Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškomas Super-Naujagimis!

QUOTE(Mader @ 2008 07 08, 21:09)
soske gal... maniskis neeme, bet as vilties nepraradau ir per 4 men priprato  blush2.gif
drinks_cheers.gif

Joris čiulpė ir kumštį, ir pirštą bandė, ir visą kitą kišosi burnon. Soskės nedaviau, nenorėjau rizikuot sėkmingu žindymu. Nieko nedariau. Nei traukiau iš burnos kumščius, nei ką. Su amžium viskas išsitaisė. Tiesiog reikia vaiką stengtis sudominti kita veikla. O kuo didesnis auga, tuo daugiau veiklos jam atsiranda ir nebelieka laiko čiulpimui. O be to pažinimas ima vykti ne per burną jau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2008 07 08, 21:16)
Labai įdomi tema 4u.gif na, mes su Kotrynute nepretenduojam į sąrašiuką, nes gimėm 3700 ir 51  4u.gif

bet....reikia pakviesti užeiti čia savo draugę- prieš 7 metus ji pagimdė dukrytę Linėją, svėrė 6050 ir buvo 62 cm ūgio blush2.gif pamenu, net reporteris iš vietinio

Va čia tai "mažutėlė" dukrelė... doh.gif
Atsakyti
prieš 7 metus ji pagimdė dukrytę Linėją, svėrė 6050 ir buvo 62 cm ūgio blush2.gif ...

Oho ploja.gif čia jau tikrai į Super-naujagimio nominaciją pretenduotų tavo draugės dukrytė - būtinai pakviesk į mūsų temelę jas pasirodyti, gal kokią gimusios nuotraukėlę turės kartais... !!! mirksiukas.gif Labai lauksim... ax.gif

Atsakyti
Mano pagrandukę galite įrašyti į sąrašus- gimė 4200 g biggrin.gif Gimė greičiausiai ir lengviausiai iš visų ketrurių, bet buvo pati didižiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bucinukas @ 2008 07 08, 18:26)
tai juk nieko blogo, kad kumštį ar kelis pirštukus vienu metu graužia bigsmile.gif negalima leisti vieno piršto čiulpti ax.gif

Aš bijau ,kad pripras ir šakiai bus doh.gif
QUOTE(anikute @ 2008 07 08, 20:41)
Labas mamytės,

Labai šaunios nuotraukėlės 4u.gif
QUOTE(Mader @ 2008 07 08, 21:09)
soske gal... maniskis neeme, bet as vilties nepraradau ir per 4 men priprato 

Dažniausiai išspjauna soskę ir kumštis eigon eina biggrin.gif
QUOTE(anikute @ 2008 07 08, 21:21)
Joris čiulpė ir kumštį, ir pirštą bandė, ir visą kitą kišosi burnon. Soskės nedaviau,

Gerai kad dabar nečiulpia.Mano draugės mažyliui 5 metai ir niekaip atpratint neina,iki šiol čiulpia....
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 08, 18:51)

o kuo skiriasi, kai tik vieną pirštuką čiulpia, nes manoji tai dažniausiai nykštį mėgsta... ???  g.gif

teko girdėti, kad mama vaikui nedavė soskės, o ji čiulpdavo savo nykštį, tai ji tą pirštuką ir nučiulpė, taip ir liko mažiukas, nepraporcingas kitiems, tai ne nuogirda, apie tai rašė ir spauda.

bet....reikia pakviesti užeiti čia savo draugę- prieš 7 metus ji pagimdė dukrytę Linėją, svėrė 6050 ir buvo 62 cm

labai įdomi istorija 4u.gif
oho bigsmile.gif ,nemaža mergytė bigsmile.gif , visaip būna, mano draugė gimė 5.5kg svorio, vaikystės nuotraukose storulė, o užaugusi toookia liekna patapo, gal kokį 50kg ir sveria, niekad net neįtartum, tai va, nebūtinai ir toliau tokie vaikai storuliukai būna 4u.gif

QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 08, 21:25)
Oho ploja.gif  čia jau tikrai į Super-naujagimio nominaciją pretenduotų tavo draugės dukrytė - būtinai pakviesk į mūsų temelę jas pasirodyti, gal kokią gimusios nuotraukėlę turės kartais... !!!  mirksiukas.gif Labai lauksim...  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2008 07 08, 21:28)
Gimė greičiausiai ir lengviausiai iš visų ketrurių, bet buvo pati didižiausia biggrin.gif

o tu rupus miltai... man gydytoja bure kad nuo ketvirto mazeja svoris lotuliukas.gif tai mazu tada nebebandysiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O aš kažkaip maniau, kad antras ir kiti turėtų būti mažesni jau. O pasirodo, kad jei jau vienas didelis, tai kiti irgi ne coliukai.... blink.gif Ką gi, reiks nusiteikt morališkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 08, 17:51)

Bucinuk
, o kuo skiriasi, kai tik vieną pirštuką čiulpia, nes manoji tai dažniausiai nykštį mėgsta... ???  g.gif

prie vieno pirštuko čiulpimo lengviau priprasti, nes patogu, o kumštuką graužia tik iš įdomumo, praeis tas pažinimo laikotarpis ir nebekiš kumščio į burną, juk nėra labai patogu visa ranka burnoj, o va vienas pirštukas, dažniausiai nykštys, yra labai patogu ir malonu, čia juk ne soskė plastmasinė, pirštuką ir pasukioti, visaip pajudinti galima, maniškė čiulpia nykštį miegodama arba užsimigdo čiulpdama, nieko negaliu pakeisti, tikiuos, kad išaugs ax.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2008 07 08, 20:16)
bet....reikia pakviesti užeiti čia savo draugę- prieš 7 metus ji pagimdė dukrytę Linėją, svėrė 6050 ir buvo 62 cm ūgio blush2.gif pamenu, net reporteris iš vietinio laikraščio buvo atėjęs pakalbint, nes jau tikrai, kad didelis vaikelis, o dar mergytė...juk sakoma, kad mergytės gimsta mažesnės nei berniukai, bet į sąrašiuką pažiūrėjus nepasakytum biggrin.gif

Oho mergina thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif

Greita viska perskaiciau ka paraset ir bandysiu ir as pasisakyti.
Per nestuma priaugau 20 kg (labai dar dug vandenu buvo bego viskas per kojas kaip is krano doh.gif ), 15kg is karto po gimdymo nukrito, o 5kg taip ir pasiliko (kalti snikersai kirtau kiekviena diena blush2.gif ) o dabar dar 5kg atejo. Pilvas VISAS sutrukinejas net per sprindi virs bambos, jokiais kremais netikiu nes niekas nepadejo, naudojau ir Pregnacare krema ir alijosiaus zele, visa tai buvo tik pinigu ismetimas.
Del soskes, tai maniskiui ji per daug nereikalinga, aisku ciulpia pries uzmiegant bet paskui ja ispjauna ir nebereikia (drauges vaikas is kart prabunda kad atgal idetum)
Vakar labai daug verkem, man rodos pilvuko skausmai, kaltas darzoviu tyrele Hipp doh.gif dazniasiai pati verdu bet vakar kaip tycia gryzom is lauko ir ja daviau. Tai poto pora valandu verksmu buvo kol uzmigdz doh.gif iau ir tik vezima. Atsikele linksmas pavalge ir miegoti visai nakciai biggrin.gif siandien toks linksmas biggrin.gif
Atsakyti
Sumasciau ir as cia pasisakyti.... biggrin.gif
mano mazyle gime 53 cm ir 4,040 kg
seseles labai stebejosi kad pati pagimdziau ..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors man ji mazulele mergyte atrode doh.gif thumbup.gif
dabar jai du menesiai o sveria jau 6,200 ir yra 59 cm
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2008 07 09, 10:39)
Sumasciau ir as cia pasisakyti....  biggrin.gif
mano mazyle gime 53 cm ir 4,040  kg
seseles labai stebejosi kad pati pagimdziau .....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nors man ji mazulele mergyte atrode  doh.gif  thumbup.gif
dabar jai du menesiai o sveria jau 6,200 ir yra 59 cm
biggrin.gif

Šaunuolė, mamytė 4u.gif
Atsakyti
aciu aciu biggrin.gif
Atsakyti