Labutis mamytes
Tiesa sakant, su pirmaja priaugau 30 kg., pilvukas buvo ogogo, didelis istemptas, net blizgejo (mergaite gime 4280 kg., 57 cm) . Niekuo netepiau, tik alyvuogiu aliejumi (pamokyta). Na ir nieko. Niekas nei truko nei plyso. Svori meciau nelengvai, bet..... O po to vel priaugau. Su antru lialium priaugau vos 15 kg. bet visas svoris buvo tik i pilva. Daugiau kuno linijos niekur nepakito ne per centimetra. Tepiau viskuo, nes pacios isivaizduokit kaip atrode mano pilvas Plysau paskutinemis savaitemis. Dabar mano pilvukas tragiskas. Kadangi viskas sviezia-tai melyna, kaba kaip kokios kenguros maisa. Pilvas ne lasiniai, o lajus Kas pamato, ir nezino, kad jau pagimdziau, tai ziuri akis iskete. Sako ar tu neturejai jau pagimdyti??? Tai nesupratau-kada tu turejai gimdyti? ir aplamai druskos paberia
QUOTE(iveta30 @ 2008 07 06, 13:48)
Reikia isivaizduoti,nuo tokio svorio turi viskas sutrukineti.O kiek priaugot svorio jai nepaslaptis?As apie 15 kg,si nestuma nesutrukinejau,turejau nusipirkusi kremo.Per pirma nestuma priaugau tik12 kg,bet klubai ir pilvo apacia sutrukinejo. Krutine irgi sutrukinejusi,kai buna pilna pieno,jauciuosi kaip dvi bombos ant manes kurios greitai sprogs
Tiesa sakant, su pirmaja priaugau 30 kg., pilvukas buvo ogogo, didelis istemptas, net blizgejo (mergaite gime 4280 kg., 57 cm) . Niekuo netepiau, tik alyvuogiu aliejumi (pamokyta). Na ir nieko. Niekas nei truko nei plyso. Svori meciau nelengvai, bet..... O po to vel priaugau. Su antru lialium priaugau vos 15 kg. bet visas svoris buvo tik i pilva. Daugiau kuno linijos niekur nepakito ne per centimetra. Tepiau viskuo, nes pacios isivaizduokit kaip atrode mano pilvas Plysau paskutinemis savaitemis. Dabar mano pilvukas tragiskas. Kadangi viskas sviezia-tai melyna, kaba kaip kokios kenguros maisa. Pilvas ne lasiniai, o lajus Kas pamato, ir nezino, kad jau pagimdziau, tai ziuri akis iskete. Sako ar tu neturejai jau pagimdyti??? Tai nesupratau-kada tu turejai gimdyti? ir aplamai druskos paberia
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 07, 21:33)
Na, o mums su oru šį savaitgalį tai tikrai nepasisekė, nes toks labai jau nevasariškas buvo, tai nieko labai doro nenuveikėm pratingėjom su Kamile abi, kol tėvelis darbavosi ...
Ką Jūs su mažyliais nuveikėte per šį ilgąjį savaitgalį, gal ko naujo Jūsų leliukai išmoko?
Mūsų panelė tai labai jau daug seiliotis pradėjo, ir tokia nerami pasidarė - sakau, gal jau dantukų greit turėsim... ? bet žiūrėjau, nu dar kaip ir nematyti...
Tiesa sakant oras lyg ir neblogas. Aisku nepaiskylausi, bet.....vietom galima buvo pagauti momentuka ir smagiai kiemelyje pabuti. Nuo vejo saugo vezimelis, o kai labai karsta tai irgi nieko gero maziukui Mums taip pasiseke, vakare panaktavojam kieme (kol vaikai miega), o ryte nubundam-ziurim lietaus lyta . Diena vel puse bieso Vakar tai apgavo mane tas oras Kol suruosiau visa seimyna i svecius, i kaima....paeme ir islindo saulyte. O as aptulojau pritulojau vaikiukus.....pati taip apsivilkau (zinojau, kad pabusim iki velesnio vakaro) Zodziu, siluma kaulu nelauzo, bet......
Vaziavome aplankyti berniuko, uz musu "maziuka" vyresnio 2 men. ( vaikas gime 3,125 kg., 57 cm) Tai net nesmagu buvo. Toks lengvutis, toks smulkutis. Paemiau i rankas ir pasimeciau Jis dabar, budamas ko ne puses metu sveria visais 2 kg. maziau. Sveciu ten buvo daugiau ir visi su maziukais, tai i musu vaika ziurejo kaip i stebukla. O kai pamate, kad pats be jokiu problemu stipriausiai laiko galvyte, sukioja, sypsosi, del dantuko seiles varva, net stena kaip keliasi atsisesti.....tai tik aikciojo. O man net neramu pasidare pasimeciau. sedejau ir tylejau. As kazkaip tai maniau, kad tai normalu, kad taip ir turi buti Ka manot?
Va toks pas mus savaitgalis.
Tiesa, siandien surinkom sportine vezimelio dali, nes lopsys mums jau mazas Taip buvo patogu...o sportinei daliai jis dar maziukas, toks persilpnas joje sedeti, tikras liapsis, kol ipras.... Dabar reikes ir automobilines kedutes ieskotis, o taip man jos nepatinka...turiu mintyje maziems kudikiams....
Va, dabar tai jau priplepejau daug, pakaks
QUOTE(RASICKA79 @ 2008 07 07, 20:33)
L
Ką Jūs su mažyliais nuveikėte per šį ilgąjį savaitgalį, gal ko naujo Jūsų leliukai išmoko?
Mūsų panelė tai labai jau daug seiliotis pradėjo, ir tokia nerami pasidarė - sakau, gal jau dantukų greit turėsim... ? bet žiūrėjau, nu dar kaip ir nematyti...
Maniškis per šį savaitgalį išmoko atsistoti lovytėje, tai dabar kiek bepaguldyčiau į lovelę, klaupiasi, stojasi, vienu žodžiu veiksmas Na dar intensyviai ruošiamės krikštynoms, kurios įvyks šį šeštadienį
QUOTE(1juraciukas @ 2008 07 07, 22:52)
Labutis mamytes
Aš priaugau, net baisu sakyti 38kg, vis metu, dar liko apie 15kg numesti. O dėl pilvo suprantu, aš po gimdymo su nėščios rūbais grįžau namo, ilgai didelis buvo, po to pradėjo trauktis, bet dar iki finišo toli...
QUOTE(1juraciukas @ 2008 07 07, 23:12)
Tiesa, siandien surinkom sportine vezimelio dali, nes lopsys mums jau mazas Taip buvo patogu...o sportinei daliai jis dar maziukas, toks persilpnas joje sedeti, tikras liapsis, kol ipras.... Dabar reikes ir automobilines kedutes ieskotis, o taip man jos nepatinka...turiu mintyje maziems kudikiams....
Va, dabar tai jau priplepejau daug, pakaks
maniškis 3mėn. irgi ebetilpo į vežimą, tai naudojom sportinę dalį gulom.
QUOTE(aistuzele @ 2008 07 08, 08:19)
Maniškis per šį savaitgalį išmoko atsistoti lovytėje, tai dabar kiek bepaguldyčiau į lovelę, klaupiasi, stojasi, vienu žodžiu veiksmas Na dar intensyviai ruošiamės krikštynoms, kurios įvyks šį šeštadienį
Mes jau anksčiau išmokom, tai tik atsibunda ir stovi kaip žvakė , o krikštysim tikriausiai rugpjūtį arba rugsėjį
Laba,
nu as saviskiu nelaikau milziniukais, bet didesni mazyliai kuriu nebaisu buvo laikyti ant ranku
dukryte gime 4,154 kg ir 52 cm
sunus 4,370 kg ir 51 cm per pirmaji menesi priaugo 2,2 kg ir 7 cm valgydamas MP 6 men svere 11, 2 kg o dukra 1 metu svere 11, 9 kg nors jau aplinkiniai laike ja storuliuke
su pimu nestumu priaugau 13 kg su antr 9 kg, pagimdziau pati ir greitai, be epiduru ( jauciu butu nei nespeje suveikti )
nu as saviskiu nelaikau milziniukais, bet didesni mazyliai kuriu nebaisu buvo laikyti ant ranku
dukryte gime 4,154 kg ir 52 cm
sunus 4,370 kg ir 51 cm per pirmaji menesi priaugo 2,2 kg ir 7 cm valgydamas MP 6 men svere 11, 2 kg o dukra 1 metu svere 11, 9 kg nors jau aplinkiniai laike ja storuliuke
su pimu nestumu priaugau 13 kg su antr 9 kg, pagimdziau pati ir greitai, be epiduru ( jauciu butu nei nespeje suveikti )
Aš su Benediktu priaugau 5,5 kg, na pradžioj buvau numetus 2,5 kg
Oi, mamytės aš irgi daug priaugau per nėštumą - net 21kg., pilvas susprogo nerealiai, jaučiu jau niekad nebegalėsiu parodyt savo pilvuko, nes strijų tai daugybė.. ir tepiau kremu "Percutalfa" ir aliejuku po 2 kartus per dieną, niekas nepadėjo... pilvas buvo didelis, vaikas ne pats mažiausias jame, tai oda tiesiog nesuspėjo ...
Ech... ka padarysi, bet kaip pasižiūriu į savo lėlytę, tai nebesvarbu, kad "pasikoregavo" mano figūra ir oda, svarbiausiai, kad į mūsų šeimą po ilgo laukimo atėjo toks didelis džiaugsmas - mūsų dukrelė!
Ech... ka padarysi, bet kaip pasižiūriu į savo lėlytę, tai nebesvarbu, kad "pasikoregavo" mano figūra ir oda, svarbiausiai, kad į mūsų šeimą po ilgo laukimo atėjo toks didelis džiaugsmas - mūsų dukrelė!
Sveikutės
Matau apie priaugtą svorį šnekat.Tai vat aš musiet daugiausiai priaugau net 30 kg. po gimdymo iškart 14 dingo na leliukas nemažas ir vandenų daug buvo,bet oda dar nesusitraukus iki šiol ir diržą nešioju ir t.t. bet deje Dabar išviso nukritę yra 20 kg.liko cieli 10 kuriuos sunkiausiai manau bus numest.
Mamytės klausykit,kaip vaikui neleist kumsčio griaužt a jetau žinokit toks jausmas kad visą susikiš burnytėn,o ištrauki,tai pyksta....
Matau apie priaugtą svorį šnekat.Tai vat aš musiet daugiausiai priaugau net 30 kg. po gimdymo iškart 14 dingo na leliukas nemažas ir vandenų daug buvo,bet oda dar nesusitraukus iki šiol ir diržą nešioju ir t.t. bet deje Dabar išviso nukritę yra 20 kg.liko cieli 10 kuriuos sunkiausiai manau bus numest.
Mamytės klausykit,kaip vaikui neleist kumsčio griaužt a jetau žinokit toks jausmas kad visą susikiš burnytėn,o ištrauki,tai pyksta....
QUOTE(lantana @ 2008 07 08, 15:51)
Mano mergytė irgi ištisai į burnytę kumštukus kišasi, arba bet ką kas po ranka papuola, ar tai merliuką, ar žaislą kokį, žodžiu irgi nuolat reik "atiminėti" - bet tik nusisuki ir vėl tas pats... Aišku ištrauki - pyksta ir vistiek savo daro...
Kiek ko teiravausi, sako savaime praeis, nepadarysi nieko... prie to - maniškė dar seiliojasi nemažai, tai visur balos...
O šiandien, tai dar ir atpylinėja man jinai labai daug - tai kažkaip sėdžiu ir nerimauju, mažu kas negerai...
QUOTE(lantana @ 2008 07 08, 15:51)
Sveikutės
na aš daugiau priaugau
kumštukų niekad labai negražė, soskė mūsų draugas , o rankas į burną kišozi kai pradėjo dantys dygti, bet tikriausiai visi taip daro.