Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vida777 @ 2008 07 01, 13:57)
tai gerai, kad tu patikrinai... man nebereikes  lotuliukas.gif - as ka nors kita naudingo nakti nuveiksiu ... nu tai visu baltais nepaversk - diena nieko nebesimatys  lotuliukas.gif .

siand maciau turgely melsva karpatini katileli baltais viduriais - graziai atrode.

beee.gif
veik, veik...
o man pro langa kaip jonvabaliai svyti lotuliukas.gif ypac db, kai sviestuvas salia geliu yra..
Papildyta:
QUOTE(Bitulka @ 2008 07 01, 15:06)
ir as tokia "smilga" turiu bigsmile.gif  kiek pamenu tai eraicina pirkau ten su kazkokiu pavadinimu g.gif  ji gan sekmingai dauginasi doh.gif

tai kad mano melsvasis eraicinas tiesiog su saknimis, o sitas kazkoks svoguninis.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 01 liepos 2008 - 15:10
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 13:07)
dar klausimas.. jei dabar daryt alpinariumą. ar galima dabar sodint augalus, tokius kaip tujos ir tt.. nebus blogai persodinėt  g.gif

Žinai, aš laikausi tokio principo - jei augalas augintas vazone ir turi šaknų sisemą - tai sodinu kada užsimanau - ir geriau iš karto į vietą, be persodinimų, nes vėl augalui bus stresas.. O jei iš žemės iškasamas augalas - tai pavasarį arba rudenį. Žinau kad spygliuočius reikia sodinti iki rugpjūčio mėn., kad šaknų sistema susiformuotų prieš žiemą ir neiššaltų... Pati patikrinau ir taip viena žinovė patvirtino... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 15:09)
tai kad mano melsvasis eraicinas tiesiog su saknimis, o sitas kazkoks svoguninis.. g.gif

as irgi dabar toki (is svoguneliu auganti) LT turgely nusipirkau, aisku pavadinimo ten nei neklausk... tai va dabar bendrom jegom reikes issiaiskinti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 01, 13:25)
user posted image
Ar jum tas didelis akmuo į ką nors panašus? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu aš čia visai ne į temą, legvai mintys nukrypo......... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tą patį pagalvojau wink.gif gal kad savaitgalį panašią skulptūrą mačiau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 01, 20:46)
Tą patį pagalvojau wink.gif gal kad savaitgalį panašią skulptūrą mačiau lotuliukas.gif

kur tokių skulptūrų galima pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2008 07 01, 20:49)
kur tokių skulptūrų galima pamatyt  bigsmile.gif

Šventojoj kažkaip netyčia užėjau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
gerule skulptura blink.gif doh.gif . Nors gal reiktu sakyti gerulis skulpturius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 01, 21:28)
gerule skulptura blink.gif doh.gif  . Nors gal reiktu sakyti gerulis skulpturius lotuliukas.gif

gal reiktų sakyti, gerulis, kuris pozavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 01, 15:08)
nepamirsk trest ir reguliariai pjaut-daznai pjaunant-labiau saknijasi.Yra trasu,kuriomis tresiama netgi po kiekvieno pjovimo-ypac jei gruntas(dirva) prastas.
Jei vis teik reta bus-pragrebliok kaip reikiant, pabarstyk arba spec misinio(sekla plius trasa) arba sek ,pries tai patresus-man rodos BIOPON skystos trasos tam skirtos,kuriu talpa galima is kart prie laistymo zarnos pajungti.Be to kiekviena diena velai vakare laistyk( jei nelyja).jei dar salia kokia karvelide(kaip pas mane rolleyes.gif ),tai ir tinkla istempk,kad neislestu 4u.gif
cia ne as,o mano karti patirtis tau gryna tiesa byloja umn.gif

Aciu tau ir visoms kitoms uz gerus patarimus. Is tikro pirma karta isgirdau apie skystas trasas. ir apie spec.misini. Aciu visoms 4u.gif
teks smarkiai dirbti, o ka daryti. Juk norisi graziausios vejos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 01 liepos 2008 - 20:45
smulkiaziede trispalve petunija smile.gif
user posted image
Atsakyti

Boruzele, prasau nesijuokti is mano akmens. Tai smileysex.gif simbolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 12:47)
Julune papasakok kaip tas akmenukų kelias daromas  blush2.gif

O ta akmenuku kelia dariau taip: pasidejau akmeni i reikiama vieta, su kastuvu atsizymejau vejoje jo konturus, patraukusi ji i sona iskasiau duobe ir ikeliau akmeni i ja. Viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julune: 01 liepos 2008 - 21:17
user posted image
Kokia cia zole, gal kas pasakysit??? svogunine jinai, kiekviena smilga is mazuliuko svoguniuko..

Man atrodo kad šita grožybė vadinasi švelnioji vilnūnė (Holcus mollis "Albovariegatum"). Pardavusi bobute sakė, kad labai gajus ir linkęs plisti augaliukas, kad butu kompaktiskas krumelis reikia aplink jį įkasti užtvara 4u.gif
Atsakyti