Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 13:52)
Boruzele,neeee!, ten lygu lygu  ax.gif

Taip, tau tikrai kai ko reikia lotuliukas.gif
ar mb namie? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Ja ja namie. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia kažkokios kitos problemos. doh.gif
Einu laukan, gal gėlės ir vėjas išblaškys kudlotas mintis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 01, 09:50)
na kazkaip tu akmenu lygiu sunkoka rast, o skaldyt irgi...labai nepriskaldysi lygiai g.gif tai vat kazkaip ir sove i galva dolomitas, o pas mane kieme dolomitas su paprastu akmeniu klotas (na jums cia nepatiko tas derinukas biggrin.gif ), o akmenu maniskis nevaziuoja rankiot, nes aplinkui jie jau visi nurinkti, o is toliau, tai sake gaila masinos, tai teks toliau derinti akmenukus ax.gif

man irgi dokomitas graziau drinks_cheers.gif .

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 01, 10:46)
O pas mus siandien +27 pranasavo. Tai is pacio ryto visus augalelius su laistytuvu aplekiau, nes nuleips per toki karsti.

pas mus visa savaite virs +30 doh.gif .

QUOTE(westa @ 2008 07 01, 11:03)
galvoju apie takelius .. nenoriu trinkelinių ar plytelinių.. nepigu o ir natūraliau  norisi.. ką manot apie tokius?

user posted image

user posted image

arba tokį

user posted image

oi kaip man jau cia patinka...... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dar klausimas.. jei dabar daryt alpinariumą. ar galima dabar sodint augalus, tokius kaip tujos ir tt.. nebus blogai persodinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 01, 10:38)
sveikos
reikia patarimo del vejos
Pernai rudeni isirengeme veja, sudygo labai gerai. Pavasari atrode irgi graziai. pjaunu 1 karta i savaite, laistome pastoviai. Bet ji nepatinka kad labai reta, ar seklu pagailejome, nesuprantu. Ir dabar nezinau ka daryti, ar laukti, o gal pabandyti truputi su grebliu praeiti, ir ant virsaus uzseti. Bet jauciu gali kokia nesamone gautis.

nepamirsk trest ir reguliariai pjaut-daznai pjaunant-labiau saknijasi.Yra trasu,kuriomis tresiama netgi po kiekvieno pjovimo-ypac jei gruntas(dirva) prastas.
Jei vis teik reta bus-pragrebliok kaip reikiant, pabarstyk arba spec misinio(sekla plius trasa) arba sek ,pries tai patresus-man rodos BIOPON skystos trasos tam skirtos,kuriu talpa galima is kart prie laistymo zarnos pajungti.Be to kiekviena diena velai vakare laistyk( jei nelyja).jei dar salia kokia karvelide(kaip pas mane rolleyes.gif ),tai ir tinkla istempk,kad neislestu 4u.gif
cia ne as,o mano karti patirtis tau gryna tiesa byloja umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 01 liepos 2008 - 13:11
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 12:33)
aciu del patarimo 4u.gif
del to lauzymo - cia Balanda papasakojo, kad pavasari paaugusius krumelius aplauze kazkas, tai paskui atzele, ir zydejo tiesiog veliau - taigi ''pailgejo'' zydejimo sezonas [pirmasis smile.gif ]. tai ir mastom, kad krumo kokia sakele nulauzus, islystu velesnis koks ziedynkotis.. g.gif

as zinok pagalvojau apie ta lauzyma kur minejau, tai sakau gal D ju vegetacija savaime ilgesne gaunasi (nes db pas mus jau baigia zydeti), todel ir nenureziant lapu uztenka laiko naujiems ziedynams isaugint. Bet tu paeksperimentuok, daug turi biggrin.gif ....

per telika laida ziurejau apie gelynus - sake, kad baltaziedes geles intensyviau kvepia uz spalvotas, o baltos dar ir prietemoj spindi (nepatikrinta info ax.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 01 liepos 2008 - 13:17
QUOTE(vida777 @ 2008 07 01, 13:15)
as zinok pagalvojau apie ta lauzyma kur minejau, tai sakau gal D ju vegetacija savaime ilgesne gaunasi (nes db pas mus jau baigia zydeti), todel ir nenureziant lapu uztenka laiko naujiems ziedynams isaugint. Bet tu paeksperimentuok, daug turi  biggrin.gif ....

per telika laida ziurejau apie gelynus - sake, kad baltaziedes geles intensyviau kvepia uz spalvotas, o baltos dar ir prietemoj spindi (nepatikrinta info ax.gif ).

visko gali but jusuose ''D'' mirksiukas.gif
experimentuosiu ax.gif , jau ir nureztas sluotelinis flioksas leidzia kazka is pazastu thumbup.gif , tai rodos, pavyks jo zydejima nukelti 2men.

Kaip tai nepatikrinta? blink.gif
paziurek i gelyna prietemoj ar net tamsoj - tik balti ir tesimato ziedai wub.gif
stai kodel noriu katilelius visus baltais paverst wub.gif , o ir siaip balta visada gerai ''praskiedzia'' augalyna ir spalvas.. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 01, 10:38)
sveikos
reikia patarimo del vejos
Pernai rudeni isirengeme veja, sudygo labai gerai. Pavasari atrode irgi graziai. pjaunu 1 karta i savaite, laistome pastoviai. Bet ji nepatinka kad labai reta, ar seklu pagailejome, nesuprantu. Ir dabar nezinau ka daryti, ar laukti, o gal pabandyti truputi su grebliu praeiti, ir ant virsaus uzseti. Bet jauciu gali kokia nesamone gautis.

suzels dar ta zole, nepergyvenk mirksiukas.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 01, 11:20)
O dėl dolomito - tai aišku, jei tokio dydžio kaip pas Julune - tai daug dolomito reikia, o jei nedideliam kaip aš planuoju  tai na pora tonų max reikės, o tona 350 Lt pas mus Klaipėdoje ...

man tai ir vienos tonos jauciu uzteks biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 07 01, 11:34)
pamegink ant virsaus pabarstyt, nes zole seti galima iki rugpjucio vidurio.

pernai sejau rugseji, bet juk dar silta buvo, tai niekas netikejo, kad ji perziemos, o rezultatu, tai dziaugias visi biggrin.gif lb graziai subujojo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 07 01, 11:45)
As sita ideja irgi nukopinsiu  tongue.gif

thumbup.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 01, 12:03)
0 čia šiaip labai originalu  smile.gif

user posted image

va kazkas panasaus pas drauga yra, tik pas ji dar ir is akmens vandenukas bega wub.gif ali tas grozis nu nepigiai kastuoja schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 01, 13:07)
pas mus visa savaite virs +30  doh.gif .

blink.gif
kanoms turbut patinka..

QUOTE(westa @ 2008 07 01, 13:07)
dar klausimas.. jei dabar daryt alpinariumą. ar galima dabar sodint augalus, tokius kaip tujos ir tt.. nebus blogai persodinėt  g.gif

jei is vazonu spygliuocius sodinsi - tai ok.
jei is zemes iskasinet/persodinet - tai geriau anksti pavasari, kol vegetacija dar neprasidejusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 01, 12:20)
Paskutinej nuotraukoj tai kaip traukinio begiai blink.gif . Antroj atrodo graziai, bet ten turbut plyteles.  Pirmoj labai grazu, tik man atrodo butu dar graziau jeigu butu tankiau arba tuose dideliuose trapuose tarp akmenu ciobreliai zydetu.

vat man tie begiai jei eitu pakopom, tai thumbup.gif atrodytu, esu rgi kazkur macius su medziu, tik pakopos buvo wub.gif o vat kas del ciobreliu, gal ir grazu, bet zoles pjovimas tai apsunkintas butu g.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 12:48)
didesnes kkekes subresta ant sitos vynuogiu sienos [kiemo kampe nuo kaimynu akiu]

pas mane vynuoges irgi nuo kaimynu akiu ir veju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 13:34)
Kaip tai nepatikrinta? blink.gif
paziurek i gelyna prietemoj ar net tamsoj - tik balti ir tesimato ziedai wub.gif
stai kodel noriu katilelius visus baltais paverst wub.gif , o ir siaip balta visada gerai ''praskiedzia'' augalyna ir spalvas.. thumbup.gif

tai gerai, kad tu patikrinai... man nebereikes lotuliukas.gif - as ka nors kita naudingo nakti nuveiksiu ... nu tai visu baltais nepaversk - diena nieko nebesimatys lotuliukas.gif .

siand maciau turgely melsva karpatini katileli baltais viduriais - graziai atrode.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 01, 11:48)
O kokiose vietose karpai zole su jomis? aplink medelius? kur dar jos naudingos? ar jos geni ir gyvatvore? Kiek laiko akumas laiko?

gyvatvorei vyras turi kazkoki kitoki aparata,nesidomejau ax.gif bet situo tai tikrai nepjaunam....o karpom tas vietas kur su zoliapjove neprieinam,apie medzius,akmenis....dirbant akumuliatorius apie valanda laiko,o siaip kai pakrauta rudeni padejom,pavasari dar laisvai gali kirpt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 12:52)
Boruzele,neeee!, ten lygu lygu  ax.gif

Taip, tau tikrai kai ko reikia lotuliukas.gif
ar mb namie? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

o maniske kate 100 metu pro tas lelijas landzioja, ir  tfu tfu...
uztad va kaip sita eda! doh.gif
user posted image
Kokia cia zole, gal kas pasakysit??? svogunine jinai, kiekviena smilga is mazuliuko svoguniuko..

del tako... na,  koks gi grozis tos piktzoles... va vasaros pab.-rudeni samanikes wub.gif takas, jau skelbiau sia foto blush2.gif

ir as tokia "smilga" turiu bigsmile.gif kiek pamenu tai eraicina pirkau ten su kazkokiu pavadinimu g.gif ji gan sekmingai dauginasi doh.gif
Atsakyti