Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(westa @ 2008 07 01, 12:03)

user posted image

įdomu kokiu principu tie akmeniniai daromi.. ar akmenys betonuojami ar tiesiog įkasami  g.gif

Sitokio tai man labiausiai noretusi nusileidimui prie kokio vandens telkinio - ezero, didelio prudo...pacioj sodyboj tai schmoll.gif
O kiek man zinoma, tai iskasamas atitinkamo dydzio (kaip ir akmens ir t.t skersmuo) velena ir i jos vieta atitinkamai patalpinama, vel kokiu nori atstumu iskasama pagal turima skersmeni ir t.tnereikia jokio smelio, zvyro...juk per akmeni zole nepraaugs todel ir pagrindas nereikalingas
Atsakyti

QUOTE(Balanda @ 2008 06 30, 16:27)
o pas mane visada žydi dar ir vėlai rudenį,tik žiedai mažesni būna.Kai dabar baigs žydėt,reikia nupjaut iki žemės.Ir dar,pernai taip atsitiko,kad paaugusius kelis krūmelius netyčia išlaužė,tai jie vėl ataugino naujus stiebus ir žydėjo truputį vėliau.Jeigu yra pakankamai daug krūmų,taip dvigubai ilgiau užsitęsia pentinių žydėjimo laikas.Bet man tai širdis neleidžia specialiai nulaužyt,jau tegul auga biggrin.gif
Beje,tos ipomėjos tai taip,kažkokie sukučiai,vijokliai.Žydi iki 13-15 val,po to nuvysta verysad.gif O kodėl tau neaugo? Juk labai nereiklūs

BALANDA, Oi tai dekui uz patarimus del pentiniu!!! 4u.gif
kas del spec.aplauzymo - pabandysiu is pradziu ant tams violet - kazkaip ne taip gaila ju...
O zinok, ipomejas 2 kartus bandziau - ir daiginausi, ir i zeme tiesiai... nu toookie vargani vijokliukai buvo g.gif esu maciusi tokkius bujojancius, su gausia lapija, ale kas jiems pas mane nepatiko - neaisku man, nes zeme tai gera..

QUOTE(westa @ 2008 06 30, 16:59)
prisjungsiu  .. kaip tik pradėjau regzt mintį apie alpinariumą su kokiu kriokliuku ir pelkike  gal kas nori prisijungt?  .. gal kas jau yra daręs.. dabar renku info ko reikia, kaip ką daryti.. ir apie augalus reikėtų pamąstyt

gal kas gali parašyt kokie augalai jums mažiausiai priežiūro reikalauja, nėra lepūs, gali būt saulėj ištisai ir žali būna ar žydi ilgai

del kriokliu ir pelkikiu - yra atskira tema neseniai uzvesta mirksiukas.gif

del augalu, as vertinu Andersono tradeskante - zydi juo geguzes galo iki salnu, pries vidurdienio saule tiktai susiskledzia.. nesiukslina,nereik rankioti nuvytusiu ziedu, neisgriuna tik dregmes joms nepagailet per sausras.
user posted image

t.p. gvaizdes - zydi ilgai, zaluma per ziema lieka..
Ylalapis flioksas, eraicinai, uolaskeles, raktazoles, pedlapiai, katileliai, rudbekijos, melsves...oi doh.gif argi imanoma isvardinti

QUOTE(zitamaksi @ 2008 06 30, 19:06)
Cia mano vieno is gelynu kampas 

miela.. wub.gif

QUOTE(julune @ 2008 06 30, 22:32)
Sveikos, merginos!
Cia mano kiemuko fragmentas. Krioklys

blink.gif blink.gif kaip ir kitos, perziurejau visa albuma ax.gif
be zodziu.. wub.gif

QUOTE(jėga @ 2008 07 01, 07:59)
Jungiuos  Ir pas mane tas pats Stovi vietoj...

ir mano.. verysad.gif
user posted image

QUOTE(sobieska @ 2008 07 01, 08:32)
user posted image
oho, toki grozi turi ir tik dabar parodai

tiesiog pacituoju foto wub.gif

saket taifunai buvo... blink.gif unsure.gif

pas mus taip graziai vakare palijo, paciu laiku. o vejas - niekai...
po to dangus raudonai nusidaze, nudazydamas ir kiema wub.gif [vargu ar foto matysis..]
user posted image

user posted image
mb sviestuva gelyno desinej prikombinavo, tai tamsoje balti ziedai ir raudonos rozes wub.gif

p.s. violetine prazydo
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 01, 12:17)
Sitokio tai man labiausiai noretusi nusileidimui prie kokio vandens telkinio - ezero, didelio prudo...pacioj sodyboj tai schmoll.gif
O kiek man zinoma, tai iskasamas atitinkamo dydzio (kaip ir akmens ir t.t skersmuo) velena ir i jos vieta atitinkamai patalpinama, vel kokiu nori atstumu iskasama pagal turima skersmeni ir t.tnereikia jokio smelio, zvyro...juk per akmeni zole nepraaugs todel ir pagrindas nereikalingas

o man atvirkščiai sodyboj toks - pats tas smile.gif .. netgi labiau už akmeninius patinka wub.gif .. labai natūralu . jei nereikia jiems jokio spec paruošimo, tai iš viso šaunu
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 12:03)
galvoju apie takelius .. nenoriu trinkelinių ar plytelinių.. nepigu o ir natūraliau  norisi.. ką manot apie tokius?

user posted image

user posted image

arba tokį

user posted image

įdomu kokiu principu tie akmeniniai daromi.. ar akmenys betonuojami ar tiesiog įkasami  g.gif

0 čia šiaip labai originalu  smile.gif

user posted image

Paskutinej nuotraukoj tai kaip traukinio begiai blink.gif . Antroj atrodo graziai, bet ten turbut plyteles. Pirmoj labai grazu, tik man atrodo butu dar graziau jeigu butu tankiau arba tuose dideliuose trapuose tarp akmenu ciobreliai zydetu.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 01, 12:20)
o man atvirkščiai sodyboj toks - pats tas  smile.gif .. netgi labiau už akmeninius patinka  wub.gif .. labai natūralu . jei nereikia jiems jokio spec paruošimo, tai iš viso šaunu

vel skonio reikalas biggrin.gif , taciau jau tokiam reikia atskiro paruosimo - reikia akmenukams pagrindo, reikia medzio impregnanto ir nemazai...
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 12:19)

user posted image
mb sviestuva gelyno desinej prikombinavo, tai tamsoje balti ziedai ir raudonos rozes

Jau kaip grazuuuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 01, 10:46)
Turbut rausiu tas kvietkas isbujojusias ir i vaza merksiu. Visvien jos vienmetes

ok, ir nesiparink 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 07 01, 11:03)
galvoju apie takelius .. nenoriu trinkelinių ar plytelinių.. nepigu o ir natūraliau  norisi.. ką manot apie tokius?

arba tokį

apie tuos akmeninius intarpus cia ka tik JULUNES zavejomes..

man tas ''gelezinkelis'' thumbup.gif
Sobieska, tik va jei juo ''leistis'' prie prudo - ar lietus akmenuku zemyn nenuplautu g.gif i pruda..

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 01, 11:20)
Pirmoj labai grazu, tik man atrodo butu dar graziau jeigu butu tankiau arba tuose dideliuose trapuose tarp akmenu ciobreliai zydetu.

ypac kai sliauziantis ciobrelis aptraukia - tai thumbup.gif
tik va jei leidi jam zydet - tai po ziemos rudos ietos liks stagariukai... todel ciobreliu isnaudoju tik zaluma - ziedelius su zirklem cakt...
o vaistams - i antur pieva einu..
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 01, 11:28)
Jau kaip grazuuuuuu wub.gif

aciuuuu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 12:36)
man tas ''gelezinkelis'' thumbup.gif
Sobieska, tik va jei juo ''leistis'' prie prudo - ar lietus akmenuku zemyn nenuplautu g.gif i pruda..

tereikia tik medi siek tiek aukstesniame lygyje negu akmenukai palikti ir problemu nebus...o jei dar paimituoti laiptelius tai isvis butu cool, o gelezinkelis per sodyba man visai ne i tema biggrin.gif
Atsakyti

man sitie laiptukai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
http://public.fotki....s/p1000622.html

julune, ten apvalus rastukai suleisti? pirmosios pakopos?

aisku,reik ziuret kur koja statai,bet wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 12:19)
mb sviestuva gelyno desinej prikombinavo, tai tamsoje balti ziedai ir raudonos rozes wub.gif

na gi kokia ten vynuoge - zalia ar melyna bigsmile.gif dievinu sita uoga
Neisiklijavo nuotrauka, bet esme supranti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 liepos 2008 - 11:40
QUOTE(sobieska @ 2008 07 01, 11:38)
tereikia tik medi siek tiek aukstesniame lygyje negu akmenukai palikti ir problemu nebus...o jei dar paimituoti laiptelius tai isvis butu cool, o gelezinkelis per sodyba man visai ne i tema biggrin.gif

kaip sakem del skonio... mirksiukas.gif

as manau, jei per kokia puslaukine pieva[kaip foto]... ne ''per'', o ''i'' sodyba... butu super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 30, 15:20)
as irgi tokia pat nenormali - nors man labai grazu naturalus gelynai, bet vos tik ikeliu koja i savaji, tai butinai su pincetu, zirklem ir dantu sepetuku  lotuliukas.gif , ir kiekviena karta prisiekiu taip daugiau nedaryti  blush2.gif ...

drinks_cheers.gif

Tina tavo astilbės ir lelijos thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 01 liepos 2008 - 11:45