sveikos
reikia patarimo del vejos
Pernai rudeni isirengeme veja, sudygo labai gerai. Pavasari atrode irgi graziai. pjaunu 1 karta i savaite, laistome pastoviai. Bet ji nepatinka kad labai reta, ar seklu pagailejome, nesuprantu. Ir dabar nezinau ka daryti, ar laukti, o gal pabandyti truputi su grebliu praeiti, ir ant virsaus uzseti. Bet jauciu gali kokia nesamone gautis.
QUOTE(sobieska @ 2008 07 01, 10:20)
Dolomitas grazu, bet brangu - kazkaip gaila tiek pinigu i zeme sukist, kai uz dyka galima pasirinkt (tai liecia mano situacija, sodyba kaime, netoli nemazai lauku ir t.t.) miesto zmonems ar uz akmeni, ar uz dolomita vistiek pinigus paklot reikes Siaip gal dolomitas ir graziau ziuretusi
na kazkaip tu akmenu lygiu sunkoka rast, o skaldyt irgi...labai nepriskaldysi lygiai tai vat kazkaip ir sove i galva dolomitas, o pas mane kieme dolomitas su paprastu akmeniu klotas (na jums cia nepatiko tas derinukas ), o akmenu maniskis nevaziuoja rankiot, nes aplinkui jie jau visi nurinkti, o is toliau, tai sake gaila masinos, tai teks toliau derinti akmenukus
Nu ir gražu pas visas... Man dar toli iki to, kol kas tik metalo virbai, trinkelių krūvos ir cemento maišai aplinkui. Bet idėjas renkuosi, renkuosi
Merginos, jau klausiau, bet paklausiu dar kartą kas gali netikti mano magnolijai. Purškiau ir nuo erkučių, ir nuo grybelio, laisčiau rūgščiom trąšom, nuo vėjo ir saulės dengiau. Bet netinka jai kažkas lapukai ruduoja, džiūna (kaip kažkas rašė apie svarainius, tokie kaip sudegę būtų), va kaip liūdnai atrodo (tik nekreipkit dėmesio į žolę, pjaut jau reikia ). Ką jai dar padaryt, kad pralinksmėtų :
Merginos, jau klausiau, bet paklausiu dar kartą kas gali netikti mano magnolijai. Purškiau ir nuo erkučių, ir nuo grybelio, laisčiau rūgščiom trąšom, nuo vėjo ir saulės dengiau. Bet netinka jai kažkas lapukai ruduoja, džiūna (kaip kažkas rašė apie svarainius, tokie kaip sudegę būtų), va kaip liūdnai atrodo (tik nekreipkit dėmesio į žolę, pjaut jau reikia ). Ką jai dar padaryt, kad pralinksmėtų :
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 19:47)
ir mes apturejom krusos
o mes tik vėją turėjom didelį Klaipėdoje, lietaus nei lašo... Kaip tik rožes sodinau, tai galvojau su visais žiedais nulauš...
QUOTE(Neri29 @ 2008 06 30, 20:39)
Zinot, noriu pasigirti, nusipirkau Bosch akumuliatorine zoles kirpimo masinele. Negaliu atsidziaugti, pasaka, kai palygini su zirklemis. Ir labai susigundziau dar vienu daiktu, tai Bosch zoles purentuvas. Gal kas turit ir galit patart, ar verta isleist pinigus.
Aš irgi turiu Bosch - na suoper dalykas
O dėl dolomito - tai aišku, jei tokio dydžio kaip pas Julune - tai daug dolomito reikia, o jei nedideliam kaip aš planuoju tai na pora tonų max reikės, o tona 350 Lt pas mus Klaipėdoje ...
QUOTE(kykute @ 2008 07 01, 11:20)
Nu ir gražu pas visas... Man dar toli iki to, kol kas tik metalo virbai, trinkelių krūvos ir cemento maišai aplinkui. Bet idėjas renkuosi, renkuosi
Nu tikrai, kad nekas maniske tai bujoja ohoho, net sutvirtint turejau atramomis - ataugu begale isleido, baisu, kad vejas nenulankstytu. Man atrodo, kad pamegink tu ja i kita vieta persodint , nusipirk zemes dekoratyviniams augalams ir stebek, ir vandenuko negailek - blogiau jau nebus, nes priemoniu jai padeti emeisi tai daug, o rezultato nema.
Del visa ko iskasus duobe idek perdziuvusio meslo, o ant virsaus jo uzpilk zemiu ir tada statyk augala - nepakenks.
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 01, 10:38)
sveikos
Pernai rudeni isirengeme veja, sudygo labai gerai. Pavasari atrode irgi graziai. pjaunu 1 karta i savaite, laistome pastoviai. Bet ji nepatinka kad labai reta, ar seklu pagailejome, nesuprantu. Ir dabar nezinau ka daryti, ar laukti, o gal pabandyti truputi su grebliu praeiti, ir ant virsaus uzseti. Bet jauciu gali kokia nesamone gautis.
Nemaciau, kad butum parasiusi - tresiu. Jei pavasari ji atrode graziai, vadinasi ziema jai nepakenke ir sudygusi buvo tolygiai. Jei ji nepageltusi, o tik reta tai nieko tokio ji is saves laikui begant pasidaugins, o jei nori rezultata pagreitint - pamegink ant virsaus pabarstyt, nes zole seti galima iki rugpjucio vidurio.
[
Nemaciau, kad butum parasiusi - tresiu. Jei pavasari ji atrode graziai, vadinasi ziema jai nepakenke ir sudygusi buvo tolygiai. Jei ji nepageltusi, o tik reta tai nieko tokio ji is saves laikui begant pasidaugins, o jei nori rezultata pagreitint - pamegink ant virsaus pabarstyt, nes zole seti galima iki rugpjucio vidurio.
[/quote]
Tai gi va, as jos netresiau, bijojau, nes vienais metais kita veja kai patresiau , padauginau , tai dieve mano kol atsigavo. Tai sitos ir netresiau, galvojau, kad jauna. Bet jauciu gal reiks saikingai ir trasu pabarstyti.
[/quote]
Tai gi va, as jos netresiau, bijojau, nes vienais metais kita veja kai patresiau , padauginau , tai dieve mano kol atsigavo. Tai sitos ir netresiau, galvojau, kad jauna. Bet jauciu gal reiks saikingai ir trasu pabarstyti.
QUOTE(rena @ 2008 07 01, 10:02)
esu kazkur toki macius zurnale, tai pareiskiau vyrui, kad ir man tokio reik (iki pavesines takiuko), tai sake ir jam patiko, tai irgi toki darysim
As sita ideja irgi nukopinsiu
O pas mus siandien +27 pranasavo. Tai is pacio ryto visus augalelius su laistytuvu aplekiau, nes nuleips per toki karsti.
Turbut rausiu tas kvietkas isbujojusias ir i vaza merksiu. Visvien jos vienmetes . O ar bandet tokiu laiku augalelius persodint? Noriu reciau laumakes persodint, nes visos trys susiliejo i viena kupsta. Gal gausiau zydes kai tures daugiau erdves. Tik ar nepakenksiu
Turbut rausiu tas kvietkas isbujojusias ir i vaza merksiu. Visvien jos vienmetes . O ar bandet tokiu laiku augalelius persodint? Noriu reciau laumakes persodint, nes visos trys susiliejo i viena kupsta. Gal gausiau zydes kai tures daugiau erdves. Tik ar nepakenksiu
QUOTE(Wolke @ 2008 06 30, 21:44)
musu Gardenos akumuliatorines zirkles irgi negalim skustis-jau ketvirta vasara tarnauja
O kokiose vietose karpai zole su jomis? aplink medelius? kur dar jos naudingos? ar jos geni ir gyvatvore? Kiek laiko akumas laiko?
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 01, 11:42)
[
Tai dabar nepersisteng -trasos tai brangios Ir dar trasos dabar gerai, bet tik jei turi pakankamai vandens arba tave pasiekia lietus is dangaus (ko negaliu pasakyt apie savo ranca - visur sniokscia, potvyniai, o pas mus vos vos rasa, tai apie koki tresima man galima galvot)