Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 10, 09:07)
tai tada daryk dekoratyvesne kokią medinę tvorelę  g.gif

Iš pradžių buvo padaryta medinė, tai šuo per dvi dienas "sutvarkė" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 09, 23:15)
Jeigu eit lengviausiu keliu, žiūrėk nuotraukas LT pardavėjų kataloguuose ir atmetinėk tas, kurių nors viena sąvybė tau netinka, tarkim senovinės rožės žydi vieną kartą - atmetam, miniatiūrinės netinka pagal ūgį - atmetam, vijoklinės vėlgi pagal ūgį tik priešingai - vėl atmetam ir t.t.  biggrin.gif

P.S. pas Sibirką liepos mėn. kiekvieną šeštadienį atvirų durų dienos, gali važiuoti ir konsultuotis. Be to, jie dabar likučius vazonuose išsiparduoda (čia kad kelionė iki Trakų nebūtų veltui  mirksiukas.gif )

Kai kurios senovines zydi pakartotinai, bet antra karta ne taip gausiai ir ziedai buna smulkesni. Man atrodo renkanti roze labai svarbu atsparumas grybelinems ligoms, nes jau kokia zaraza miltlige, tai patikekit manim doh.gif . Vabalus nupurskiai ir psio, o sita zaraza niekaip nepasiduoda gydymui. Dar as nesirinkciau rozes jeigu ji silpnai kvepetu ar visai nekvepetu. Kai rinkausi Austino roze svarbiausia buvo atsparumas ligoms, dydis ir kvapo intensyvumas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 10 liepos 2008 - 09:48
Mano rožės ax.gif

[attachmentid=149576]

[attachmentid=149577]

[attachmentid=149578]
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 07 09, 18:19)
4u.gif  ačiū,bet ten manęs,net su pakvietimu neįleido  doh.gif

Nesupratau blink.gif kažin kodėl? Jei turi programą torentams siusti tada parašyk man i AŽ ar į el. pašta: staneliene.ausra@gmail.com permesiu torentą gal pasiseks parsisiųsti. Šeip programikė thumbup.gif man patiko

karsta.gif jėtau vos aš spėju skaityt hihihi.gif maniau kad užsikasiu po lapais kol perskaitysiu. Nors tiesa kas belieka kai sitaip lietus lyja mane jau "biški" nervint pradeda nieko lauke negaliu pasidaryt o dar savaitgalis labai jau turiningai praleistas gathering.gif tai nieko nepasidariau dabar keikiu pati save o lietus iš proto varo wacko.gif žolių nespėju raut lyg būtų kas jas pasėjęs doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 09, 12:45)
Jieškosiu šios viendienės. lotuliukas.gif

viendienės 4u.gif

Nu merginos,iš proto varot su tokiom fotkėm ohmy.gif Dar bandžiau cituot.bet kur jau ten
irnesakyk.gif Pradedant ramunėm ir baigiant lelijom ir rožėm...... Ach,koks grožis ..... bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Kaip kažkas pasakė,norisi šauktis dangaus rolleyes.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 10 liepos 2008 - 09:47
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 10, 10:33)
Iš pradžių buvo padaryta medinė, tai šuo per dvi dienas "sutvarkė"  blink.gif

Jaunas turbut, tai pagrauzt megejas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 10 liepos 2008 - 09:51
Tinosiuk kokios gražios lelijos man jau reikia aš tik vienos spalvos turiu senovinių tokių oranžinių ir tos pačios palikimu bet labai man jos wub.gif be galo noriu baltų wub.gif wub.gif

Mergelė levanda labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (aš sodinau iš seklų deja niekas nesudygo verysad.gif )

O jau Zigzag rožės wub.gif

vėl galva susiko "noriu to... noriu ... noriu ...." visko noriu doh.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 10, 07:45)
Jaunas turbut, tai pagrauz megejas doh.gif

būna šunų, kurių pasiutimas nuo9 amžiaus nepriklauso biggrin.gif
Tada lieka tik šeimininkams užuojautą reikšti. Nors aš pati manau, kad bet kurį šunį galima išdresuoti nedaryti to, ko negalima, plius nukreipti jo energiją kita linkme (didinti fizinį ir protinį krūvį). Bet čia jau kita tema...
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 10, 10:33)
...Man atrodo renkanti roze labai svarbu atsparumas grybelinems ligoms
....Dar as nesirinkciau rozes jeigu ji silpnai kvepetu ar visai nekvepetu. Kai rinkausi Austino roze svarbiausia buvo atsparumas ligoms, dydis ir kvapo intensyvumas. mirksiukas.gif

na aš dar tik pradedu komplektuoti kriterijus pagal ką rinktis, tačiau tavo užuominos vertos dėmesio mirksiukas.gif

QUOTE(zigzag @ 2008 07 10, 10:38)
Mano rožės ax.gif

[attachmentid=149576]

[attachmentid=149577]

[attachmentid=149578]

žiedai labai gražūs wub.gif o kaip jos atrodo gėlyne visu ūgiu?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 10, 10:45)
Jaunas turbut, tai pagrauzt megejas doh.gif

4 metų rolleyes.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 10, 10:49)
būna šunų, kurių pasiutimas nuo9 amžiaus nepriklauso  biggrin.gif
Tada lieka tik šeimininkams užuojautą reikšti. Nors aš pati manau, kad bet kurį šunį galima išdresuoti nedaryti to, ko negalima, plius nukreipti jo energiją kita linkme (didinti fizinį ir protinį krūvį). Bet čia jau kita tema...

tai va, kad su juo reikia užsiimti. Jei paleidi, kai esi lauke ir prižiūri, tai zbitkų beveik nepridaro. Bet MB kartais, ypač žiemą, tingi vedžioti, tai paleidžia pasiganyti kieme doh.gif Taip radau po žemėm užkastas perkūnropes ir kažkokias gėles, nežinau pavadinimo blush2.gif
O mūsiškis, tai turbūt niekad neišaugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 07 10, 10:04)
Štai kokią levandą vakar padovanojo mamukas. Kaži kaip ją geriau auginti? Ar labai ji plečiasi?
Papildyta:
Dar norėčiau paklausti. Anksti pavasarį pražysta pirmosios gėlės snieguolės. Kada jas reikia sodinti?
Papildyta:
Aš vakar irgi papirkau turguj lelijų. Tamsiai bordo ir geltoną. Sumokėjau tris litus, tai negaila jei ir neprigis.
Mano maximinė rožė, tai labai sunkiai auga. Kuo jas tręšti? O mamos sode tai bujoja.

Ši gražuolė pas mus nežiemoja, nebent žiema bus tokia kaip šiemet.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 10, 10:59)

žiedai labai gražūs  wub.gif o kaip jos atrodo gėlyne visu ūgiu?

Ačiū.
Vidurinė yra visai maža, tik gal gero sprindžio dydžio. maximoj pirktos gal 10 cm.

[attachmentid=149585]

Kitos nesiekia metro, tai vadinamos didžiažiedės rožės. Man tokios labiausiai patinka.
Va, dar viena, Arthur Bell. Labai kvepia.

[attachmentid=149584]
Atsakyti