Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(drieziukas @ 2008 07 09, 11:17)
aš skaičiau, bet taip ir neradau reziumė, kas labiausiai veiksminga, tai todėl ir užklausiau mirksiukas.gif
Aš išbandžiau "Decis", bet jis man nepadėjo :hm Vienas skuzdžių lizdas yra pušelės štambinės pušies (apie 170 aukštyje), tai jas ir deciu purškiau ir miltelius bėriau, bet jos kažkokios atsparios g.gif
Dėl obuolių tai nepergyvenu, mano obelaitė dekoratyvinė ant štambo, dar vis formuoju rutulį, tai tik vienas menkas obuoliukas yra, bet nevalgysim mes jo biggrin.gif

bandziau Medvetoks, jei gerai pamenu, rusiskas pavadinimas, tokios bordines granules, isbarsciau ir prie plyteliu ir gelyne, padejo thumb_yello.gif pirksiu dar, nes ne jura ju tam pakelyje, arba reikia po nedaug pilti, 4u.gif

kokiu groziu pridejot, viendienes nerealios wub.gif pas mane irgi tik geltonai geltonos laugh.gif

o jau pentiniai, geris, eina sau wub.gif o ju paraisioti nereikia ? neisgriuna po vejo ar lietaus?

as margalapi palemona persodinau g.gif kur augo zemes, kazkokia negera visos geles blogai auga, o tas matyti leidzia naujus lapelius, bet jau tokius myzernus, seni gelsta, negaliu ziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 07 08, 23:07)
Mano viendienės
[attachmentid=149420]

Tokios dar nebuvau mačiusi. blush2.gif Nu ir nustebinai. doh.gif Superinė viendienė. wub.gif Ne netaip parašiau viendienių karalienė. lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Žiūriu nerodo nuotraukos........čia apie tą ružavą kalbu. nu gražuolė. doh.gif
Pasisavinau šią nuotraukytę. blush2.gif Tikiuosi nesupyksi. g.gif Ir dar kartelį parodau. bigsmile.gif
user posted image
Jieškosiu šios viendienės. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 09 liepos 2008 - 12:13
Žurnale nusižiūrėjau gėlyno projektą. Pagal jį bandžiau augalėlius sodinti. Na šį tą pasodinau pagal jį, šį tą pakeičiau lotuliukas.gif Tai va, tam planelyje buvo Raudonvaisė dyglainė. Na man atrodo labai gražiai jinai žiūrėtųsi, bet nerandu aš jos pirkti, o ir pasiskaičiau, kad gan lepus krūmas. Tai noriu paprašyti patarimo, kokį kitą panašų krūmą galėčiau pasoditi vietoj tos dyglainės 4u.gif Čia jūs merginos protingos, tai gal ką man patarsite biggrin.gif
Atsakyti
Pabandyk Brauno sausmedi...........jei tau reikia vijoklinio ir nelepaus.......ir veisliu ivairiu yra........zydi beveii visa vasara iki salnu...
dar yra smaugikas toks, bet dabar negaliu pasakyti kuri rusis, nes vienas tai labai labai didelis, ir tikrai prismaugia augalus, pvz medzius (ant dideliu sausuoliu nieko atrodo) o kitas toks iki 3 metru, vasara is ju tik lapija ziedai neryskus, bet ziema islenda raudonos-oranzines uogos, kurias pauksciai megsta.....
ant smugio daugiau nieko neprisimenu..........sad.gif
Atsakyti
Na man reikėtų krūmo. Labai gerai būtų visžalis. Kad lengviau būtų įsivaizduoti, parašysiu, kad jį sodinsiu kampe, o iš vienos pusės auga geltonlapis raugekšlis, iš kitos - kadagys geltonais spygliukais, ir vėl geltonlapis raugekšlis. Tai va tarp jų ko nors reikėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 09 liepos 2008 - 12:18
QUOTE(maidana @ 2008 07 09, 07:12)
Lelijos tai lelijos biggrin.gif vienintelė iš Florexlito aklimatizavosi ax.gif
user posted image

Gražuolė. thumbup.gif
Kiek aš pinigų palikau tam florexlitui doh.gif Kažkodėl didesnė dalis augalų kažkaip išnykdavo, daugiausia tai gal tulpės pritapo. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 01:01)
nu ne amen lotuliukas.gif  blush2.gif
gaure suzydo

Žiūriu naktim rašinėji bigsmile.gif tai jau melstis vos nepradėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tavo gaurė graži. wub.gif ir pentinai doh.gif ir TB nepasakyčiau kad abejingas viskam bigsmile.gif rūpinasi žmogus, reikia pagirti. lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 09 liepos 2008 - 12:32
jei tas kampas dalinai seselyje, siulyciau kukmedi, veisliu be galo daug....yra iki 5 metru ir auksciau, o yra iki 50 cm, yra placiu , yra kolonos formos.........cia ko gero tau geriausia butu tamsiai zalias, o ne su geltonu atspalviu medelis, nes kukmedziu yra ir geltonu......
jei kampas isaulyje - gali isodinti kalnine pusi........jos spalva nera tokia sodri kukmedzio.....beda, kad jin letai auga, ir ja raugerskiai ir kadagys peraugs greitai ir kampas liks "tuscias" aisku gali stambine sodinti, ....
eglute kokia auksta apie 1,5m (kadangi kampe) svyrancia forma.........
galima aisku tuja kurios jau igrysusios arba puskiparisi, bet pastarieji vilniaus kraste ne visi auga
gal dar koki uolini kadagi galetum pabandyti, vat tie tai tikrai grazus...
Atsakyti
diplomante, gal apie kėnius ką nors pameni? nei pavadinimo žinau, nei ką žiemą su jais daryt, ar visiems kokie bendri principai tinka? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 09, 13:16)
Na man reikėtų krūmo. Labai gerai būtų visžalis. Kad lengviau būtų įsivaizduoti, parašysiu, kad jį sodinsiu kampe, o iš vienos pusės auga geltonlapis raugekšlis, iš kitos - kadagys geltonais spygliukais, ir vėl geltonlapis raugekšlis. Tai va tarp jų ko nors reikėtų g.gif

Pukenis raudonas grazus, bet lepus ir neviszalis. Uztat raudonlapis raugerskis visai nelepus, yra ir viszaliu.
Neparasei kokioj pusej ir koks dirvozemis, bet siulyciau seivamedi juodauogi, pvz'Laciniata', yra ir kitokiu graziu veisliu. Jis pakencia ir pavesi, megsta derlinga dirvozemi. Tik tiek, kad ne viszalis. O jei l. stipriai reik viszalio, tai gal koki keni ar letai augancia eglute? Ju ten rusiu n+k.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 09, 13:16)

ne visžalis, bet...

euonymus alatus unsure.gif

http://images.google...
Atsakyti
[quote=yuki,2008 07 09, 13:28]
diplomante, gal apie kėnius ką nors pameni? nei pavadinimo žinau, nei ką žiemą su jais daryt, ar visiems kokie bendri principai tinka? unsure.gif

tas pats kas egles, pasodinai ir pamirsai..............trasomis tik spygliuociams skirtomis patresk iki rugpjucio vidurio, veliau jau nebetresk........
per tankiai jie cia pas tave pasodinti.......palauk kol dar truputeli paugs, ir issodink po viena, jie po viena graziai atrodo..........is tokios nuotraukos net nezinau kuris cia kenis, gali buti .....ieskok google pagal lotyniska pavadinima 'abies'...gal koks 'abies koreana'.....
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 14:41)
tas pats kas egles, pasodinai ir pamirsai..............trasomis tik spygliuociams skirtomis patresk iki rugpjucio vidurio, veliau jau nebetresk........
per tankiai jie cia pas tave pasodinti.......palauk kol dar truputeli paugs, ir issodink po viena, jie po viena graziai atrodo..........is tokios nuotraukos net nezinau kuris cia kenis, gali buti .....ieskok google pagal lotyniska pavadinima 'abies'...gal koks 'abies koreana'.....

dėkoju 4u.gif , esu ieškojus pagal 'abies', bet dar per maži, neatrinkau, kurie schmoll.gif
palaukti, kol paaugs, tai kitąmet galima persodint?
Atsakyti