QUOTE(drieziukas @ 2008 07 09, 11:17)
aš skaičiau, bet taip ir neradau reziumė, kas labiausiai veiksminga, tai todėl ir užklausiau
Aš išbandžiau "Decis", bet jis man nepadėjo :hm Vienas skuzdžių lizdas yra pušelės štambinės pušies (apie 170 aukštyje), tai jas ir deciu purškiau ir miltelius bėriau, bet jos kažkokios atsparios
Dėl obuolių tai nepergyvenu, mano obelaitė dekoratyvinė ant štambo, dar vis formuoju rutulį, tai tik vienas menkas obuoliukas yra, bet nevalgysim mes jo
Aš išbandžiau "Decis", bet jis man nepadėjo :hm Vienas skuzdžių lizdas yra pušelės štambinės pušies (apie 170 aukštyje), tai jas ir deciu purškiau ir miltelius bėriau, bet jos kažkokios atsparios
Dėl obuolių tai nepergyvenu, mano obelaitė dekoratyvinė ant štambo, dar vis formuoju rutulį, tai tik vienas menkas obuoliukas yra, bet nevalgysim mes jo
bandziau Medvetoks, jei gerai pamenu, rusiskas pavadinimas, tokios bordines granules, isbarsciau ir prie plyteliu ir gelyne, padejo pirksiu dar, nes ne jura ju tam pakelyje, arba reikia po nedaug pilti,
kokiu groziu pridejot, viendienes nerealios pas mane irgi tik geltonai geltonos
o jau pentiniai, geris, eina sau o ju paraisioti nereikia ? neisgriuna po vejo ar lietaus?
as margalapi palemona persodinau kur augo zemes, kazkokia negera visos geles blogai auga, o tas matyti leidzia naujus lapelius, bet jau tokius myzernus, seni gelsta, negaliu ziureti