Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(sobieska @ 2008 06 30, 22:38)
As pati tik siemet pirma kart nusipirkau ir pavasari i zeme ikisau. Jei tiket ta motera, tai sake, kad daugiametis. As gi labai patiklus zmogeliukas - paemiau 2 krumelius biggrin.gif

Baltas augaliukas - Calocephalus brownii - kai kur daugiametis doh.gif

http://www.rojaussod...it=calocephalus
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 30, 19:16)
ta skalda man visai nekelia rūpesčių thumbup.gif

o man skaldos keliukas prie namų yra pakankamai rūpesčių sukėlęs. N porų aukštakulnių esu į šiukšlyną išsiuntus po pasivaikščiojimo tokiu keliuku (pakakdavo atstumo nuo vartelių iki namo) doh.gif Smailesni kulniukai labai gerai į skaldą smigdavo ir susibraižydavo baisingai, likdavo kaip nudrožtas pieštukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 01 liepos 2008 - 08:11
QUOTE(simson @ 2008 06 30, 17:05)
na o cia turetu dygti mano pasetos gelytes

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif geras

QUOTE(zitamaksi @ 2008 06 30, 21:06)
Cia mano vieno is gelynu kampas  biggrin.gif

Nu kampelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko

QUOTE(julune @ 2008 07 01, 00:32)
Sveikos, merginos!
Cia mano kiemuko fragmentas.

Nesupyk buvo peržiūrėtas visas albumas labai gražus kiemas ir kriokliukas o kanų jau koks didumas doh.gif doh.gif mano tai dvigubai mažesnės verysad.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 01, 10:10)
o man skaldos keliukas prie namų yra pakankamai rūpesčių sukėlęs. N porų aukštakulnių esu į šiukšlyną išsiuntus po pasivaikščiojimo tokiu keliuku (pakakdavo atstumo nuo vartelių iki namo)  doh.gif  Smailesni kulniukai labai gerai į skaldą smigdavo ir susibraižydavo baisingai, likdavo kaip nudrožtas pieštukas...

Tai daryk išvadas vaikščiok batais be kulniukų kaip aš thumbup.gif thumbup.gif niekur niekas nelenda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 06 30, 23:32)
Sveikos, merginos!
Cia mano kiemuko fragmentas. Krioklys

user posted image
oho, toki grozi turi ir tik dabar parodai wub.gif ...kas dizaineris - ale projekto vadovas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 liepos 2008 - 08:35
Sveikos, merginos!
Cia mano kiemuko fragmentas. Krioklys
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , noris dar daugiau foto pamatyt, man labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 01, 07:58)
Pas mane irgi taip pat buvo, bet aš šiemet pirmą kartą pabandžiau į vazonus sodinti, tai galvojau dėl to.. g.gif Bet viena daržininkė patarė organinėm trąšom patręšti, radau kažkokių Ermitaže (nes nelabai žinau, kur "natūralių" gauti ir nelabai su jomis norėtųsi smirdintis smile.gif ) tai labai atsigavo, dar nežydi, bet naujus lapus labai gražiai augina bigsmile.gif

aciu mirksiukas.gif , as tai tikrai zinau kur kaime naturaliu trasu gauti biggrin.gif savaitgali sake bus mano drauge - pamaitinsiu savo kanus.
Atsakyti
Cia mano kiemuko fragmentas.

lb graziai, tik man dar kokiu smilgu truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 07 01, 09:40)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , noris  dar daugiau foto pamatyt, man labai gražu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ikisk nosi i jos albuma - tai dar ne to pamatysi. P.S matosi kad zmogus floristikos kursu suola naudingai tryne thumbup.gif pavydziu jai, as irgi noriu, ale taip neturiu laiko cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 01, 09:04)
Baltas augaliukas - Calocephalus brownii - kai kur daugiametis  doh.gif

http://www.rojaussod...it=calocephalus

aha, viens prie vieno - mano augalas bigsmile.gif uz pavadinima aciuks.gif
Atsakyti
Man pas julune labai grazus takas per pieva iki pavesines is dideliu akmenu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 01, 09:52)
Man pas julune labai grazus takas per pieva iki pavesines  is dideliu akmenu  wub.gif

drinks_cheers.gif atkreipiau ir i ta grozi demesi, planuoju kazka panasaus ir as, bet dabar neturiu "materialo" planams igyvendint, noreciau daugmaz apyligiu akmenu - reikia duotis po laikus ir velgi - laiko stygius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 01, 09:52)
Man pas julune labai grazus takas per pieva iki pavesines  is dideliu akmenu  wub.gif

esu kazkur toki macius zurnale, tai pareiskiau vyrui, kad ir man tokio reik (iki pavesines takiuko), tai sake ir jam patiko, tai irgi toki darysim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 01, 09:59)
drinks_cheers.gif  atkreipiau ir i ta grozi demesi, planuoju kazka panasaus ir as, bet dabar neturiu "materialo" planams igyvendint, noreciau daugmaz apyligiu akmenu - reikia duotis po laikus ir velgi - laiko stygius doh.gif

as tai is dolomito darysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 01, 10:02)

as tai is dolomito darysiu ax.gif

Dolomitas grazu, bet brangu - kazkaip gaila tiek pinigu i zeme sukist, kai uz dyka galima pasirinkt (tai liecia mano situacija, sodyba kaime, netoli nemazai lauku ir t.t.) miesto zmonems ar uz akmeni, ar uz dolomita vistiek pinigus paklot reikes rolleyes.gif Siaip gal dolomitas ir graziau ziuretusi ax.gif
Atsakyti