Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

oi, pamirsau prirasyti, kad sitaip as pasielgiau ant saligatvio, o pas tave gelynas, palaistydama kalio permanganatu gali geles nudeginti, gal geriau butu nutarsketi i artimiausia sodo reikmenu parduotuve kad ir i akropolio, ten as paskutinikart kai buvau pirkausi insekticidus nuo visokiu kramtanciu, siurbianciu , grauzianciu..nera butent tokio kur pries skruzdeles, (bent jau augalu apsaugos tarnybos patvirtintame sarase tokio nera), bet manau jei nusipirktum plataus veikimo (koki "DECIS") ir palaistytum dirva skruzdelyno vietoje, nepakenktum, insekticidai augalams nekenkia.... man rodos tas pats tiktu ir tavo obelelems, tik klausimas ar jau ant ju yra obuoliuku, tuomet yra purskimo laikas limituotas, kad paskui ir pati nevalgytum ir seimynai neduotum chemilakais apipurkstu........ot rasytoja, prirasiau, kad man taip diplomini sektusi rasyti ir apzeldinimo projektus kurti...smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 09, 07:40)
Jau kokia grazi ta rausva roze wub.gif . Ziedai kaip senovines wub.gif . Ar daug vietos krumas uzima?
Mano Zephirine Drouhin kaip sove i virsu doh.gif , jau nepasiekiu virsunes stovedama ant kedes. Kai reikia nupurskaliot fungicidais tenka MB pagalbon kviestis.

Ta šviesi yra Bouquet Parfait. Krūmas turėtų būti gan aukštas, iki 1,5 m ir platus. MB pirmasis pamatė pas Sibirką (nežinančioms kas ya Sibirka, žr. www.rozes.lt) šitas rožes ir užsikepė. Man irgi patiko. Ant tvirto stiebo galo - puokštė apskritų žiedų. Jeigukvepėtų, būtų iš viso pasakų gėlės wub.gif

Šaunuolė tavo gėlytė, myli savo šeimininkę. Reiškia, į geras rankas pakliuvo bigsmile.gif
O purškimui pas mus mačiau pirkti purkštuko pratęsimą, toks kaip teleskopas išsitraukia iki 2 ar 3 metrų ilgio. Nereikia tada jokio vyro, pati gali apeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 08, 23:54)
oi čia tai geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
išbandyk"3D Home Architect Design Suite Deluxe 8" man patiko nebloga programa "sveria" apie 2 GB. Gali ne tik kiemą bet ir namą suprojektuoti  thumbup.gif

Štai kas pas mane pražydo

raganiukštė wub.gif
user posted image

Ir as tokia ragane turiu blush2.gif , laukiu ziedu ax.gif . Ir katileli toki nusipirkau blush2.gif , tik dar vazone tupi, nes kaip pradejo nuo sekmadienio lyt, tai lyja ir lyja
Atsakyti
aciu rokoko, .......bandysiu prisirasineti dazniau,.pasiskaitinejusi cia daugiau ismoksiu neu savo moksluose, .....smile.gif).......
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 09, 09:38)
Gražios viendienės wub.gif Aš saviškes vakar visas nukirpau, kažkaip augalai iškerojo ir jas noriu perkelti į kitą vietą, bet pasiskaičiau čia pas jus, kad nelabai gerai tą dabar daryti, bet labai jau nagai niežti blush2.gif
Dar turiu klausimėlį, niekaip nesugebu fotkės įsimesti į kompą, bet bandysiu aprašyti.. Mano skiepytos  raudonlapės obelaitės lapai pradėjo kažkaip viniotis ir tokiais geltonais taškais "išbėrė", kokiu brudeliu galėčiau jai paglebėti, nes matau, kad negerai kažkas jai g.gif
Ir dar, ar jums pavyko sukovoti prieš skurdes? Ir kuris metodas veiksmingiausias, nes mano gėlynas pamažu virsta į didelį skuzdėlyna doh.gif  verysad.gif

Man veiksmingiausia buvo hemija. Netekus vilties nupirkau kazkokiu miltuku, pabarsciau ten kur buvo bent maziausias kauburelis iskeltas ir gerai palaisciau. Kai bandziau naikint liaudiskais metodais (pasiusiojimu), vietoj keliu didesniu skruzdelynu gavau daug maziuku. Jos tiesiog is tos vietos persikeldavo i kita blink.gif , o kai pabarsciau miltukais dingo (kad tik neprisisnekejus topsecret.gif ).
Atsakyti

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 09:45)
man rodos tas pats tiktu ir tavo obelelems, tik klausimas ar jau ant ju yra obuoliuku, tuomet yra purskimo laikas limituotas, kad paskui ir pati nevalgytum ir seimynai neduotum chemilakais apipurkstu......

Drieziukui cia buvo skirta, tik savo trigrasi pridesiu. blush2.gif
pries kelias dienas purskaiu toki chemikala, tai ten del obelu buvo parasyta, kad 20 dienu maziausiai pries derliaus vartojima.
ant pakuociu raso tokius dalykus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 07:55)
aciu rokoko, .......bandysiu prisirasineti dazniau,.pasiskaitinejusi cia daugiau ismoksiu neu savo moksluose, .....smile.gif).......

tai kad atvirkščiai, čia mes iš tamstos norėtume pasimokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 00:08)

stai kaip dar zydi siand:
user posted image

O si smulki ir labai kvapni wub.gif  ka tik baige zydet [mb sako jo mylimiausia blink.gif ]
user posted image

Pasikartosiu, bet tas gelynas su pentiniais labai labai labai wub.gif . Mano violetinis jau ziedlapius barsto, tik du stiebus turi. O ruzavas dar vis ruosiasi zydet, bet stiebas tik vienas. Noriu daugiau cry.gif

Mano gaspadorius hihihi.gif viendienes pastebejo, net jusiskes apziuret atejo. O kad gyre, kad gyre kokios visos grazios wub.gif . Vos nenugriuvau, doh.gif jam gi tulpe nuo rozes nesiskiria doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 09:40)
buvo aptarineta ne karta... as barstau soda. ne100%, bet veiksminga. Yra ir chemikalu.
ir vaiko puoduko skystas turinys buvo siulomas kaip ypac veiksminga priemone thumbup.gif  lotuliukas.gif

aš skaičiau, bet taip ir neradau reziumė, kas labiausiai veiksminga, tai todėl ir užklausiau mirksiukas.gif

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 09:45)
oi, pamirsau prirasyti, kad sitaip as pasielgiau ant saligatvio, o pas tave gelynas, palaistydama kalio permanganatu gali geles nudeginti, gal geriau butu nutarsketi i artimiausia sodo reikmenu parduotuve kad ir i akropolio, ten as paskutinikart kai buvau pirkausi insekticidus nuo visokiu kramtanciu, siurbianciu , grauzianciu..nera butent tokio kur pries skruzdeles, (bent jau augalu apsaugos tarnybos patvirtintame sarase tokio nera), bet manau jei nusipirktum plataus veikimo (koki "DECIS") ir palaistytum dirva skruzdelyno vietoje, nepakenktum, insekticidai augalams nekenkia.... man rodos tas pats tiktu ir tavo obelelems, tik klausimas ar jau ant ju yra obuoliuku, tuomet yra purskimo laikas limituotas, kad paskui ir pati nevalgytum ir seimynai neduotum chemilakais apipurkstu........ot rasytoja, prirasiau, kad man taip diplomini sektusi rasyti ir apzeldinimo projektus kurti...smile.gif)

Aš išbandžiau "Decis", bet jis man nepadėjo g.gif Vienas skuzdžių lizdas yra pušelės štambinės pušies (apie 170 aukštyje), tai jas ir deciu purškiau ir miltelius bėriau, bet jos kažkokios atsparios g.gif
Dėl obuolių tai nepergyvenu, mano obelaitė dekoratyvinė ant štambo, dar vis formuoju rutulį, tai tik vienas menkas obuoliukas yra, bet nevalgysim mes jo biggrin.gif
Atsakyti
Rokoko, ir as Rozamundai del tavo vyriskio pritariu visu 100 procentu drinks_cheers.gif . Tikiuosi ir manasis jau taisosi ax.gif , viendienes pastebejo....... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 09, 10:48)
Ta šviesi yra Bouquet Parfait. Krūmas turėtų būti gan aukštas, iki 1,5 m ir platus. MB pirmasis pamatė pas Sibirką (nežinančioms kas ya Sibirka, žr. www.rozes.lt) šitas rožes ir užsikepė. Man irgi patiko. Ant tvirto stiebo galo - puokštė apskritų žiedų. Jeigukvepėtų, būtų iš viso pasakų gėlės  wub.gif

Šaunuolė tavo gėlytė, myli savo šeimininkę. Reiškia, į geras rankas pakliuvo  bigsmile.gif
O purškimui pas mus mačiau pirkti purkštuko pratęsimą, toks kaip teleskopas išsitraukia iki 2 ar 3 metrų ilgio. Nereikia tada jokio vyro, pati gali apeiti  mirksiukas.gif

4u.gif Reiks paieskot, nes tikrai sudetinga darosi gerai nupurkst.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 09, 09:29)
Olialia... dar ir tokių būna bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

čia viendienė Frans Halls cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 01:01)
nu ne amen lotuliukas.gif  blush2.gif

gaure suzydo
user posted image

atsimenu pernai jus cia svaigot del tu gauriu, o as niekaip nesupratau kodel g.gif o siemet jau pati svaigstu-kokios jos man grazios wub.gif biggrin.gif
QUOTE(maidana @ 2008 07 09, 07:12)
Lelijos tai lelijos biggrin.gif vienintelė iš Florexlito aklimatizavosi ax.gif
user posted image

nu bet nepaprasto grozio wub.gif

o viendienes visu bigsmile.gif nerealus grozis thumbup.gif
Atsakyti