oi, pamirsau prirasyti, kad sitaip as pasielgiau ant saligatvio, o pas tave gelynas, palaistydama kalio permanganatu gali geles nudeginti, gal geriau butu nutarsketi i artimiausia sodo reikmenu parduotuve kad ir i akropolio, ten as paskutinikart kai buvau pirkausi insekticidus nuo visokiu kramtanciu, siurbianciu , grauzianciu..nera butent tokio kur pries skruzdeles, (bent jau augalu apsaugos tarnybos patvirtintame sarase tokio nera), bet manau jei nusipirktum plataus veikimo (koki "DECIS") ir palaistytum dirva skruzdelyno vietoje, nepakenktum, insekticidai augalams nekenkia.... man rodos tas pats tiktu ir tavo obelelems, tik klausimas ar jau ant ju yra obuoliuku, tuomet yra purskimo laikas limituotas, kad paskui ir pati nevalgytum ir seimynai neduotum chemilakais apipurkstu........ot rasytoja, prirasiau, kad man taip diplomini sektusi rasyti ir apzeldinimo projektus kurti...)
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 09, 07:40)
Jau kokia grazi ta rausva roze . Ziedai kaip senovines . Ar daug vietos krumas uzima?
Mano Zephirine Drouhin kaip sove i virsu , jau nepasiekiu virsunes stovedama ant kedes. Kai reikia nupurskaliot fungicidais tenka MB pagalbon kviestis.
Mano Zephirine Drouhin kaip sove i virsu , jau nepasiekiu virsunes stovedama ant kedes. Kai reikia nupurskaliot fungicidais tenka MB pagalbon kviestis.
Ta šviesi yra Bouquet Parfait. Krūmas turėtų būti gan aukštas, iki 1,5 m ir platus. MB pirmasis pamatė pas Sibirką (nežinančioms kas ya Sibirka, žr. www.rozes.lt) šitas rožes ir užsikepė. Man irgi patiko. Ant tvirto stiebo galo - puokštė apskritų žiedų. Jeigukvepėtų, būtų iš viso pasakų gėlės
Šaunuolė tavo gėlytė, myli savo šeimininkę. Reiškia, į geras rankas pakliuvo
O purškimui pas mus mačiau pirkti purkštuko pratęsimą, toks kaip teleskopas išsitraukia iki 2 ar 3 metrų ilgio. Nereikia tada jokio vyro, pati gali apeiti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 08, 23:54)
oi čia tai geras
išbandyk"3D Home Architect Design Suite Deluxe 8" man patiko nebloga programa "sveria" apie 2 GB. Gali ne tik kiemą bet ir namą suprojektuoti
Štai kas pas mane pražydo
raganiukštė
išbandyk"3D Home Architect Design Suite Deluxe 8" man patiko nebloga programa "sveria" apie 2 GB. Gali ne tik kiemą bet ir namą suprojektuoti
Štai kas pas mane pražydo
raganiukštė
Ir as tokia ragane turiu , laukiu ziedu . Ir katileli toki nusipirkau , tik dar vazone tupi, nes kaip pradejo nuo sekmadienio lyt, tai lyja ir lyja
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 09, 09:38)
Gražios viendienės Aš saviškes vakar visas nukirpau, kažkaip augalai iškerojo ir jas noriu perkelti į kitą vietą, bet pasiskaičiau čia pas jus, kad nelabai gerai tą dabar daryti, bet labai jau nagai niežti
Dar turiu klausimėlį, niekaip nesugebu fotkės įsimesti į kompą, bet bandysiu aprašyti.. Mano skiepytos raudonlapės obelaitės lapai pradėjo kažkaip viniotis ir tokiais geltonais taškais "išbėrė", kokiu brudeliu galėčiau jai paglebėti, nes matau, kad negerai kažkas jai
Ir dar, ar jums pavyko sukovoti prieš skurdes? Ir kuris metodas veiksmingiausias, nes mano gėlynas pamažu virsta į didelį skuzdėlyna
Dar turiu klausimėlį, niekaip nesugebu fotkės įsimesti į kompą, bet bandysiu aprašyti.. Mano skiepytos raudonlapės obelaitės lapai pradėjo kažkaip viniotis ir tokiais geltonais taškais "išbėrė", kokiu brudeliu galėčiau jai paglebėti, nes matau, kad negerai kažkas jai
Ir dar, ar jums pavyko sukovoti prieš skurdes? Ir kuris metodas veiksmingiausias, nes mano gėlynas pamažu virsta į didelį skuzdėlyna
Man veiksmingiausia buvo hemija. Netekus vilties nupirkau kazkokiu miltuku, pabarsciau ten kur buvo bent maziausias kauburelis iskeltas ir gerai palaisciau. Kai bandziau naikint liaudiskais metodais (pasiusiojimu), vietoj keliu didesniu skruzdelynu gavau daug maziuku. Jos tiesiog is tos vietos persikeldavo i kita , o kai pabarsciau miltukais dingo (kad tik neprisisnekejus ).
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 09:45)
man rodos tas pats tiktu ir tavo obelelems, tik klausimas ar jau ant ju yra obuoliuku, tuomet yra purskimo laikas limituotas, kad paskui ir pati nevalgytum ir seimynai neduotum chemilakais apipurkstu......
Drieziukui cia buvo skirta, tik savo trigrasi pridesiu.
pries kelias dienas purskaiu toki chemikala, tai ten del obelu buvo parasyta, kad 20 dienu maziausiai pries derliaus vartojima.
ant pakuociu raso tokius dalykus.
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 07:55)
aciu rokoko, .......bandysiu prisirasineti dazniau,.pasiskaitinejusi cia daugiau ismoksiu neu savo moksluose, .....).......
tai kad atvirkščiai, čia mes iš tamstos norėtume pasimokyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 00:08)
stai kaip dar zydi siand:
O si smulki ir labai kvapni ka tik baige zydet [mb sako jo mylimiausia ]
Pasikartosiu, bet tas gelynas su pentiniais labai labai labai . Mano violetinis jau ziedlapius barsto, tik du stiebus turi. O ruzavas dar vis ruosiasi zydet, bet stiebas tik vienas. Noriu daugiau
Mano gaspadorius viendienes pastebejo, net jusiskes apziuret atejo. O kad gyre, kad gyre kokios visos grazios . Vos nenugriuvau, jam gi tulpe nuo rozes nesiskiria .
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 09:40)
buvo aptarineta ne karta... as barstau soda. ne100%, bet veiksminga. Yra ir chemikalu.
ir vaiko puoduko skystas turinys buvo siulomas kaip ypac veiksminga priemone
ir vaiko puoduko skystas turinys buvo siulomas kaip ypac veiksminga priemone
aš skaičiau, bet taip ir neradau reziumė, kas labiausiai veiksminga, tai todėl ir užklausiau
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 09:45)
oi, pamirsau prirasyti, kad sitaip as pasielgiau ant saligatvio, o pas tave gelynas, palaistydama kalio permanganatu gali geles nudeginti, gal geriau butu nutarsketi i artimiausia sodo reikmenu parduotuve kad ir i akropolio, ten as paskutinikart kai buvau pirkausi insekticidus nuo visokiu kramtanciu, siurbianciu , grauzianciu..nera butent tokio kur pries skruzdeles, (bent jau augalu apsaugos tarnybos patvirtintame sarase tokio nera), bet manau jei nusipirktum plataus veikimo (koki "DECIS") ir palaistytum dirva skruzdelyno vietoje, nepakenktum, insekticidai augalams nekenkia.... man rodos tas pats tiktu ir tavo obelelems, tik klausimas ar jau ant ju yra obuoliuku, tuomet yra purskimo laikas limituotas, kad paskui ir pati nevalgytum ir seimynai neduotum chemilakais apipurkstu........ot rasytoja, prirasiau, kad man taip diplomini sektusi rasyti ir apzeldinimo projektus kurti...)
Aš išbandžiau "Decis", bet jis man nepadėjo Vienas skuzdžių lizdas yra pušelės štambinės pušies (apie 170 aukštyje), tai jas ir deciu purškiau ir miltelius bėriau, bet jos kažkokios atsparios
Dėl obuolių tai nepergyvenu, mano obelaitė dekoratyvinė ant štambo, dar vis formuoju rutulį, tai tik vienas menkas obuoliukas yra, bet nevalgysim mes jo
Rokoko, ir as Rozamundai del tavo vyriskio pritariu visu 100 procentu . Tikiuosi ir manasis jau taisosi , viendienes pastebejo.......
Papildyta:
Reiks paieskot, nes tikrai sudetinga darosi gerai nupurkst.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 09, 10:48)
Ta šviesi yra Bouquet Parfait. Krūmas turėtų būti gan aukštas, iki 1,5 m ir platus. MB pirmasis pamatė pas Sibirką (nežinančioms kas ya Sibirka, žr. www.rozes.lt) šitas rožes ir užsikepė. Man irgi patiko. Ant tvirto stiebo galo - puokštė apskritų žiedų. Jeigukvepėtų, būtų iš viso pasakų gėlės
O purškimui pas mus mačiau pirkti purkštuko pratęsimą, toks kaip teleskopas išsitraukia iki 2 ar 3 metrų ilgio. Nereikia tada jokio vyro, pati gali apeiti
Reiks paieskot, nes tikrai sudetinga darosi gerai nupurkst.
QUOTE(jėga @ 2008 07 09, 09:29)
Olialia... dar ir tokių būna
čia viendienė Frans Halls
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 01:01)
nu ne amen
gaure suzydo
gaure suzydo
atsimenu pernai jus cia svaigot del tu gauriu, o as niekaip nesupratau kodel o siemet jau pati svaigstu-kokios jos man grazios
QUOTE(maidana @ 2008 07 09, 07:12)
nu bet nepaprasto grozio
o viendienes visu nerealus grozis