Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 00:43)
na kadangi po lietaus siand pafotkinau, tai ir jums ikyresiu blush2.gif

Astilbe zemauge bordalape prazydo ryskiai
user posted image

pas mane irgi viena tokia pati-pavasari sodinau net nenutuokdama kaip kuri zydes-mama dave ,kas nuo jos atliko-ogi ziuriu,kad visos skirtingos...Zodziu-nuskilo mirksiukas.gif
taviskis MB -geras zmogus-ir amsiaus ir melsves pasigailejo.Saugok toki egzemplioriu -apravek,palaistyk ir patrest nepamirsk lotuliukas.gif .Ir butinai papurenk,kad kokia piktzole salia neisdygtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 09 liepos 2008 - 07:24
Rococo,bet jau tamstos pentiniai blink.gif thumbup.gif
Nerealaus dydžio ir grožio bigsmile.gif

O lelijos visų irgi fantastiškos wub.gif Ech... sodinsiu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2008 07 08, 23:07)
Mano viendienės
user posted image

Olialia... dar ir tokių būna bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 09 liepos 2008 - 08:30
Gražios viendienės wub.gif Aš saviškes vakar visas nukirpau, kažkaip augalai iškerojo ir jas noriu perkelti į kitą vietą, bet pasiskaičiau čia pas jus, kad nelabai gerai tą dabar daryti, bet labai jau nagai niežti blush2.gif
Dar turiu klausimėlį, niekaip nesugebu fotkės įsimesti į kompą, bet bandysiu aprašyti.. Mano skiepytos raudonlapės obelaitės lapai pradėjo kažkaip viniotis ir tokiais geltonais taškais "išbėrė", kokiu brudeliu galėčiau jai paglebėti, nes matau, kad negerai kažkas jai g.gif
Ir dar, ar jums pavyko sukovoti prieš skurdes? Ir kuris metodas veiksmingiausias, nes mano gėlynas pamažu virsta į didelį skuzdėlyna doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 08, 23:54)
išbandyk"3D Home Architect Design Suite Deluxe 8" man patiko nebloga programa "sveria" apie 2 GB. Gali ne tik kiemą bet ir namą suprojektuoti  thumbup.gif

4u.gif o iš kur galima būtų šitą programą parsisiųsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 08, 23:29)
Kasiopeja dabar turiu 10 vnt. šunų namie, todėl net jeigu ir skaito forumą, tai neturi jėgų adekvačiai reaguoti į situaciją  wacko.gif
Vienintelė atgaiva - rožių naujų nusipirkau būsimam gėlynui  bigsmile.gif

user posted image

Kasiopeja, nemeluok nono.gif . Ar gali normalus zmogus ir dar gelininkas, auginti 10 sunu doh.gif ?!. Ir nuotraukoj tik vienas. Va, jei pateiktum "daiktiniu irodymu", tada gal ir patikeciau.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Tiesa sakant, sekmadieni vaziavom i gyv.archeologijos dienas, bet neisdrisom trukdyti jusu "seimynines-suniskos" ramybes...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 07 09, 07:02)
Kasiopeja, nemeluok nono.gif  . Ar gali normalus zmogus ir dar gelininkas, auginti 10 sunu  doh.gif ?!

o kas sakė, kad aš normali tease.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 07 09, 08:38)
Ir dar, ar jums pavyko sukovoti prieš skurdes? Ir kuris metodas veiksmingiausias, nes mano gėlynas pamažu virsta į didelį skuzdėlyna doh.gif  verysad.gif

as ant skruzdziu lizdo pavasari buvau pripylusi kalio permanganato tirpalo, kazkaip eme ir isnyko, o gal issikrauste kazkur, bet kokiu atveju po saligatvio plytelem ju nebera ir artimiausiuose trijuose metruose neatsirado jokiu nauju lizdu....
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 08, 23:25)
user posted image

na lyg ir rasiausi pavadinima, bet nerandu blush2.gif
Knifofija,aciu 4u.gif

na pati sau ir atsakau doh.gif
cia kokia nors silinge margalape.. g.gif
priekyje slaiuzianciosios silinges tokie pat ziedeliai bigsmile.gif

QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 09, 00:46)
Kai iš manęs tokia gėlininkė, tai tik ir klausk kas ten žydi, ir dar pas kaimynę  Aš savo sode pusės gėlių dar nepažystu, bet tikiuosi susipažinti po truputį:

susipazinsi, susipazinsi... mirksiukas.gif
O tos 'baltos 'kurpeles'' bais prireike man - vietoje melynosios prie rozes.. rolleyes.gif

QUOTE(kykute @ 2008 07 09, 05:41)
Šaunuolis MB  lotuliukas.gif (ir dėl laikiklių, ir dėl šuns  blush2.gif ) A, jei ne paslaptis, kur laikiklius pirkot. Man irgi tokių reik 

na dar del melsves ir del komponavimo mirksiukas.gif
Laikikliai is maxima bazes prie VLn lauko prekyboj. pirmuosiu pirko uz 25lt, kitus pardaveja apsiriko uz 7lt thumbup.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 08, 23:29)
Kasiopeja dabar turiu 10 vnt. šunų namie, todėl net jeigu ir skaito forumą, tai neturi jėgų adekvačiai reaguoti į situaciją  wacko.gif
Vienintelė atgaiva - rožių naujų nusipirkau būsimam gėlynui  bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

O dėl bergenijų negaliu patarti. Gal tiesiog tuos senus lapus nuskabyk, žiūrėsi, ar nauji sveiki ataugs?  g.gif  Žiauriai čia aš, bet nesugalvoju,kaip gudriau nustatyti, ar čia liga, ar šiaip kaprizas...

Jau kokia grazi ta rausva roze wub.gif . Ziedai kaip senovines wub.gif . Ar daug vietos krumas uzima?
Mano Zephirine Drouhin kaip sove i virsu doh.gif , jau nepasiekiu virsunes stovedama ant kedes. Kai reikia nupurskaliot fungicidais tenka MB pagalbon kviestis.
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 07 09, 06:12)
Lelijos tai lelijos  vienintelė iš Florexlito aklimatizavosi ax.gif
user posted image
Piktžolės 
user posted image

ir geles, ir piktzoles wub.gif rolleyes.gif
O florexlitos taigi neber! pavasari nuvariau i savanorius vln - tuscia, sake bankrot.

QUOTE(rozamunda @ 2008 07 09, 07:23)
taviskis MB -geras zmogus-ir amsiaus ir melsves pasigailejo.Saugok toki egzemplioriu -apravek,palaistyk ir patrest nepamirsk .Ir butinai papurenk,kad kokia piktzole salia neisdygtu

na tu cia fantastiskai parasei thumbup.gif wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 09, 07:56)
Rococo,bet jau tamstos pentiniai 
Nerealaus dydžio ir grožio  bigsmile.gif

aciu 4u.gif
greit nuzydes, ir atstosiu su jais nuo jusu lotuliukas.gif

QUOTE(drieziukas @ 2008 07 09, 08:38)
Ir dar, ar jums pavyko sukovoti prieš skurdes? Ir kuris metodas veiksmingiausias, nes mano gėlynas pamažu virsta į didelį skuzdėlyna doh.gif  verysad.gif

buvo aptarineta ne karta... as barstau soda. ne100%, bet veiksminga. Yra ir chemikalu.
ir vaiko puoduko skystas turinys buvo siulomas kaip ypac veiksminga priemone thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 07 09, 09:34)

labas 4u.gif , koooks nikas bigsmile.gif
mes cia vertinam tokias, nepabek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 08, 16:37)
jei nuzydejo [pas mane dar ne] - nupjauk iki zemes, rudeniop turetu antrakart prazysti.
Dauginti galima seklomis [kaip daugiameciai, ziedai prasides nuo antruju metu], bet geriau kero dalimis arba sakniastiebio auginiais. geriausia,  kai suzelia pavasari - tada isskaidyti, ir gerai patresti [tresti tuo metu ir neiskaidytus]. taip padauginti zydes tais paciais metais.

labai ačiū 4u.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 08, 17:43)
Rojaus Sodu forume tikrai skaiciau, kad kazkas pasejo pavasari ir jie sekmingai sudygo. Paskaityt, ten lengva rast info, nes nera labai daug prirasyta. As tiksliai nepamenu kaip ten toliau su jais buvo.

4u.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 00:08)
Yuka, butent taip as ir uzsiveisiau savo pentinius ax.gif
stai kaip dar zydi siand:
user posted image

po tamstos foto aš ir užsimaniau jų pasidaugint rolleyes.gif
Atsakyti