sveikos merginos,
gal galetumete parekomenduoti kompiuterine programa, kuria butu galima nesunkiai sudaryti sklypo apzeldinimo ir aplinkos sutvarkymo plana?
Kol kas as isbandziau "Microsoft Office Visio 2003", bet noretusi kazko rimtesnio, kad butu galima nusibrezti 3D sklypo vaizda... Ar buna tokiu?
QUOTE(sobieska @ 2008 07 08, 19:06)
Viendienes ir labai grazi spalvyte . O pas mane tik geltonos arba geltonos, na dar siek tiek turiu i geltonuma, paskui turiu tokio gelsvo atspalvio, na ir dar vienas keras ruosiasi zydet - geltonai
oi čia tai geras
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 07 09, 00:30)
sveikos merginos,
gal galetumete parekomenduoti kompiuterine programa, kuria butu galima nesunkiai sudaryti sklypo apzeldinimo ir aplinkos sutvarkymo plana?
Kol kas as isbandziau "Microsoft Office Visio 2003", bet noretusi kazko rimtesnio, kad butu galima nusibrezti 3D sklypo vaizda... Ar buna tokiu?
išbandyk"3D Home Architect Design Suite Deluxe 8" man patiko nebloga programa "sveria" apie 2 GB. Gali ne tik kiemą bet ir namą suprojektuoti
Štai kas pas mane pražydo
raganiukštė
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 08, 16:43)
Rojaus Sodu forume tikrai skaiciau, kad kazkas pasejo pavasari ir jie sekmingai sudygo. Paskaityt, ten lengva rast info, nes nera labai daug prirasyta. As tiksliai nepamenu kaip ten toliau su jais buvo.
na zinoma, kai pavasari pasejame daugiametes geles [seklomis], dauguma ju sekmingai sudygsta, ir rudeniop ar kita pavasari perkeltos i nuolatine vieta, nuo antrojo sezono ima dziuginti ziedais
Yuka, butent taip as ir uzsiveisiau savo pentinius
stai kaip dar zydi siand:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 08, 17:06)
O pas mane tik geltonos arba geltonos,
ir pas mane , visos 4 geltonos.
cia mergytes giriasi viendienemis , tikrai nuostabios!
maniskes nuzydejo, sita jau seniai, pavasarine ji:
O si smulki ir labai kvapni ka tik baige zydet [mb sako jo mylimiausia ]
QUOTE(ausryteee @ 2008 07 08, 17:26)
Na tai stai idesiu keleta nuotraukyciu is savo archyvo
Na tai stai kolkas tiek... Labai nepeikit
Na tai stai kolkas tiek... Labai nepeikit
labai miela
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 07 08, 17:41)
pasiskaiciau jumy i galvoju kad bijunus man i nauja vieta geriau kokiam rugpjuty kelt o mazum ir dabar galiu a taip a taip jie pas mane nezydejo... gal dar spes atsigaivaliot ir kitam sezonui pasiruost
NEJUDINK JU!!!
tai tokia gele, kuri visiskai nemegsta persodinejimo. toje pacioje vietoje gali veseti istisus desimtmecius.
Jeigu jau sodinti, tai anksti rudeni, negiliai. kiek galima ilgiau laikyti toje pacioje vietoje, nes galutinai suauga tik po 3-4 metu.[gal del to ir nezydejo pas tave?]
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 19:51)
O mano viendienes siemet nezydi, gal todel, kad persodintos pavasari? Lapus tik augina, bet ziedu nera sukrautu
as perkeliau vasara - rudeni, ir t.p. nezydi..
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 08, 20:14)
Galiu tik tiek pasakyti, kad daugiamečiai, stiebeliai žali. o žiedeliai balti balti, kaip patalėlis koks.
aciu jau tokios zvaigzdukes
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 21:10)
Va, pas mane lelija prazydo Irgi pavasari pasodinau tai nezinojau net kokios spalvos tiketis.....cia vadinasi "pasikapsciau po mociutes soda"
na kada gi mano?..
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 08, 23:21)
dar ir margu viendieniu buna
Prieš kelis metus "Svajonių sodo" kataloge mačiau daugybę įvairiausių viendienių: margų, šviesiai rožinių,violetinių.......Gailiuosi,kad neužsisakiau
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 08, 22:54)
kas cia???
gal aethionema rotundifolija?
Kur Knifofija pavasari Kaune pardavinejo....
beje noriu pasidziaugti Knifofijos dovanotu augaliuku [kai tos zadetos Aethionemos man nebeliko], jau labai man jis patinka, ir tinka mano spygliuociu sodely, is kur beziuretum
na lyg ir rasiausi pavadinima, bet nerandu
Knifofija,aciu
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 22:10)
Va, pas mane lelija prazydo Irgi pavasari pasodinau tai nezinojau net kokios spalvos tiketis.....cia vadinasi "pasikapsciau po mociutes soda"
Pasakiškos lelijos, negaliu kaip tokių noriu
QUOTE(zigzag @ 2008 07 08, 23:07)
Mano viendienės
Čia irgi nerealūs grožiai Ir apskritai mane dabar kažko ant lelijų panešė, gal dėl to kad kaip tik šiuo metu jos visur labai gražiai žydi
Pas mane jos taip pat kelios žydi
Ir dar pas kaimynę porą užmačiau
na kadangi po lietaus siand pafotkinau, tai ir jums ikyresiu
Astilbe zemauge bordalape prazydo ryskiai
O stai siokie tokie pokyciai mano paradiniame gelyne:
galutinai isnyko bijunu ziedai,
atsirado baltos spalvos [placialapiai katileliai kairej ir ramunes desinej],
prieky desinej astilbe maziuke atkartoja rozes gigantes spalva,
tik dabar prieky isgriuves karpatinis pradejo zydet, desinej didziaziedziai katil. baigineja,
desin. priek. kampe ziognage atzelia sparciai,
centre vis laukiu nesulaukiu leliju ant dienu...,
pagaliau matyti desinysis konturas gelyno - neseniai pasodinta gvaizdes eilute baige zydet, ir augina kupstelius,
Gostautines desinej varganos [jaunos?...],
prieky rozes dar neisibegeja zydet,
raktazoliu bordiuras kaip salotos - na reiks nuskabyt tuos parudavusius lapus,
salia ramuniu tuoj rudbekija suspprogs - na nzn kaip cia bus su spalvu derinimu...
amen
Astilbe zemauge bordalape prazydo ryskiai
O stai siokie tokie pokyciai mano paradiniame gelyne:
galutinai isnyko bijunu ziedai,
atsirado baltos spalvos [placialapiai katileliai kairej ir ramunes desinej],
prieky desinej astilbe maziuke atkartoja rozes gigantes spalva,
tik dabar prieky isgriuves karpatinis pradejo zydet, desinej didziaziedziai katil. baigineja,
desin. priek. kampe ziognage atzelia sparciai,
centre vis laukiu nesulaukiu leliju ant dienu...,
pagaliau matyti desinysis konturas gelyno - neseniai pasodinta gvaizdes eilute baige zydet, ir augina kupstelius,
Gostautines desinej varganos [jaunos?...],
prieky rozes dar neisibegeja zydet,
raktazoliu bordiuras kaip salotos - na reiks nuskabyt tuos parudavusius lapus,
salia ramuniu tuoj rudbekija suspprogs - na nzn kaip cia bus su spalvu derinimu...
amen
nu ne amen
gaure suzydo
sumaniau salia sviestuvo kairej vietoje esancios tradeskantes sodinti Dantytaja bordalape gaure - bus porele , vis tiek abieju gauriu aukstis, lapu ir ziedu forma bei spalva skirsis, o kartu ir kazkas panasaus bus...
o vakere tas sviestuvas kaip graziai tuos lapus isryskina
na dar apie Mb papasakosiu
amziais budamas abejingas augalynams, neseniai eme ir nupirko mano bliudams laikiklius , is pradziu 2, o db jau ir visi 5 yra tokio tipo
Pas mus yra toks tamsus dregnas kampas, kur visiskas muro sienos pavesis, tik anksti ryta ir saulej leidziantis spinduliukai [po akmenimis sulinys pasleptas]:
vakar pats MB ta melsve ten pasodino [aisku, isklauses mano instruktazo ], ir vieta gi idealia rado JIS.
Na dar ir kompozicija perdejo su tais kelmais ir bliudais - savo iniciatyva ir gerai manau sudejo..
Ta melsve jis gelbejo nuop statybu - i senaja vieta reikia smeli pilti...
Is tos ''kompozicijos'' mano paliepimu nenoriai isnese raudonas svyrancias pelargonijas, nes nenorejo klausyt, kad joms saules reik daugiau.
Bet apsiramines kantriai isklause , kuo skiriasi ''sviesi paunksme'' nuo ''tamsaus pavesio''
BENE KONKURENTA PASONEJ TURESIU???
Papildyta:
tinosiuk, baltajai tavo lelijai nera lygiu
jau kokios spalvos foto tie dryzuoti lapai ir rozes raudonis...
pas kaimyne kas tie auksti balti ziedeliai uz leliju???
bene kurpele balta?
amziais budamas abejingas augalynams, neseniai eme ir nupirko mano bliudams laikiklius , is pradziu 2, o db jau ir visi 5 yra tokio tipo
Pas mus yra toks tamsus dregnas kampas, kur visiskas muro sienos pavesis, tik anksti ryta ir saulej leidziantis spinduliukai [po akmenimis sulinys pasleptas]:
vakar pats MB ta melsve ten pasodino [aisku, isklauses mano instruktazo ], ir vieta gi idealia rado JIS.
Na dar ir kompozicija perdejo su tais kelmais ir bliudais - savo iniciatyva ir gerai manau sudejo..
Ta melsve jis gelbejo nuop statybu - i senaja vieta reikia smeli pilti...
Is tos ''kompozicijos'' mano paliepimu nenoriai isnese raudonas svyrancias pelargonijas, nes nenorejo klausyt, kad joms saules reik daugiau.
Bet apsiramines kantriai isklause , kuo skiriasi ''sviesi paunksme'' nuo ''tamsaus pavesio''
BENE KONKURENTA PASONEJ TURESIU???
Papildyta:
QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 08, 23:37)
tinosiuk, baltajai tavo lelijai nera lygiu
jau kokios spalvos foto tie dryzuoti lapai ir rozes raudonis...
pas kaimyne kas tie auksti balti ziedeliai uz leliju???
bene kurpele balta?
Kai iš manęs tokia gėlininkė, tai tik ir klausk kas ten žydi, ir dar pas kaimynę Aš savo sode pusės gėlių dar nepažystu, bet tikiuosi susipažinti po truputį
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 01:31)
Šaunuolis MB (ir dėl laikiklių, ir dėl šuns ) A, jei ne paslaptis, kur laikiklius pirkot. Man irgi tokių reik