Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

sveikos merginos,
gal galetumete parekomenduoti kompiuterine programa, kuria butu galima nesunkiai sudaryti sklypo apzeldinimo ir aplinkos sutvarkymo plana?
Kol kas as isbandziau "Microsoft Office Visio 2003", bet noretusi kazko rimtesnio, kad butu galima nusibrezti 3D sklypo vaizda... Ar buna tokiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 08, 19:06)
Viendienes ir labai grazi spalvyte thumbup.gif . O pas mane tik geltonos arba geltonos, na dar siek tiek turiu i geltonuma, paskui turiu tokio gelsvo atspalvio, na ir dar vienas keras ruosiasi zydet - geltonai doh.gif  biggrin.gif

oi čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 07 09, 00:30)
sveikos merginos,
gal galetumete parekomenduoti kompiuterine programa, kuria butu galima nesunkiai sudaryti sklypo apzeldinimo ir aplinkos sutvarkymo plana?
Kol kas as isbandziau "Microsoft Office Visio 2003", bet noretusi kazko rimtesnio, kad butu galima nusibrezti 3D sklypo vaizda... Ar buna tokiu? unsure.gif

išbandyk"3D Home Architect Design Suite Deluxe 8" man patiko nebloga programa "sveria" apie 2 GB. Gali ne tik kiemą bet ir namą suprojektuoti thumbup.gif

Štai kas pas mane pražydo
user posted image
user posted image
raganiukštė wub.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 08, 16:43)
Rojaus Sodu forume tikrai skaiciau, kad kazkas pasejo pavasari ir jie sekmingai sudygo. Paskaityt, ten lengva rast info, nes nera labai daug prirasyta. As tiksliai nepamenu kaip ten toliau su jais buvo.

lotuliukas.gif na zinoma, kai pavasari pasejame daugiametes geles [seklomis], dauguma ju sekmingai sudygsta, ir rudeniop ar kita pavasari perkeltos i nuolatine vieta, nuo antrojo sezono ima dziuginti ziedais 4u.gif
Yuka, butent taip as ir uzsiveisiau savo pentinius ax.gif
stai kaip dar zydi siand:
user posted image

QUOTE(sobieska @ 2008 07 08, 17:06)
O pas mane tik geltonos arba geltonos,

ir pas mane lotuliukas.gif , visos 4 geltonos.
cia mergytes giriasi viendienemis wub.gif , tikrai nuostabios!

maniskes nuzydejo, sita jau seniai, pavasarine ji:
user posted image

O si smulki ir labai kvapni wub.gif ka tik baige zydet [mb sako jo mylimiausia blink.gif ]
user posted image

QUOTE(ausryteee @ 2008 07 08, 17:26)
Na tai stai idesiu keleta nuotraukyciu is savo archyvo 
Na tai stai kolkas tiek... Labai nepeikit 

labai miela wub.gif 4u.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 07 08, 17:41)
pasiskaiciau jumy i galvoju kad bijunus man i nauja vieta geriau kokiam rugpjuty kelt  o mazum ir dabar galiu    a taip a taip jie pas mane nezydejo... gal dar spes atsigaivaliot ir kitam sezonui pasiruost

NEJUDINK JU!!!
tai tokia gele, kuri visiskai nemegsta persodinejimo. toje pacioje vietoje gali veseti istisus desimtmecius.
Jeigu jau sodinti, tai anksti rudeni, negiliai. kiek galima ilgiau laikyti toje pacioje vietoje, nes galutinai suauga tik po 3-4 metu.[gal del to ir nezydejo pas tave?]

QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 19:51)
O mano viendienes siemet nezydi, gal todel, kad persodintos pavasari?  Lapus tik augina, bet ziedu nera sukrautu 

as perkeliau vasara - rudeni, ir t.p. nezydi..

QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 08, 20:14)
Galiu tik tiek pasakyti, kad daugiamečiai, stiebeliai žali. o žiedeliai balti balti, kaip patalėlis koks.

aciu 4u.gif jau tokios zvaigzdukes wub.gif

QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 21:10)
Va, pas mane lelija prazydo wub.gif Irgi pavasari pasodinau tai nezinojau net kokios spalvos tiketis.....cia vadinasi "pasikapsciau po mociutes soda"
user posted image
user posted image

rolleyes.gif wub.gif
na kada gi mano?..

Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 08, 23:21)
swoon.gif dar ir margu viendieniu buna wub.gif

Prieš kelis metus "Svajonių sodo" kataloge mačiau daugybę įvairiausių viendienių: margų, šviesiai rožinių,violetinių.......Gailiuosi,kad neužsisakiau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 08, 22:54)

kas cia??? bigsmile.gif
gal aethionema rotundifolija?
Kur Knifofija pavasari Kaune pardavinejo....

beje noriu pasidziaugti Knifofijos dovanotu augaliuku [kai tos zadetos Aethionemos man nebeliko], jau labai man jis patinka, ir tinka mano spygliuociu sodely, is kur beziuretum rolleyes.gif
user posted image

user posted image

na lyg ir rasiausi pavadinima, bet nerandu blush2.gif
Knifofija,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 22:10)
Va, pas mane lelija prazydo wub.gif Irgi pavasari pasodinau tai nezinojau net kokios spalvos tiketis.....cia vadinasi "pasikapsciau po mociutes soda" lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

Pasakiškos lelijos, negaliu kaip tokių noriu wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(zigzag @ 2008 07 08, 23:07)
Mano viendienės

Čia irgi nerealūs grožiai wub.gif Ir apskritai mane dabar kažko ant lelijų panešė, gal dėl to kad kaip tik šiuo metu jos visur labai gražiai žydi ax.gif
Pas mane jos taip pat kelios žydi blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir dar pas kaimynę porą wub.gif užmačiau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinosiukas: 09 liepos 2008 - 00:02
na kadangi po lietaus siand pafotkinau, tai ir jums ikyresiu blush2.gif

Astilbe zemauge bordalape prazydo ryskiai
user posted image

O stai siokie tokie pokyciai mano paradiniame gelyne:
user posted image
galutinai isnyko bijunu ziedai,
atsirado baltos spalvos [placialapiai katileliai kairej ir ramunes desinej],
prieky desinej astilbe maziuke atkartoja rozes gigantes spalva,
tik dabar prieky isgriuves karpatinis pradejo zydet, desinej didziaziedziai katil. baigineja,
desin. priek. kampe ziognage atzelia sparciai,
centre vis laukiu nesulaukiu leliju ant dienu...,
pagaliau matyti desinysis konturas gelyno - neseniai pasodinta gvaizdes eilute baige zydet, ir augina kupstelius,
Gostautines desinej varganos [jaunos?...],
prieky rozes dar neisibegeja zydet,
raktazoliu bordiuras kaip salotos - na reiks nuskabyt tuos parudavusius lapus,
salia ramuniu tuoj rudbekija suspprogs - na nzn kaip cia bus su spalvu derinimu...
amen

Atsakyti

nu ne amen lotuliukas.gif blush2.gif

gaure suzydo
user posted image

sumaniau salia sviestuvo kairej vietoje esancios tradeskantes sodinti Dantytaja bordalape gaure - bus porele rolleyes.gif , vis tiek abieju gauriu aukstis, lapu ir ziedu forma bei spalva skirsis, o kartu ir kazkas panasaus bus... g.gif
o vakere tas sviestuvas kaip graziai tuos lapus isryskina wub.gif
Atsakyti
na dar apie Mb papasakosiu lotuliukas.gif

amziais budamas abejingas augalynams, neseniai eme ir nupirko mano bliudams laikiklius blink.gif , is pradziu 2, o db jau ir visi 5 yra thumbup.gif tokio tipo
user posted image

Pas mus yra toks tamsus dregnas kampas, kur visiskas muro sienos pavesis, tik anksti ryta ir saulej leidziantis spinduliukai [po akmenimis sulinys pasleptas]:

user posted image

user posted image

vakar pats MB ta melsve ten pasodino blink.gif [aisku, isklauses mano instruktazo blush2.gif ], ir vieta gi idealia rado JIS.
Na dar ir kompozicija perdejo su tais kelmais ir bliudais - savo iniciatyva blink.gif ir gerai manau sudejo.. g.gif
Ta melsve jis gelbejo nuop statybu - i senaja vieta reikia smeli pilti...
Is tos ''kompozicijos'' mano paliepimu nenoriai isnese raudonas svyrancias pelargonijas, nes nenorejo klausyt, kad joms saules reik daugiau.
Bet apsiramines kantriai isklause blink.gif , kuo skiriasi ''sviesi paunksme'' nuo ''tamsaus pavesio'' doh.gif lotuliukas.gif

BENE KONKURENTA PASONEJ TURESIU??? lotuliukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 08, 23:37)
Pas mane jos taip pat kelios žydi  blush2.gif
user posted image

Ir dar pas kaimynę porą  wub.gif  užmačiau 
user posted image

tinosiuk, baltajai tavo lelijai nera lygiu wub.gif wub.gif wub.gif
jau kokios spalvos foto rolleyes.gif tie dryzuoti lapai ir rozes raudonis...

pas kaimyne kas tie auksti balti ziedeliai uz leliju???
bene kurpele balta? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 09 liepos 2008 - 00:23
Kai iš manęs tokia gėlininkė, tai tik ir klausk kas ten žydi, ir dar pas kaimynę lotuliukas.gif Aš savo sode pusės gėlių dar nepažystu, bet tikiuosi susipažinti po truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 09, 01:31)
amziais budamas abejingas augalynams, neseniai eme ir nupirko mano bliudams laikiklius blink.gif , is pradziu 2, o db jau ir visi 5 yra thumbup.gif tokio tipo

Šaunuolis MB lotuliukas.gif (ir dėl laikiklių, ir dėl šuns blush2.gif ) A, jei ne paslaptis, kur laikiklius pirkot. Man irgi tokių reik bigsmile.gif
Atsakyti
Lelijos tai lelijos biggrin.gif vienintelė iš Florexlito aklimatizavosi ax.gif
user posted image
Piktžolės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 09 liepos 2008 - 06:18