Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smth1 @ 2008 07 07, 20:40)
Boruzele , kur gavai veronika ir kokio ji aukscio?

Veroniką pirkau mugėje. bigsmile.gif Ji gal kokio gero sprindžio aukščio, stamantni, niekada neišvirsta. thumbup.gif Tokias gėles tiesiog dievinu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 08, 15:37)
Papildyta:

tongue.gif
as db labai protinga,viska zinau lotuliukas.gif
Papildyta:
MELODI
o jei rimtai, nurasysiu visa info:

Puikus zinynas
autoriai 3 vokiskos pavardes.
pavad: Tarp graziausiu ziedu... SODO GELES
isleido uab ''GAMTA''1996., orig. vok.1995.
apie 240psl, su teorine dalimi, piesiniais bei schemomis, liuks aprasymais su foto, rodykle pgl lot.ir liet. pavadinimus.

na negaliu atsidziaugt thumbup.gif  cituoju ja jums daznai.
bet tie aprasymai... na kartais as kitaip darau, ir  thumbup.gif  blush2.gif

Aciu, reiks pasidairyt, gal dar rasiu kur knygynuose 4u.gif

O mano viendienes siemet nezydi, gal todel, kad persodintos pavasari? g.gif Lapus tik augina, bet ziedu nera sukrautu g.gif Net nzn kokios spalvos pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 08, 12:21)
Vakar kalbėjot apie raganes - gal pasakysit kokios pas mane?

Nu jau raganių grožis. doh.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 07 08, 14:47)
Gvazdikeliai wub.gif  - cia siliniai??? bigsmile.gif ir lygtai pilkalapiai?? viszaliai??? na atsakykit prasom blush2.gif
daili veronika wub.gif

Galiu tik tiek pasakyti, kad daugiamečiai, stiebeliai žali. o žiedeliai balti balti, kaip patalėlis koks. thumbup.gif Pirmi metai kaip taip gražiai atrodo. thumbup.gif Visais kitais metais katės išvartydavo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryteee @ 2008 07 08, 18:26)
Na tai stai idesiu keleta nuotraukyciu is savo archyvo  biggrin.gif

Viskas gražu tik negaliu nutylėti......... nepasakyti. blush2.gif doh.gif
Tam tvenkiny,.. ta plėvelė........... tikrai blogai.......... ją reikėtų paslėpti........ g.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 08, 17:57)
Siandien viendienes issiskleide blush2.gif . Jeigu tik cia tikrai viendienes.

Man irgi viendienės patinka. thumbup.gif Turiu ne vieną rūšį, tik dar nei viena savo grožio nerodo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 20:51)
O mano viendienes siemet nezydi, gal todel, kad persodintos pavasari? g.gif  Lapus tik augina, bet ziedu nera sukrautu g.gif Net nzn kokios spalvos pas mane ax.gif

Aš pavasarį šitokią pasodinau. Tai kol kas irgi vieni lapai, jokių žiedkočių doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 08, 18:43)
Pas mane tokių daugyyyybėėėė... ale nemaniau, kad tai viendienė blink.gif  unsure.gif

Tikrai viendienė drinks_cheers.gif Pastebėk žiedas tik vieną dieną žydi. bigsmile.gif Bet kai jų daug tai atrodo labai ilgai žydi. thumbup.gif
Atsakyti
patarkit,mergaites,koks medis turi neplacia ,greiciausiai liemenine saknu sistema,butu nelepus ,grazus ir uzaugtu didelis- turiu kieme kampeli,nediduka,aplink borteliai,tai nebus kur plestis pavirsinems saknims,o butinai ten reikalingas medelis g.gif
Atsakyti
Va, pas mane lelija prazydo wub.gif Irgi pavasari pasodinau tai nezinojau net kokios spalvos tiketis.....cia vadinasi "pasikapsciau po mociutes soda" lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

Kazkas rodet tokia astilbe ruzava, tai kokio aukscio jinai mazdaug uzauga? Kazkaip as galvojau, kad jinai aukstesne augs, tai siek tiek i gala nukisau g.gif Tai nelabai jinai matos, nezinau dabar ar rudeni perkelt i kita vieta, ar dar paaugs, dabar apie 80 cm aukscio jinai smile.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 08, 21:47)
patarkit,mergaites,koks medis turi neplacia ,greiciausiai liemenine saknu sistema,butu nelepus ,grazus ir uzaugtu didelis-  turiu kieme kampeli,nediduka,aplink borteliai,tai nebus kur plestis pavirsinems saknims,o butinai ten reikalingas medelis g.gif

O kaip pupmedis g.gif Auga aukštas žydi geltonomis kabančiomis kekėmis. bigsmile.gif ir alyvų krūmai dideli užauga. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 22:10)
Va, pas mane lelija prazydo wub.gif Irgi pavasari pasodinau tai nezinojau net kokios spalvos tiketis.....cia vadinasi "pasikapsciau po mociutes soda" lotuliukas.gif

Tikrai kad gerą iškapstei. lotuliukas.gif Labai graži. thumbup.gif

O dėl astilbių tai pas tave tokia rūšis ir ji nei aukštesnė bus kitais metais nei žemesnė. Ji didesnė tikrai neaugs. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 08 liepos 2008 - 21:24
QUOTE(Melodi @ 2008 07 08, 22:10)

Pas mane tokia pat pražydo "Pasikapsčiau po mamos sodą" lotuliukas.gif

O dar plukė žiedą skleidžia wub.gif Kai išskleis, parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 08 liepos 2008 - 21:26
Mano viendienės

[attachmentid=149419]

[attachmentid=149420]

[attachmentid=149421]
Atsakyti
swoon.gif dar ir margu viendieniu buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 07 08, 15:41)
Ir
kazin kas gali buti mano senosioms (ne tavo, Kasiopeja  mirksiukas.gif ) bergenijoms: labai tokie susirauke, susigarbanave  g.gif

Kasiopeja dabar turiu 10 vnt. šunų namie, todėl net jeigu ir skaito forumą, tai neturi jėgų adekvačiai reaguoti į situaciją wacko.gif
Vienintelė atgaiva - rožių naujų nusipirkau būsimam gėlynui bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

O dėl bergenijų negaliu patarti. Gal tiesiog tuos senus lapus nuskabyk, žiūrėsi, ar nauji sveiki ataugs? g.gif Žiauriai čia aš, bet nesugalvoju,kaip gudriau nustatyti, ar čia liga, ar šiaip kaprizas...
Atsakyti