Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(dėja @ 2008 07 07, 21:53)
mergaitės,įsiterpsiu su klausimėliu,nelabai moku net paaiškinti,bet gal suprasit blush2.gif .Turiu ten tokį plotelį su gėlytėm ir krumeliais,noriu aš žemę tam plotę,apmulčiuoti,na ten tom medžio drožlėm ar akmenėliais,pasakykit kuo ištiesti žemę,kokia ten plėvelę,kad praeitų drėgmė,pro ją,ar kaip ten viskas darosi,nes jei nieko netiesi,tai žolė augs.Dar pradedanti sodo reikaluose,tai laukiu patarimo. blush2.gif
Dar radau šiokia tokia foto pridėsiu štai šį plotelį noriu apdailinti.
user posted image

O čia iš interneto,ką norėčiau padaryti.
user posted image

na nepatarčiau aš tau mulčo - matau kad irgi nuožulniai gaunasi - tai nuo lietaus susimaišo mulčas su akmenukais, nuplauki... O jei dar ir į žolę nubėga - nors pas tave matau plastmasę - tai vargas kol išrankioji... Aš ten vietoj tavęs sodinčiau daugiau augalų, dėčiau akmenų didelių ir pilčiau mažesniais...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 08, 08:20)
Po mulču geriausia kloti geotekstilę. Jos reikia ieškoti statybinėse ar sodo prekėse, labai panaši į juodą agroplėvelę, tik storesnė ir tvirtesnė.  O jei kada dar kažką sodinti sumastysi, tai teks prapjauti tą geotekstilę ir turėtų nesunkiai pavykti įsprausti kokį augalėlį. O aplink augalus kurie jau pasodinti lengviausia geotekstilę užkloti įkerpant ją kryžium tiek kad praskleidus užsimautų ant augalo, o tada jau nuleidus apklostyti aplink kamieną.

Ačiū reikės ieškoti geotekstilės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 08, 08:49)

Deja tik nesugalvok daryt tokios misraines blink.gif , gal dideliam plote ji ir tiktu, bet tavo maziukiame, tai schmoll.gif , o ir vargo daugiau apturesi - mulcas su akmenukais linkes maisytis, tai norint graziai islaikyti konturus, turesi su pincetu drozles i savo vietas perkelinet biggrin.gif

Šią mišrainę įdėjau,kaip pvz.,pati taip tikrai nedarysiu,galvoju,kankorežius su tom drožlėm maišyti,drožlių spalva ir ne tokia rėžiančia imsiu.
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 08, 08:52)
na nepatarčiau aš tau mulčo - matau kad irgi nuožulniai gaunasi - tai nuo lietaus susimaišo mulčas su akmenukais, nuplauki... O jei dar ir į žolę nubėga - nors pas tave matau plastmasę - tai vargas kol išrankioji... Aš ten vietoj tavęs sodinčiau daugiau augalų, dėčiau akmenų didelių ir pilčiau mažesniais...

čia nuotraukėlė sena dabar pas mane ne ta juosta žalia ,o apmūrita plytom su akmenais,tas plotelis lygus jokio nuožulnumo.Ir jis į ilgį apie 5 metrai,plačiausia vieta apie 3 metrai.Ten susodinta tokie augaliukai kurie tikrai nemaži užaugs,ar paskui nebus marmalynė nuo daugiau augalų ir neužgoš krūmai gėlių.Ten tas kur medis matosi,tai ant jo raganė lipa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 08 liepos 2008 - 09:28
QUOTE(Tina* @ 2008 07 07, 23:17)
Dekui  4u.gif siaip tai jos nera is tu, kuriomis labai jau zaviuos, bet dabar ziuriu, kad visai nieko  smile.gif tiesiog tada uzsinorejau isgelbet augaliuka  ax.gif

O man hortenzijos labai labai, ypac tos "kaimiskos" baltais ziedais. Pati tai pirkau mandrene, melyna, bet kolkas ji man ispudzio nedaro. Ziedu kekes po lapais blink.gif , gal dar islys.
Papildyta:
QUOTE(ausryteee @ 2008 07 08, 00:23)
Tuomet rytoj nufotografuosiu ir idesiu nuotrauku...
Tik turiu maza prasima, kadangi as negaliu deti nuotrauku, tik per nuorodas. Tai galbut galetumete rekomenduoti puslapiu kur galeciau jas nesunkiai patalpinti?  blush2.gif  smile.gif

Sios temos 22 puslapyje, 255 zinuteje smulkiai parasiau kaip galima ikelt nuotrauka ax.gif . Tikiuosi pagelbes.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 08, 09:39)

man tas puodas prie melynu gelyciu labai graziai atodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 08 liepos 2008 - 09:47
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 07, 21:30)
NESUPRANTU,NORS TU MANE HERBICIDAIS PURSK cry.gif
bandau9nesuprantu,kur to img ieskot blush2.gif  blink.gif

Ka rasai posta ir spaudi 'atsakyti', atsiranda laukas kuriam ir rasai, to lauko virsuje yra tokia kaip ir 'irankiu juosta': Sriftas, kuri gali psirinkti, spalva, o sekancioj eilutej yra tas IMG mygtuks, kuris reiskia 'ikelti paveiksleli'. Kai keli paveiksleli is kazkur, paspaudi ta IMG ir i ji nukopijuoji nuotraukos URL.
Atsakyti
Tai vat.... rolleyes.gif Kolkas idedu viena nuotrauka
Diena nufotografuosiu daugiau ir idesiu dar cool.gif

Cia peleda tarp gelyciu wub.gif
http://i339.photobuc.../Atvaizd004.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryteee: 08 liepos 2008 - 11:04
QUOTE(ausryteee @ 2008 07 08, 12:00)
Tai vat....  rolleyes.gif Kolkas idedu viena nuotrauka
Diena nufotografuosiu daugiau ir idesiu dar  cool.gif

Cia peleda tarp gelyciu  wub.gif

kokia peleda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Vis gėriuosi jūsų gėlynais, ir baltai pavydžiu, kad tokius grožius matot kasdien pro savo langus 4u.gif
O aš dar naujokė gėlynų priežiūroje blush2.gif Pernai pirkau sodą su visais gėlynais, tai dabar po truputį bandau išsiaiškinti kur kas ir kaip prižiūrėti reikia hihihi.gif
Vakar kalbėjot apie raganes - gal pasakysit kokios pas mane?
Šita žydėjo prieš kokį mėnesiuką, krūmas pernykštis ax.gif
user posted image
user posted image
O ši dabar žydi, visą krūmiuką buvau rudenį nupjovusi tai šiemet ataugo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryteee @ 2008 07 08, 11:00)
Tai vat....  rolleyes.gif Kolkas idedu viena nuotrauka
Diena nufotografuosiu daugiau ir idesiu dar  cool.gif

Cia peleda tarp gelyciu  wub.gif

puiku, ausryteee thumbup.gif
cia tu dejai tiesiogine nuoroda ''direct link''.

Jei nori, kad cia butu vaizdas, tai nukopink ''IMG Code'' eilute, ir kai rasai atsakyma - idek ''paste'' ta eilute paprasciausiai.

Jei nori, kad cia foto neisplatintu puslapio, i photobucket kelk sumazintas foto.

sm Atsakymo ''irankiu juosta" as naudoju tada, kai ant tiesiogines nuorodos ''direct link'' [is photobucket] noriu uzdeti savo teksta. tada naudoju sm langeli ''http://''.
pvz, vietoje http://i262.photobuc...eofDSCF8088.jpg galima mano vilkdalgis - tai ta pati nuoroda.

tavo peleda, sauganti gelytes thumbup.gif wub.gif ir gelytes, aisku, ir roze....
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 08, 08:43)
O kur geriau pierį sodint - saulėtoj vietoj, ar pavėsy g.gif

kiek suprantu, pieris yra iš tos pačios šeimos kaip ir rododenrai - geriau su pavėsiu, kad nebūtų per daug saulės kepinamas
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 08, 12:31)
kiek suprantu, pieris yra iš tos pačios šeimos kaip ir rododenrai - geriau su pavėsiu, kad nebūtų per daug saulės kepinamas

Nu zinok su tais rododendrais g.gif darau prielaida, kad yra isimciu. Stai pvz.pas mane kur sauleje rododendras dabar atzalas leigzia kaip paseles, o tas kur daugiau pavesis - anei gyvybes zenklo, stovi vietoj numetes ziedus ir vsio biggrin.gif

Iskeliu i dienos sviesa peleda biggrin.gif (kazkur lygtais jau maciau labai panasu vaizda g.gif )
user posted image
Papildyta:
QUOTE(tinosiukas @ 2008 07 08, 12:21)
Šita žydėjo prieš kokį mėnesiuką, krūmas pernykštis  ax.gif
user posted image
[]

O JAU RAGANES GROZIS bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 liepos 2008 - 12:21
Merginos, noriu pertvarkyti savo gėlynus smile.gif Kažin, jei dabar persodinčiau daugiametes gėles, labai jom pakenkčiau g.gif Noriu persodinti kraujažoles, viendienes, našlaites (šitos tai gal ir vienmetės, nežinau šiemet tik pasėjau g.gif ), tokią dryžuotą - žalią su baltu, žolytę, lygtai rokoko, ar kita mergaitė neperseniausiai rodė rolleyes.gif gal dar viksvas. Visos šiuo metu žydi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 08, 12:31)

Aha sodu centre maciau, kad pieriai uzpavesinti ir ten kur jie stovi yra uzrasas, kad tai pavesy augantys augalai
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 08, 13:36)
Merginos, noriu pertvarkyti savo gėlynus smile.gif Kažin, jei dabar persodinčiau daugiametes gėles, labai jom pakenkčiau g.gif Noriu persodinti kraujažoles, viendienes, našlaites (šitos tai gal ir vienmetės, nežinau šiemet tik pasėjau g.gif ), tokią dryžuotą - žalią su baltu,  žolytę, lygtai rokoko, ar kita mergaitė neperseniausiai rodė rolleyes.gif gal dar viksvas. Visos šiuo metu žydi blush2.gif

As laukciau, kol nuzydes. Arba kasciau is labai giliai su daug zemiu, kad kuo maziau pajustu persodinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 08 liepos 2008 - 12:39