Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(smth1 @ 2008 07 07, 20:40)
Laba vakara,

Boruzele , kur gavai veronika ir kokio ji aukscio?
rokoko - papasakok placiau apie glazute. Jei tu ja dabar nukarpai, kada ji atauga? Pas maen ji vienoj vietoj atrodo l. gerai, kitoj isguldyta, kazkokia parudavus..ar tu ja nukarpai del to, kad dabar ji nebetekus vaizdo, ar kitu priezasciu?
rozamunda , kai tu nuotrauka isidedi i kazkokia internetine svetaine, tai pries keliant ja cia, du kartus ant jos spragtelk, kad ji pasidarytu tokio dydzio kaip yra, ir tik tada nukopijuok jos URL adresa i IMG. (turbut nesupratai?)

Filosofinis klausimas- ar jums nesvyra rankos nuo visokio brudo, kuris puola augalus siais metais? Bent pas mane tai nuo skruzdeliu iki medeliu ir krumu ligu. Tik ispurski kokius dekoratyvus herbicidais nuo vabaliuku, tada pamatai, kad zole isvagojo kurkliai. Paskiau ziuriu raugerskius kazkokia liga puola. Nevaikstau apsiasarojus, alia, bet kada tai baigsis?

Turbut visur taip. Tik mano augalelius vabalai jau apstojo pult (kad tik neprisisnekejus) dabar ligos puola. Roze kencia nuo miltliges, o budleja vienu metu ir zydi ir dziusta. Matytumet vaizdeli doh.gif , lapus meta, kaip koki lapkriti ir visi tokie susisike, rudi unsure.gif Puse krumo zaliuoja, o puse jau beveik negyvas. Rudeni paliksiu tik koki metra nuo zemes. Tikiuosi atzels is kelmo.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 07 07, 20:40)
rozamunda , kai tu nuotrauka isidedi i kazkokia internetine svetaine, tai pries keliant ja cia, du kartus ant jos spragtelk, kad ji pasidarytu tokio dydzio kaip yra, ir tik tada nukopijuok jos URL adresa i IMG. (turbut nesupratai?)

NESUPRANTU,NORS TU MANE HERBICIDAIS PURSK cry.gif
bandau9nesuprantu,kur to img ieskot blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 07, 21:30)
NESUPRANTU,NORS TU MANE HERBICIDAIS PURSK cry.gif
bandau9nesuprantu,kur to img ieskot blush2.gif  blink.gif

kai rašai atsakymą, virš to langelio yra eilutė su visokiais spalvų ir šriftų nustatymais, o po jais žemiau http://, IMG, @...
tai va nuotraukas ir reikia dėti spaudžiant IMG ir ten įrašant internetinį nuotraukos adresą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 liepos 2008 - 20:42
Stai kaip mano hortenzija suzydo. Pirkau Maximoj nukainuota, ikisau i gelyna, ziemojo lauke jau dvi ziemas dengta eglisakem, o dabar stai wub.gif
Papildyta:
Stai tokia 2006 pirkau nukainota.
[attachmentid=149322]
O tokia dabar smile.gif
[attachmentid=149323]
Kartais visai pasiseka ax.gif
Atsakyti
ROKOKO ,man atrodo baltoji raganė vadinasi 'Henryi'',kuri žydi ant antramečių stiebų.Bordo raganė ''Ville de lion''žydi ant einamų metų stiebų.Geriausia kaip rašė SIDABRINEKUOJA perkant užsirašyti pavadinimą ir toliau žiūrėti enciklopėdijose.O jeigu pavadinimo nežinai tai galima šitaip atpažinti.Stambiažiedes kurių žiedai nuo14-20 ir turi 6-8 taurėlapius tų raganių stiebus reikia išsaugoti per žiemą.O tos kurių žiedai mažesni 10-14 ir taurelapiai 4-6 genimos trumpai. mirksiukas.gif
SIDABRINEKUOJA ,o raganes vistiek reikia geneti ar gyventum Lt ar Italijoj.Pagenetas krūmas gausiau žydės,žiedai bus didesni ir gražesni. smile.gif

BORUŽĖLE ,labai graži veronika.O ką aš nusipirkau? Manosios lapai sidabriškai pilki,sakė kad tai veronika blush2.gif
Atsakyti
Jo grazi tavo hortenzija.Aš nusipirkau šiemet pratinau ,pratinau į lauka palengva ,o kai įsodinau į nuolatine vieta atejo šalna klastune ir mano gelytei KARMEN verysad.gif .Na dabar vel lapelius leidzia.
Atsakyti
http://sodas.keep4u.ru/
cia idejau,ar matausi?

pasirodo matausi-net apsiverkiau is laimes clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 07 liepos 2008 - 21:29
QUOTE(Lewisia @ 2008 07 07, 22:21)
ROKOKO ,man atrodo baltoji raganė vadinasi 'Henryi'',kuri žydi ant antramečių stiebų.Bordo raganė ''Ville de lion''žydi ant einamų metų stiebų.Geriausia kaip rašė SIDABRINEKUOJA perkant užsirašyti pavadinimą ir toliau žiūrėti enciklopėdijose.O jeigu pavadinimo nežinai tai galima šitaip atpažinti.Stambiažiedes kurių žiedai nuo14-20 ir turi 6-8 taurėlapius tų raganių stiebus reikia išsaugoti per žiemą.O tos kurių žiedai mažesni 10-14 ir taurelapiai 4-6 genimos trumpai. mirksiukas.gif
SIDABRINEKUOJA ,o raganes vistiek reikia geneti ar gyventum Lt ar Italijoj.Pagenetas krūmas gausiau žydės,žiedai bus didesni ir gražesni. smile.gif

BORUŽĖLE ,labai graži veronika.O ką aš nusipirkau? Manosios lapai sidabriškai pilki,sakė kad tai veronika blush2.gif

Aciu, dabar supratau. 4u.gif Apgenesiu Montana.
Papildyta:
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 07, 22:27)
http://sodas.keep4u.ru/
cia idejau,ar matausi?
pasirodo matausi-net apsiverkiau is laimes clap.gif

Matosi thumbup.gif . Jau kokios aguonos grazios wub.gif
Atsakyti
mergaitės,įsiterpsiu su klausimėliu,nelabai moku net paaiškinti,bet gal suprasit blush2.gif .Turiu ten tokį plotelį su gėlytėm ir krumeliais,noriu aš žemę tam plotę,apmulčiuoti,na ten tom medžio drožlėm ar akmenėliais,pasakykit kuo ištiesti žemę,kokia ten plėvelę,kad praeitų drėgmė,pro ją,ar kaip ten viskas darosi,nes jei nieko netiesi,tai žolė augs.Dar pradedanti sodo reikaluose,tai laukiu patarimo. blush2.gif
Dar radau šiokia tokia foto pridėsiu štai šį plotelį noriu apdailinti.
user posted image

O čia iš interneto,ką norėčiau padaryti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 07 07, 22:23)
Jo grazi tavo hortenzija.Aš nusipirkau šiemet  pratinau ,pratinau į lauka palengva ,o kai įsodinau į nuolatine vieta atejo šalna klastune ir mano gelytei KARMEN verysad.gif .Na dabar vel lapelius leidzia.

Man turbut pasiseke su tom ziemom smile.gif
Atsakyti
Stai kaip mano hortenzija suzydo. Pirkau Maximoj nukainuota, ikisau i gelyna, ziemojo lauke jau dvi ziemas dengta eglisakem, o dabar stai
Papildyta:
Stai tokia 2006 pirkau nukainota.

O tokia dabar 

Kartais visai pasiseka 

Prisegti paveikslėliai
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazi gelyte
clap.gif

Atsakyti
Dekui 4u.gif siaip tai jos nera is tu, kuriomis labai jau zaviuos, bet dabar ziuriu, kad visai nieko smile.gif tiesiog tada uzsinorejau isgelbet augaliuka ax.gif
Atsakyti