Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

musu Gardenos akumuliatorines zirkles tongue.gif irgi negalim skustis-jau ketvirta vasara tarnauja
user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 06 30, 17:51)
jolaxus, gražūs tavo vaizdeliai, net labai. tuo pačiu užmačiau, kad aplink namą skaldą pylėt, papasakok, kaip 'nešiojasi', neprisineša purvo, prižiūrėt kaip nors reikia? ir kokioj vietovėj gyvenat, vėjuota ar ne?

ta skalda man visai nekelia rūpesčių thumbup.gif tiesa, jos sluoksnis neplonas, gal pie 10-15 cm, apačioje grynas žvyras, neklojom jokių patiesalų, tačiau jei kokia piktžolė ir pabando pradygti, tai jos šaknys būna labai silpnos, nes vasarą akmenukai įkaista ir matyt nelabai jos ten sėkmingaii šaknijasi į prastą žemę. Na o dėl vėjų tai kartais jie prasisuka, tačiau nepasakyčiau kad labai jau siautėja, bent jau aš tam reikšmės neteikiau iki šiol, tai gal galima vertinti, kad ne itin čia vėjuota unsure.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 30, 17:59)
gal kas gali parašyt kokie augalai jums mažiausiai priežiūro reikalauja, nėra lepūs, gali būt saulėj ištisai ir žali būna ar žydi ilgai  blush2.gif

abstrakčiai kalbant, tai mažiausiai priežiūros reikalauja daugiamečiai augalai, nes vieną kartą pasodinus gali ilgus metus pamiršti apie kapstymąsi toje pačioje vietoje. Tačiau daugiamečiai žydi trumpokai, visą sezoną žydi tik vienmečiai, taip sakant atiduoda visas jėgas ir viso gero smile.gif Na o išvardinti konkrečius augalus tai be šansų ax.gif Na iš mano auginamų mažiausiai mano dėmesio reikalauja bergenijos (tiesa jos labiau pavėsiuką bent dalinį mėgsta), vilnotoji notra, perkūnropės, šilokai, vaisgina, žiemė, vaistutis, vikdalgiai, astilbės, šluoteliniai flioksai... nu kai pagalvoju, tai labai daug nereiklių yra, tik po žydėjimo žiedynus nukirpti, paretinti kai tankiai suželia, apriboti, kai per daug išsiplečia visvien gi tenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 30, 15:20)
o tas pilkas kupstelis salia - daugiametis ?
man tai vazonas uz pelargonija grazesnis - lb tokie patinka...

As pati tik siemet pirma kart nusipirkau ir pavasari i zeme ikisau. Jei tiket ta motera, tai sake, kad daugiametis. As gi labai patiklus zmogeliukas - paemiau 2 krumelius biggrin.gif
Man irgi vazonas thumbup.gif , nu, bet ir palergonijos nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 06 30, 15:35)

user posted image
negalejau pro sali eidama atsistebet tokiu bugienio didumu ( tamsiai zalias krumas) :

vau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 06 30, 17:59)
prisjungsiu  ax.gif .. kaip tik pradėjau regzt mintį apie alpinariumą su kokiu kriokliuku ir pelkike  smile.gif  gal kas nori prisijungt?  smile.gif .. gal kas jau yra daręs.. dabar renku info ko reikia, kaip ką daryti.. ir apie augalus reikėtų pamąstyt

Pasiziurek 22 temoj, o gal 21 doh.gif nepamenu, bet kazkur ties galu nuo berods 35 psl.Gal ka nors idomaus pamatysi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2008 06 30, 19:11)
Sveikos merginos, gal galite kas patarti kuo kanas trešti, toks jausmas kaip prieš mėnesį pasodinau , tokios ir tebestovi apie žydėjimą tik pasvajoti. Aciu

aha, net "gera paliko" pasirodo ne vien tik pas mane tokia kanu padetis. rolleyes.gif Turbut labai netinkantis siemetinis jiems oras...
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Cia mano kiemuko fragmentas. Krioklys
Atsakyti
čia argumentai, skirti SMTH1 :
http://www2.senukai....id=000050929577
IR BOSCH TECHNIKOS KILMĖS VIETŲ YRA DAR ĮSPŪDINGESNIŲ NEI LIETUVA , TAIP KAD...lotuliukas.gif ir tai neturėtų stebinti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 30, 16:59)
gal kas gali parašyt kokie augalai jums mažiausiai priežiūro reikalauja, nėra lepūs, gali būt saulėj ištisai ir žali būna ar žydi ilgai  blush2.gif

jukos, perkunropes - kokio prastumo zemej ir karstumo vietoj pasodinsi, ten augs wub.gif .

QUOTE(zitamaksi @ 2008 06 30, 19:06)
Cia mano vieno is gelynu kampas  biggrin.gif
Papildyta:
Ujj kokia didele foto gavos, pirma kart dedu blush2.gif

grazus gelynelis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 06 30, 23:32)
Sveikos, merginos!

nu aš tai visą albumą peržiūrėjau ax.gif labai įdomiai žvakės įkomponuotos, dar neteko matyti kieme tokios kompozicijos bigsmile.gif ar jos tik kaip dekoracija ar kartais ir uždegat?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 30, 21:38)
aha, net "gera paliko" pasirodo ne vien tik pas mane tokia kanu padetis.  rolleyes.gif Turbut labai netinkantis siemetinis jiems oras...

Pas mane irgi taip pat buvo, bet aš šiemet pirmą kartą pabandžiau į vazonus sodinti, tai galvojau dėl to.. g.gif Bet viena daržininkė patarė organinėm trąšom patręšti, radau kažkokių Ermitaže (nes nelabai žinau, kur "natūralių" gauti ir nelabai su jomis norėtųsi smirdintis smile.gif ) tai labai atsigavo, dar nežydi, bet naujus lapus labai gražiai augina bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyrimus mano kukliam rozyneliui blush2.gif pas jus viskas taip grazu, kad as dar kaip ir neturiu ka rodyt, nebent atskirus augalus pafotkinu blush2.gif
Atsakyti
Vajeeeeee ohmy.gif jau nauja tema ir jau tiek pripliurpet doh.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 01 liepos 2008 - 07:44
QUOTE(pabirze @ 2008 06 30, 23:42)
čia argumentai, skirti SMTH1 :
http://www2.senukai....id=000050929577
IR  BOSCH TECHNIKOS KILMĖS VIETŲ YRA DAR ĮSPŪDINGESNIŲ NEI LIETUVA , TAIP KAD...lotuliukas.gif ir tai neturėtų stebinti... 4u.gif

geriau žiūrėti čia www.bosch-irankiai.lt cool.gif

visiems sodo įrankiams - 2 metai garantijos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 01 liepos 2008 - 07:56
QUOTE(sobieska @ 2008 06 30, 22:38)
aha, net "gera paliko" pasirodo ne vien tik pas mane tokia kanu padetis.  rolleyes.gif Turbut labai netinkantis siemetinis jiems oras...

Jungiuos doh.gif Ir pas mane tas pats lotuliukas.gif Stovi vietoj... huh.gif

QUOTE(julune @ 2008 06 30, 23:32)

Apžiūrėjau viską rolleyes.gif Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti