Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rokoko @ 2008 07 05, 10:27)
Anksciau ar velaiu musu susitikimas vis tiek neisvengiamas, matau lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ką gi, pradedu kurti pažadėtų augalų sąrašiuką pavadinimu "rokoko" biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Jolaxus!
tu ziurek mano foto, ko nori mirksiukas.gif
visas spygliuociu sodelis bus perorganizuotas [isskyrus medelius], jau ir taip dalinau i kaire ir desine, bet vis tiek liks sociai biggrin.gif
ir is ''kaimisko'' gelyno dairykis jei nori.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 05, 10:27)
tai ir uzveisk anglams ant akiu lietuviska rutdarzi su katileliais lotuliukas.gif  4u.gif
Katileliu grozi as tik siemet iziurejau blush2.gif , nes, matyt, ''sergu'' vis labiau lotuliukas.gif

Taip ir bus mirksiukas.gif . Vakar stebejau katileliams ir ramunems numatyta vieta, tai ten saulute sviecia nuo 15 iki 17 val . Ar uzteks tiek?
Atsakyti
Sidabrinekuoja, manau, neuzteks verysad.gif - na tik 2 val dienoj..
pasiziurejau knygoje: saules reikia Karpatiniams, Smulkiesiems, Tankiaziedziams, Portenslago, Darzeliniams katileliams...
sviesi paunksme ir pan. tinka Pieniniams, Placialapiams, Didziaziedziams..
O ramuniu tipo gelems, man vaidenasi, kad saulutes reiktu nemazai unsure.gif
gal kas tiksliau pasakys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 05, 13:24)
Sidabrinekuoja, manau, neuzteks verysad.gif  - na tik 2 val dienoj..
pasiziurejau knygoje: saules reikia Karpatiniams, Smulkiesiems, Tankiaziedziams, Portenslago, Darzeliniams katileliams...
sviesi paunksme ir pan. tinka Pieniniams, Placialapiams, Didziaziedziams..
O ramuniu tipo gelems, man vaidenasi, kad saulutes reiktu nemazai unsure.gif
gal kas tiksliau pasakys? g.gif

Ten kur karpatinis augs saule visa diena sviecia. O ten kur norejau sodint aukstaugius katilelius ir ramunes tik 2 val saulute sviecia. verysad.gif Aciu uz info 4u.gif eisiu daugiau pasiskaityt apie didziaziedzius ir placialapius. O pieniniai katileliai man naujiena. nezinaunet kaip atrodo. Reiks dar paieskot geliu panasiais i ramuniu ziedais, kuriomsnereiktu daug saules.
Papildyta:
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)

"kaimiška pieva"
user posted image

Tos tamsiais viduriukais "ramunes" man labai patinka, bet nezinau nei pavadinimo, nei ka jos megsta
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 05, 14:32)
Tos tamsiais viduriukais "ramunes" man labai patinka, bet nezinau nei pavadinimo, nei ka jos megsta

tai rudbekijos
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 05, 15:29)

O ar ilgai jos zydi ir mazdaug nuo kada iki kada?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 04, 22:27)
kokia gausybe! wub.gif nuostabu..

Maniskiai susitiko, maniau, jau ''prasilenks'' ju zydejimas..
user posted image

Labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
Boružėle labai gražios lelijos .Koks jų pavadinimas . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 05, 13:32)
O pieniniai katileliai man naujiena. nezinaunet kaip atrodo.

lot. lactiflora.aukstaugis 80-150. zydi VI-VIII, ziedai baltai melsvi su vos rausvu atspalviu, zvaigzdiski, susitelke i sluoteles. gerai auga sviesiame, bet vesiame pavesyje, megsta dregme, derlinga, puveninga ir molinga dirva. gausiai laistomas gali augti ir ir sauletoj uzuovejoj. nepakencia smelio zemes!

cia is knygos , visai simpatiskai skamba, bet ir as nesu maciusi ju..

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 05, 14:55)
O ar ilgai jos zydi ir mazdaug nuo kada iki kada?

Na rudbekiju daugybe rusiu, vienmeciu ir daugiameciu. ivairiu metu jos zydi, dauguma vasaros antr. pusej - rugseji.ir gana ilgai, bent menesi sakyciau g.gif , ilgiau...
reikia sauletos vietos joms.
auginu tokia, foto rugpjuti daryta:
user posted image
nereikli, db pumpuruss sukrove/iskele.

ir tokia mazule turejau, ale uzgozta nunyko verysad.gif , baisiai vel jos noriu, jau tokia zavute wub.gif velyva ji, foto spali:
user posted image

QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 05, 16:26)
Labai gražu thumbup.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 05 liepos 2008 - 22:47
rokoko, pagal aprasyma , tai peniniam katileliui pas mane butu pats tas thumbup.gif . Ryt vaziuosiu sodu centra reiks pasidairyt
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 04, 22:51)
putokli as nelaiku persodinau - jau zydet pradejusi, vazonuose jis pas mane http://i262.photobuc...eofDSCF7890.jpg

tai siand zinok nureziau ax.gif :
kai nuzydi, tokie ''bumbuliukai'' susidaro vietoje buvusiu ziedu, tai tas bumbulu kekes ir nukirpau. Pgl liter. reik nupjaut trecdali kero, tai panasiai taip ir isejo. [nors tuos mano skystalus ir sunku pavadint kerais lotuliukas.gif ]
Tipo laukiu antrojo zydejimo rugseji rolleyes.gif

jei ka, persodinet reikia dabar, vasara po zydejimo.

Dėkui už ats. Vakar gvazdikiukus karpiau. Bet dar putoklio nerėžiau. KAip man gražiai tie bumbuliukai wub.gif Šiandien reik nutrumpint.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 05, 23:23)
rokoko, pagal aprasyma , tai peniniam katileliui pas mane butu pats tas thumbup.gif . Ryt vaziuosiu sodu centra reiks pasidairyt

ai, dar paramstyt/paraisiot juos reik, tipo netvirti kai zydi gali but.

Crocus, ner uz ka 4u.gif
Atsakyti