QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 04, 23:48)
Labai grazu. Ir as taip noreciau .
tai ir uzveisk anglams ant akiu lietuviska rutdarzi su katileliais
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 05, 07:20)
rokoko, jau katilėlių kompanija kokia šauni
o knifofijos pora vaikiukų iš tos pačios krūvos tik dar nežydėjusių galėsiu pasidalinti, nes šitie kaur jau sužydo tikiuosi suaugs į normalius krūmus ir man jų pakaks. Galgi kada pavyks mums susitikti ir mainus atlikti, nes mano interesas glažutei dar gyvas
o gal tavo ramunėms į kopmpaniją pasiūlyti štai tokių išsidarkiusių?
:
čia
Chrysantemum 'Crazy Diasy', šiemt daigynėly pasėjau, gana gerai sudygo, rudeniop reikės ieškoti vietos kur išsodinti, tačiau man tikrai bus per daug
ir į rožes žiūriu žiūriu ir iki šiol jų neauginusi vis svarstau ar nepasiduoti jų gundymams
nežinau kokios rūšies tos kur svyra šakos, bet tikrai tokia kupeta mano vejoje kur nors erdviai įkurdinta gal ir visai džiugintų akį
putoklį aš irgi šiemte apkarpiau, auga jis net trijose vietose, tai vieno nekarpiau, žiūrėsiu kas gausis
Katileliu grozi as tik siemet iziurejau
, nes, matyt, ''sergu'' vis labiau
Del Knifofijos ir pasisiauseliu Ramuniu
- buciau devintame danguje
Anksciau ar velaiu musu susitikimas vis tiek neisvengiamas, matau
Na glazute matei db tikrai ne prekines isvaizdos
, pirma kart taip as ja pacia pazeme
, reiks palaukt... kai ims atzeldinet, tada pjaustysiu apskritima, ir kas ''uz borto'' - iskart i vazonikus mainams...
Kas del rozes - erdvej vejoje ji fantastiskai butu, nors pas mane ji vidury sklypo/darzo/gelyno, tai privalumas tas, kad ne zydejimo metu ir ziema stagarai gana naturaliai isilieja tame ''vidury'' augalyno..
Del Putoklio - manau, tas, kuri nekarpei, tikrai nezydes rudeni [bent pas mane neliestas 3metus rudeni antrakart nezydejo]