Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 04, 21:34)
, o ypač tas teisingai chaotiškas akmenų apvadas su gėlių intarpais akį traukia wub.gif

drinks_cheers.gif gerai ir tiksliai apibudintas grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 04, 21:35)
Siaip is bendro isprusimo kaip ir zinau, kad mazi augaliukai nemulcuojami, isimtis daroma maziems spygliuociams , mulcuojant stengiamasi augaliuku neuzgosti, o isryskinti ju grozi, sulaikyti dregme, veliau tarnauja kaip trasa, o tik galutiniame variante galima priskirti teigini ,,mulciuoju, kad maziau reiktu ravet,, Cia siaip ir risam ta tema mirksiukas.gif

Kodie rišam blink.gif Prašom plėstis, aš gi nieko apie tai nežinau blush2.gif Aha, mulčą bėriau dar ir tam, kad drėgmę sulaikyt ax.gif Ir nėra jo ten daug, vos per pirštą, tai gal neužgoš g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 04, 21:40)
O tai jis lapu nemeta blink.gif ?

Meta blink.gif Bet aš niekada nesu jų grėbus ir po pievą nesimėto blink.gif Todėl ir stebiuos, kur galėjo dingti blink.gif tongue.gif
Atsakyti
Merdzynos,
kazi silokiukai isgyventu pavesi , jei juos pakisti po auksta tuja, pakrasciais, kad nusileistu nuo akmenu ? 4u.gif ar jie sviesamegiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ebi: 04 liepos 2008 - 21:18
Ir pas mane lilijos pražydo. wub.gif
user posted image

Ir iš arčiau. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 04, 14:34)
Mano baltieji varpeliai  wub.gif

user posted image

kokia gausybe! wub.gif nuostabu..

Maniskiai susitiko, maniau, jau ''prasilenks'' ju zydejimas..
user posted image

QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 04, 15:06)
Ačiū labai visoms už pagyrimus.  Malonu kad įvertinot mano triūsą  Mes gyvenam senoviškoj sodyboj, tai labai didelis kiemas apie 40a, o su sodu ir siaip uzkampiais apie 1ha,

miela sodyba, grazi aplinka wub.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 07 04, 19:51)
Na grįžau į šeimą pagaliau,

thumbup.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 04, 20:34)
o pas mane dvi jaunos knifofijos po žiedelį išskleidė

labai noriu tureti siu geliu... pora kartu bandziau daigintis is seklu, bet nepavyko verysad.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 04, 20:40)
O tai jis lapu nemeta

meta - labai grazius, tokiuus rrrraudoooooonus

QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 04, 21:24)
Ir pas mane lilijos pražydo.
user posted image

wub.gif
artimiausiomis dienomis ir as lygiai toki pat grozi turesiu thumbup.gif , tik gaila siemet kazko negausiai...

Siandien purskiau ramunes nuo amaru, ziuriu ir ant katileliu zarazu - irgi kliuvo... likucius po pentiniu lapu apacia - oi kiek ten ju bjaurybiu doh.gif

dar ka nuveikiau - tai kasmetine egzekucija glazutei, atrodo baisiai, bet labai greit atzelia naujas sviezias kilimukas:
user posted image

na zydejo taip
user posted image

ziema taip
user posted image

dar ramune prazydo - mano mylimiausios geles wub.gif :
user posted image

tipo irgi ramune ax.gif
user posted image
Papildyta:

tiesa, vakar buvau kaimyniniame miestelyje Vievyje - zinokit sita grazuole - dazniau nei kas antrame kieme lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 04 liepos 2008 - 22:22
Atsimenu,Rokoko, ir putoklį augini. Ką dabar su juo padarei-nurėžei?
Atsakyti

putokli as nelaiku persodinau - jau zydet pradejusi, vazonuose jis pas mane http://i262.photobuc...eofDSCF7890.jpg

tai siand zinok nureziau ax.gif :
kai nuzydi, tokie ''bumbuliukai'' susidaro vietoje buvusiu ziedu, tai tas bumbulu kekes ir nukirpau. Pgl liter. reik nupjaut trecdali kero, tai panasiai taip ir isejo. [nors tuos mano skystalus ir sunku pavadint kerais lotuliukas.gif ]
Tipo laukiu antrojo zydejimo rugseji rolleyes.gif

jei ka, persodinet reikia dabar, vasara po zydejimo.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 04, 23:27)

user posted image

Labai grazu. Ir as taip noreciau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 04, 22:24)
Ir pas mane lilijos pražydo. wub.gif

tai jau tikrai wub.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 07 04, 23:27)
user posted image
...
labai noriu tureti siu geliu... pora kartu bandziau daigintis is seklu, bet nepavyko verysad.gif
...
Siandien purskiau ramunes nuo amaru, ziuriu ir ant katileliu zarazu - irgi kliuvo... likucius po pentiniu lapu apacia - oi kiek ten ju bjaurybiu doh.gif
...
dar ka nuveikiau - tai kasmetine egzekucija glazutei,  atrodo baisiai, bet labai greit atzelia naujas sviezias kilimukas
...
dar ramune prazydo - mano mylimiausios geles wub.gif :
...
tiesa, vakar buvau kaimyniniame miestelyje Vievyje - zinokit sita grazuole - dazniau nei kas antrame kieme lotuliukas.gif

rokoko, jau katilėlių kompanija kokia šauni bigsmile.gif

o knifofijos pora vaikiukų iš tos pačios krūvos tik dar nežydėjusių galėsiu pasidalinti, nes šitie kaur jau sužydo tikiuosi suaugs į normalius krūmus ir man jų pakaks. Galgi kada pavyks mums susitikti ir mainus atlikti, nes mano interesas glažutei dar gyvas ax.gif

o gal tavo ramunėms į kopmpaniją pasiūlyti štai tokių išsidarkiusių? biggrin.gif :
user posted image
čia Chrysantemum 'Crazy Diasy', šiemt daigynėly pasėjau, gana gerai sudygo, rudeniop reikės ieškoti vietos kur išsodinti, tačiau man tikrai bus per daug ax.gif

ir į rožes žiūriu žiūriu ir iki šiol jų neauginusi vis svarstau ar nepasiduoti jų gundymams g.gif nežinau kokios rūšies tos kur svyra šakos, bet tikrai tokia kupeta mano vejoje kur nors erdviai įkurdinta gal ir visai džiugintų akį unsure.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 07 04, 23:51)
putokli as nelaiku persodinau - jau zydet pradejusi, vazonuose jis pas mane

putoklį aš irgi šiemte apkarpiau, auga jis net trijose vietose, tai vieno nekarpiau, žiūrėsiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 04, 18:25)
Niekada nesu grėbus jokių lapų... blink.gif Geras, ania... O kur jie pasidėjo mastau.gif Mažu už mane kas nugrėbia bigsmile.gif Reiks pasidomėt lotuliukas.gif

Jeigu ten šalia yra pievą, kurią su žoliapjove pjaunat, tai natūraliai lapai susirenka. Mūsų kaimynai, pas kuriuos medžiai dar jauni, tai iš viso lapų negrėbia, viskas susirenka automatiškai pjaunant žolę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 07 05, 10:01)
Jeigu ten šalia yra pievą, kurią su žoliapjove pjaunat, tai natūraliai lapai susirenka. Mūsų kaimynai, pas kuriuos medžiai dar jauni, tai iš viso lapų negrėbia, viskas susirenka automatiškai pjaunant žolę  thumbup.gif

Ko gero taip ir bus doh.gif lotuliukas.gif

Gražios tos crazy ramunės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 05 liepos 2008 - 09:07
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 04, 23:48)
Labai grazu. Ir as taip noreciau  .

tai ir uzveisk anglams ant akiu lietuviska rutdarzi su katileliais lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 05, 07:20)
rokoko, jau katilėlių kompanija kokia šauni bigsmile.gif

o knifofijos pora vaikiukų iš tos pačios krūvos tik dar nežydėjusių galėsiu pasidalinti, nes šitie kaur jau sužydo tikiuosi suaugs į normalius krūmus ir man jų pakaks. Galgi kada pavyks mums susitikti ir mainus atlikti, nes mano interesas glažutei dar gyvas ax.gif

o gal tavo ramunėms į kopmpaniją pasiūlyti štai tokių išsidarkiusių? biggrin.gif :
user posted image
čia Chrysantemum 'Crazy Diasy', šiemt daigynėly pasėjau, gana gerai sudygo, rudeniop reikės ieškoti vietos kur išsodinti, tačiau man tikrai bus per daug ax.gif

ir į rožes žiūriu žiūriu ir iki šiol jų neauginusi vis svarstau ar nepasiduoti jų gundymams g.gif nežinau kokios rūšies tos kur svyra šakos, bet tikrai tokia kupeta mano vejoje kur nors erdviai įkurdinta gal ir visai džiugintų akį unsure.gif
putoklį aš irgi šiemte apkarpiau, auga jis net trijose vietose, tai vieno nekarpiau, žiūrėsiu kas gausis rolleyes.gif

Katileliu grozi as tik siemet iziurejau blush2.gif , nes, matyt, ''sergu'' vis labiau lotuliukas.gif

Del Knifofijos ir pasisiauseliu Ramuniu bigsmile.gif - buciau devintame danguje thumbup.gif 4u.gif
Anksciau ar velaiu musu susitikimas vis tiek neisvengiamas, matau lotuliukas.gif
Na glazute matei db tikrai ne prekines isvaizdos doh.gif , pirma kart taip as ja pacia pazeme blush2.gif , reiks palaukt... kai ims atzeldinet, tada pjaustysiu apskritima, ir kas ''uz borto'' - iskart i vazonikus mainams...

Kas del rozes - erdvej vejoje ji fantastiskai butu, nors pas mane ji vidury sklypo/darzo/gelyno, tai privalumas tas, kad ne zydejimo metu ir ziema stagarai gana naturaliai isilieja tame ''vidury'' augalyno..

Del Putoklio - manau, tas, kuri nekarpei, tikrai nezydes rudeni [bent pas mane neliestas 3metus rudeni antrakart nezydejo]
Atsakyti