Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(linuke_ @ 2008 07 04, 14:14)
Aš eglutes pasodinau ties viena tvoros kraštine ir labai norėčiau sužinoti, kaip reikia karpyti tokią gyvatrorę g.gif
Ar jūs žadat karpyti, ar leisit laisvai augti?

man karpoma žiauriai gražu, kaip tik neseniai apylinkėse mačiau wub.gif , bet iki to dar ilgai laukt. jei sulauksim, karpysim biggrin.gif , o kaip ir kada dar nesidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 07 03, 20:06)
Melodi , o su tom rozem skiepytom daug vargo?  4u.gif

Na tiek pat kiek ir su kitom rozem, laistyt, trest, nuo kenkeju purkst ir dengti ziemai ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 07 04, 08:21)
zitamaksi, isduok paslapti kuris cia Lietuvos kampelis  ax.gif

O grazu pas visas  wub.gif sirdis atsigauna paziurejus  thumbup.gif jus pacios kaip apzeldintojos, nereik net samdyt  drinks_cheers.gif 

Tik va, kur kazkuri rase, kad zonom sklypa padeda suskirstyt, cia man kolkas sunkiausias darbas. Zemes lyg ir nemazai, 15 aru, bet kolkas viskas i pasalius stumiama ir baisu i vidury isibeget. Ar jums taip nebuvo?

Pas mane tas pats, kolkas viskas kampuose blush2.gif Uztai per vidury "stadionas", sudaro labai didelio sklypo ivaizdi, nors teturim 10 aru biggrin.gif

Graziu vaizdu pridejot wub.gif
Atsakyti
Mano baltieji varpeliai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 07 04, 14:19)
man karpoma žiauriai gražu, kaip tik neseniai apylinkėse mačiau wub.gif , bet iki to dar ilgai laukt. jei sulauksim, karpysim biggrin.gif , o kaip ir kada dar nesidomėjau.

man ir gražu smile.gif
knygoj perskaičiau, kad pirmais pasodinimo metais reikia karpyti kelis kartus per metus, tai dabar ieškau info kaip tą daryti doh.gif Kol kas apsistojau ties mintim, kad šiais metais palikti augti kiek nori smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms už pagyrimus. smile.gif smile.gif Malonu kad įvertinot mano triūsą smile.gif Mes gyvenam senoviškoj sodyboj, tai labai didelis kiemas apie 40a, o su sodu ir siaip uzkampiais apie 1ha, dar daug kampu yra nesutvarkyta (kai bus tvarka pademonstruosiu biggrin.gif ) Namas yra ant kalno, tai l.vejuota, tad laukiu kol krumai užaugs, kad užuovėja atsirastų, tada bus jaukiau smile.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:24)
Kokios ramuneles grazios. Jetau man jau stogas vaziuoja yahoo.gif . Noriu
Zitamaksi, kaip ta geltona roze vadinasi. As panasia pirkau blush2.gif . Tiksliau sakant tikiuosi tokiu ziedu. Siuo metu pumpurus krauna, pirma kart pas mane zydes ax.gif

Neprisimenu tos rožės pavadinimo, tik žinau, kad ji bijūninė ax.gif

QUOTE(Barikada @ 2008 07 03, 21:23)
nuostabu wub.gif Noriu i tavo kaima wub.gif

Maloniai prašom smile.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 07 03, 21:55)
liabai silti ir jaukus tavo darzeliai,tik va ko to "kalnelio",kur toliau matosi,neapzeldinai? lotuliukas.gif

Na į pievas ir laukus nesikėsinu dar lotuliukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 07 04, 08:21)
zitamaksi, isduok paslapti kuris cia Lietuvos kampelis  ax.gif

Aš Dzūkijoj gyvenu, prie pat Lazdijų muitinės.

QUOTE(pukučiai @ 2008 07 04, 09:32)
Nieko sau kaimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš norėčiau tokio "kaimo" parodyk iš toliau savo sodybą bendrą vaizdą turtu būti labai jauku tokia aplinka atrodo faina.

user posted image

aj įdėsiu nuorodas į albumus, ten visos foto sudetos:

sodyba
Kaimiskos detales
pavasaris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zitamaksi: 04 liepos 2008 - 15:10
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 04, 11:38)
Merginos, turinčios vynvytį, gal turit kokių nuotraukų, kaip jie žiemą atrodo ax.gif Na ir šiaip įdomūs jūsų atsiliepimai apie juos, ar daug nešiukšlina 4u.gif Norėčiau kažko ant savo tinklinės tvoros g.gif

Siuksliu tikrai daug, o ziema vaizdas tik ir yra tinklines tvoros, nes is vinvycio like tik stagarai... biggrin.gif Bjauriausia siame reikale kovoti su jo plitimu i visas puses. Bet varga atperka grozis, ypac rudeni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 04, 16:06)
Ačiū labai visoms už pagyrimus. smile.gif  smile.gif  Malonu kad įvertinot mano triūsą smile.gif

Vaje,koks grožis,kiek čia darbo blink.gif jei pati viena viską puoselėji,tai paminklą reikia statyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 07 04, 15:16)
Vaje,koks grožis,kiek čia darbo blink.gif jei pati viena viską puoselėji,tai paminklą reikia statyti thumbup.gif

Įrengti padėjo šeimyna, nes su tais didžiais akmenim nebūčiau susidorojusi schmoll.gif o dabar prižiūriu viena ir kuriu planus nesutvarkytiems kampams smile.gif
Atsakyti
Aš Dzūkijoj gyvenu, prie pat Lazdijų muitinės.

Ir as is to krasto blush2.gif
Tas geliu pievas is tavo albumo parsisiunciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 04 liepos 2008 - 15:27
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 04, 15:24)
Ir as is to krasto blush2.gif

Iš Lazdijų? Tai tikriausiai žinai Akmenių km. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 04, 16:26)
Iš Lazdijų? Tai tikriausiai žinai Akmenių km. smile.gif

Ne, ne is Lazdiju, bet beveik kaimynystej. Is Druskininku. Kap sako ir as dzuke, cik miesto, ale tevukai is kaimo.
Atsakyti
Ačiū labai visoms už pagyrimus. smile.gif  smile.gif  Malonu kad įvertinot mano triūsą smile.gif

Nu ir sauniai jus tvarkotes, o fantazijai vietos kiek daug, nai nai nai - cielos ganyklos. thumbup.gif
Va sita labai originali, tik as i backutes daugiau zemiu prideciau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti