QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 19:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus
čia alpinariumas dar tik šiais metais baigiau įrenginėt, tai augaliukai maži
"kaimiška pieva"
pavasario vaizdelis
čia alpinariumas dar tik šiais metais baigiau įrenginėt, tai augaliukai maži
"kaimiška pieva"
pavasario vaizdelis
Nieko sau kaimas aš norėčiau tokio "kaimo" parodyk iš toliau savo sodybą bendrą vaizdą turtu būti labai jauku tokia aplinka atrodo faina.
QUOTE(Tina* @ 2008 07 04, 10:21)
zitamaksi, isduok paslapti kuris cia Lietuvos kampelis
O grazu pas visas sirdis atsigauna paziurejus jus pacios kaip apzeldintojos, nereik net samdyt
Tik va, kur kazkuri rase, kad zonom sklypa padeda suskirstyt, cia man kolkas sunkiausias darbas. Zemes lyg ir nemazai, 15 aru, bet kolkas viskas i pasalius stumiama ir baisu i vidury isibeget. Ar jums taip nebuvo?
O grazu pas visas sirdis atsigauna paziurejus jus pacios kaip apzeldintojos, nereik net samdyt
Tik va, kur kazkuri rase, kad zonom sklypa padeda suskirstyt, cia man kolkas sunkiausias darbas. Zemes lyg ir nemazai, 15 aru, bet kolkas viskas i pasalius stumiama ir baisu i vidury isibeget. Ar jums taip nebuvo?
O man tai nebuvo aš kaip tik nuo vidurio pradėjau (nes sklypas panašus kap tavo apie 17 arų) nes jei kampuose, patvoryje bučiau padariusi tai niekas nieko nematytų. Aš drąsiai vidurį sklypo veją išdraskiau ir dar tėvuką į darbą prikabinau po to kitais metais dar vieną netoliese . Aišku dabar daryčiau šiek tiek kitaip(tai nusimato šiokios tokios permainos) bet tada prieš 3-4 metus tiek buvau užsikepusi gėlyno tai dariau ten kur pati gerai matyčiau nes patvorį net nematyčiau žydinčių gėlyčių (aš tik dabar mėginsiu į patvorius plėstis ).
Beje pas mus "kaime" vieną sklypą mačiau "profesonalas" tvarkė sklypo apsodinimą ir t.t. nu man tai tikras "kičas" (nengamo neduos man sumeluoti)o kai pagalvoji kai tie augalai sužels kas ten dėsis neturiu supratimo jeigu net vaismedžiai kas metrą susodinti , o augalų gausybė(sklypas 5-6 arai daugiausia) nu aišku tai skonio reikalas gal šeimininkams gražu kainavo aišku nemažus pinigus bet rezultatas .....