Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 30, 16:33)
moteros HELP ka daryt su grybais vejoj? kaip juos rupuzes isnaikint?...

siaip labai sunku jais atsikratyt...patariama pries pjaunant veja juos nugrybaut,kad dar labiau nepasisetu...arba tresti azotu prisotintomis trasomis,arba nukasti gera sluoksti dirvozemio,gali buti taip, kad su zeme uzsivezet grybienos,arba kazkada toje vietoje augo dideli medziai ir toje vietoje dirvozemyje liko grybu sporu g.gif sunku ka patart g.gif gal atsiras protingesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
jolaxus, gražūs tavo vaizdeliai, net labai. tuo pačiu užmačiau, kad aplink namą skaldą pylėt, papasakok, kaip 'nešiojasi', neprisineša purvo, prižiūrėt kaip nors reikia? ir kokioj vietovėj gyvenat, vėjuota ar ne?
Atsakyti
prisjungsiu ax.gif .. kaip tik pradėjau regzt mintį apie alpinariumą su kokiu kriokliuku ir pelkike smile.gif gal kas nori prisijungt? smile.gif .. gal kas jau yra daręs.. dabar renku info ko reikia, kaip ką daryti.. ir apie augalus reikėtų pamąstyt

shanet,
super tie akmeniniai stulpai.. nesenai Venspilyje buvau, tai ten daug tokių stulpų.. gal gali papasakot kokią vielą naudojai jiems ir kaip tvirtinot, kad tie akmenys laikytųsi bigsmile.gif

gal kas gali parašyt kokie augalai jums mažiausiai priežiūro reikalauja, nėra lepūs, gali būt saulėj ištisai ir žali būna ar žydi ilgai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2008 06 30, 16:05)
Prazydo pilnavidure Petunija

user posted image

na o cia turetu dygti mano pasetos gelytes

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Manikenas wub.gif O koks panasus i mano katina. Ir elgiasi taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 30, 17:59)

shanet, [/b]super tie akmeniniai stulpai.. nesenai Venspilyje buvau, tai ten daug tokių stulpų.. gal gali papasakot kokią vielą naudojai jiems ir kaip tvirtinot, kad tie akmenys laikytųsi  bigsmile.gif

.....o as tai juos Rokiskio kraste uzmaciau mirksiukas.gif ,tik daug smulkesniu gabaritu,o mams su mamaite,kaip tikrom zemaitukem pasirode mizerni ir pasistatem stai tokius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As sutinku ,jog jie nelabai dera tevu sodyboj....teisingiau ,nelabai isipaiso,reiktu dar kokiu elementu su akmeneliais ax.gif na,....bet mums tinka ir pritinka tongue.gif

O tvirtinimui pirkom sietka tvorai,viename is stulpu yr paslepta nugaisus obela,o kituose tiesiog suvaryti i zeme stulpai,kaip atramos mirksiukas.gif ,kitu atveju -nugriutu.

Kitadien pasirodysiu su vaizdeliais is savo sodybos
nail.gif
Atsakyti
Pro Kauna taifunas vel praejo blink.gif , mamos roze sulauze verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite kas patarti kuo kanas trešti, toks jausmas kaip prieš mėnesį pasodinau , tokios ir tebestovi apie žydėjimą tik pasvajoti. Aciu
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 06 30, 15:35)
sidabrineskuojos pageidavimu  biggrin.gif :

user posted image

KALAKUTAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir as toki is Egipto buciau vezus.
Papildyta:
QUOTE(simson @ 2008 06 30, 16:05)

Grazi petunija, bet ta rainoji kvietka be konkurencijos wub.gif wub.gif . Ir as prie progos savo "sodininke" parodysiu. Vakar vos nenugriuvau, isejo mano "sodininke" pazyliot ir tiesiai i skoto kiemeli doh.gif . Tik tupt ir primyziojo skaldoj blink.gif . Tipo dezutej kraikas per smulkus, skoto skalda geriau. blink.gif Gavo pirze mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 30 birželio 2008 - 18:30
user posted image[/IMG]

Cia mano vieno is gelynu kampas biggrin.gif
Papildyta:
Ujj kokia didele foto gavos, pirma kart dedu blush2.gif
Atsakyti
merdzynos,
o jus tuos siepytus "kaciukus" blindes ar dar kaip ten jie vadinasi doh.gif laugh.gif purskiat kuo nors, sian apziurejau maniske kazi kokiais oranziniais taskais "pasipuose" unsure.gif lapai susisuko g.gif koks velnias puola?
ale ot neturejau vargo, kai visai nesidomejau, kas kaip augo, augo sau puikiausiai, jokiu ligu nemaciau laugh.gif dabar kaip pradejau tupineti apie visus, tai visokio ss...atrandi

nu tas rainas kvietkas, kokios rusies thumb_yello.gif

dar grisiu del akmens stulpu, man tai jie grazu kai vietoj pastatyti, o graziai kaimynai isitaise prie ivaziavimo i kiema, uz tvoros po dideliais berzais, ant rubeziaus su pieva, zodziu tikrai graziai dera aplinkoj, gal prie progos kada nupaparacinsiu
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 30, 16:33)
moteros HELP ka daryt su grybais vejoj? kaip juos rupuzes isnaikint?...

na Zalioj stotelej, kazkada buvau uztikus nuo grybu spec, kazkokios truciznos g.gif o siaip tai ir musu peva su grybais buvo ir kiaulpieniu jau daug buvo, na ankstesni seimininkai nepriziurejo, tai mes dabar ja visa velniop rundapu vis naikinam ir jau i pabaiga ravejimo liko, tai sakiau, dar vis rundapu nueisiu iki rudenio, o poto sesim naujai ax.gif tkiuosi grybu jau nebeaugs g.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 30, 18:51)
Pro Kauna taifunas vel praejo blink.gif , mamos roze sulauze  verysad.gif

ir mes apturejom krusos unsure.gif doh.gif

QUOTE(makausike @ 2008 06 30, 19:11)
Sveikos merginos, gal galite kas patarti kuo kanas trešti, toks jausmas kaip prieš mėnesį pasodinau , tokios ir tebestovi apie žydėjimą tik pasvajoti. Aciu

na maciau netgi kanoms spec. trasu, o siaip dar gali laistyt zydinciom gelem skirtas trasas, nepakenks g.gif
Papildyta:
QUOTE(ebi @ 2008 06 30, 20:15)
o jus tuos siepytus "kaciukus" blindes ar dar kaip ten jie vadinasi  doh.gif  laugh.gif  purskiat kuo nors, sian apziurejau maniske kazi kokiais oranziniais taskais "pasipuose"  unsure.gif  lapai susisuko  g.gif koks velnias puola?
ale ot neturejau vargo, kai visai nesidomejau, kas kaip augo, augo sau puikiausiai, jokiu ligu nemaciau laugh.gif dabar kaip pradejau tupineti apie visus, tai visokio ss...atrandi  

mes tai pavasari actaru visus medzius, augalus pravarom, o poto po 2 sav. pakartotinai, bet actaras, tai nuo vabaliuku, o pas tave gal kokia liga pasigavo g.gif
Atsakyti
Zinot, noriu pasigirti, nusipirkau Bosch akumuliatorine zoles kirpimo masinele. biggrin.gif Negaliu atsidziaugti, pasaka, kai palygini su zirklemis. Ir labai susigundziau dar vienu daiktu, tai Bosch zoles purentuvas. Gal kas turit ir galit patart, ar verta isleist pinigus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 30 birželio 2008 - 20:40