Kokios ramuneles grazios. Jetau man jau stogas vaziuoja . Noriu medetku, ramuneliu, katileliu ir dar daug daug
Zitamaksi, kaip ta geltona roze vadinasi. As panasia pirkau . Tiksliau sakant tikiuosi tokiu ziedu. Siuo metu pumpurus krauna, pirma kart pas mane zydes
QUOTE(jėga @ 2008 07 03, 17:16)
Man irgi patinka MB norėjo nusamdyt dizainerę, kuri numatytų kur kokiam kampe ką sodint, ale aš pasakiau: jei ji suformuos želdynus, tai tu pats juos ir prižiūrėsi Aš noriu savo, savaip... Kas kad ne profesionaliai, bet savaip ir taškas Man tas grožis mielesnis savom rankom padarytas
Buvom čia prieš keletą metų samdę. Įrengė alpinariumą. Nepasakyčiau, kad kažkas mandro Aš ir pati taip mokėčiau
Buvom čia prieš keletą metų samdę. Įrengė alpinariumą. Nepasakyčiau, kad kažkas mandro Aš ir pati taip mokėčiau
Dizainerę verta samdyti, kai jau pats minčių pritrūksti. Tarkim ji gali zonom suskirstyti sklypą oir pateikti porą variantų jūsų pasirinkimui. Daugmaž gėlynų vietą ir forma primesti, o visa kita palikti pačių fantazijai. Juk nebūtina dizainerės paslaugų prašyti "nuo-iki"
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 03, 18:12)
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
kas cia tokis? tikrai grozis
reportazas is mano kiemo
tik vis dar siela rauda del nukapotu ziedeliu ir skyletu lapu
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus
rozynai super ta geltonoji, man kaip pamisusiai del geltonos splavos, ypac
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:53)
isiterpsiu su medetkom jokio vargo, jos pas mus pacios prisiseja ir auga. nei pikuojam nei ka. kartais tiek pridygsta, kad retinti kaip reikiant tenka. todel sekit tiesiai i nuolatine vieta .
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 03, 20:57)
reportazas is mano kiemo
Nepasididina
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 21:06)
Nepasididina
nezinau kaip tai nustatyt padaryt
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 03, 18:12)
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
nu kokia gracija labai "teisinga gėlė tokiam stovui parinkta - neužgožia ir jo linijų
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus
nu laaabai
QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 03, 19:41)
medetkos
aš kažkur perskaičiau, kad kur laisvai auga medetkos, ten koloradas nepuola, tai tarp bulvių pasėjau, dabar jau žiedus skleidžia. Bet koloradams vistik labiausia tinka decis
QUOTE(jėga @ 2008 07 03, 20:16)
Man irgi patinka MB norėjo nusamdyt dizainerę, kuri numatytų kur kokiam kampe ką sodint, ale aš pasakiau: jei ji suformuos želdynus, tai tu pats juos ir prižiūrėsi Aš noriu savo, savaip... Kas kad ne profesionaliai, bet savaip ir taškas Man tas grožis mielesnis savom rankom padarytas
aš irgi užsibrėžiau pati pasidaryt.. va jau rausiu antrą dieną tvenkinį, šian baigiau..ryt alpinariumą formuosiu .. kaip tik buvau sutikus pažįstamą, ji dirba firmoj, kur apželdina aplinkas.. tai kai pasakiau, kad fig nieko nenutuokiu apie augalus, tai akis išsprogino, tipo labai aš čia drąsiai .. o aš tikiu, kad pasidarysiu .. nu turiu pasidaryt , bliamba va SM skaitysiu ir pasidarysiu
Vakar nusipirkau kazkoki augala, sake daugiametis, labai patiko spalva, o ir svelnus, kaip silkas Sake daugiau auga i ploti.Didelio nesu maciusi.Pavadinimo nezinojo, arba nesake.Gal jus galetumete pasufleruoti, kas tai per zolyte?
niu jau rožių gražumas alpstu nuo jų