Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Kokios ramuneles grazios. Jetau man jau stogas vaziuoja yahoo.gif . Noriu medetku, ramuneliu, katileliu ir dar daug daug yu.gif sokiai.gif
Zitamaksi, kaip ta geltona roze vadinasi. As panasia pirkau blush2.gif . Tiksliau sakant tikiuosi tokiu ziedu. Siuo metu pumpurus krauna, pirma kart pas mane zydes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 03, 17:16)
Man irgi patinka drinks_cheers.gif MB norėjo nusamdyt dizainerę, kuri numatytų kur kokiam kampe ką sodint, ale aš pasakiau: jei ji suformuos želdynus, tai tu pats juos ir prižiūrėsi beee.gif Aš noriu savo, savaip... Kas kad ne profesionaliai, bet savaip ir taškas ban.gif Man tas grožis mielesnis savom rankom padarytas wub.gif
Buvom čia prieš keletą metų samdę. Įrengė alpinariumą. Nepasakyčiau, kad kažkas mandro schmoll.gif Aš ir pati taip mokėčiau beee.gif tongue.gif

Dizainerę verta samdyti, kai jau pats minčių pritrūksti. Tarkim ji gali zonom suskirstyti sklypą oir pateikti porą variantų jūsų pasirinkimui. Daugmaž gėlynų vietą ir forma primesti, o visa kita palikti pačių fantazijai. Juk nebūtina dizainerės paslaugų prašyti "nuo-iki" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 03, 18:12)
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
user posted image

kas cia tokis? bigsmile.gif tikrai grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
reportazas is mano kiemo ax.gif
tik vis dar siela rauda del nukapotu ziedeliu ir skyletu lapu cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 03 liepos 2008 - 20:00
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus  ax.gif

rozynai super bigsmile.gif ta geltonoji, man kaip pamisusiai del geltonos splavos, ypac wub.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:53)

aistutele, o kaip tu medetkas seji. Ar iskart i nuolatine vieta?

isiterpsiu ax.gif su medetkom jokio vargo, jos pas mus pacios prisiseja ir auga. nei pikuojam nei ka. kartais tiek pridygsta, kad retinti kaip reikiant tenka. todel sekit tiesiai i nuolatine vieta . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 03, 20:57)
reportazas is mano kiemo ax.gif
tik vis dar siela rauda del nukapotu ziedeliu ir skyletu lapu cry.gif

Nepasididina cry.gif
Atsakyti
Melodi , o su tom rozem skiepytom daug vargo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 21:06)
Nepasididina cry.gif

nezinau kaip tai nustatyt padaryt blink.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 03 liepos 2008 - 20:12
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 03, 18:12)
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
user posted image

nu kokia gracija thumbup.gif labai "teisinga gėlė tokiam stovui parinkta - neužgožia ir jo linijų smile.gif

QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus  ax.gif

nu laaabai thumbup.gif

QUOTE(aistutėlė @ 2008 07 03, 19:41)

aš kažkur perskaičiau, kad kur laisvai auga medetkos, ten koloradas nepuola, tai tarp bulvių pasėjau, dabar jau žiedus skleidžia. Bet koloradams vistik labiausia tinka decis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 03, 20:16)
Man irgi patinka drinks_cheers.gif MB norėjo nusamdyt dizainerę, kuri numatytų kur kokiam kampe ką sodint, ale aš pasakiau: jei ji suformuos želdynus, tai tu pats juos ir prižiūrėsi beee.gif Aš noriu savo, savaip... Kas kad ne profesionaliai, bet savaip ir taškas ban.gif Man tas grožis mielesnis savom rankom padarytas wub.gif
Buvom čia prieš keletą metų samdę. Įrengė alpinariumą. Nepasakyčiau, kad kažkas mandro schmoll.gif Aš ir pati taip mokėčiau beee.gif tongue.gif

aš irgi užsibrėžiau pati pasidaryt.. va jau rausiu antrą dieną tvenkinį, šian baigiau..ryt alpinariumą formuosiu .. kaip tik buvau sutikus pažįstamą, ji dirba firmoj, kur apželdina aplinkas.. tai kai pasakiau, kad fig nieko nenutuokiu apie augalus, tai akis išsprogino, tipo labai aš čia drąsiai .. o aš tikiu, kad pasidarysiu blush2.gif .. nu turiu pasidaryt , bliamba cool.gif va SM skaitysiu ir pasidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau kazkoki augala, sake daugiametis, labai patiko spalva, o ir svelnus, kaip silkas bigsmile.gif Sake daugiau auga i ploti.Didelio nesu maciusi.Pavadinimo nezinojo, arba nesake.Gal jus galetumete pasufleruoti, kas tai per zolyte? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
niu jau rožių gražumas rolleyes.gif wub.gif alpstu nuo jų biggrin.gif
Atsakyti