Man tos pacios asociacijos apie nasturtas - vaikyste, kaimukas, mociutes gelynai...
QUOTE(vida777 @ 2008 07 03, 15:36)
cia siaip info, kas turi Hebes - po zydejimo, ziedynus is karto nukarpyti !
O del ko taip reikia daryti? Man tai visai grazus tie pumpureliai, kai ziedu lapeliai nukrenta?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 03, 16:49)
Man tos pacios asociacijos apie nasturtas - vaikyste, kaimukas, mociutes gelynai...
Kaimyne augina nasturtas del ju vaistiniu galiu.Sako sudauzyti ju lapeliai ir uzsaldyti ziemai kuo puikiausiai gydo iv. tipo zaizdas
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
QUOTE(Srove @ 2008 07 03, 17:16)
Kaimyne augina nasturtas del ju vaistiniu galiu.Sako sudauzyti ju lapeliai ir uzsaldyti ziemai kuo puikiausiai gydo iv. tipo zaizdas
O aš daug kur skaičiau,kad nasturtų lapelius valgo.Darosi sumuštinius, šiaip daug kur kaip prieskonį naudoja.Na,man tai jau nea, ne mano skonio
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
pati tinkamiausia vieta tokiam grožiui
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 03, 18:12)
parodysiu ir as savo grozi,
Gali rodyti ir rodyti Vertas dėmesio Ir tai stiliovai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus
Man kaimiškas stilius prie širdies. Gal nostalgija vaikystei Ir alpinariumas tik norisi daugiau kokių žydinčių vienmečių gėlių, kol suaugs tie susodinti augalėliai.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:28)
Koookie gelynai, o jau roziu grozis Pasakiskai atrodo
tikrai..... visa rožių plantacija
čia aš dar savo įdėsiu:
1. petunijos
2. medetkos
3. tos pačios rožės žiedas iš arčiau
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:53)
aistutele, o kaip tu medetkas seji. Ar iskart i nuolatine vieta?
kiek pamenu, tai mama buvo sėjusi pavasarį į dėžutę, po to pikiavo, sodino atskirai ir po kiek laiko į lauką, Bet tos, kur yra toj foto, tai pačios išdygo, matyt sėklų pribyrėjo
o šiaip tai net nežinau ar galima iškart į žemę sėt
Papildyta:
1. kažkokios ramunėlės žydi
2. nasturtos žiedai
3. dar gvazdikėliai - matyt jie kryžminasi tarpusavyje, nes ant vieno žiedyno yra daug įvairių spalvų žiedukų
4. maximinės rožės
QUOTE(Tina* @ 2008 07 03, 13:25)
Bet man patinka viska daryti paciai
Man irgi patinka MB norėjo nusamdyt dizainerę, kuri numatytų kur kokiam kampe ką sodint, ale aš pasakiau: jei ji suformuos želdynus, tai tu pats juos ir prižiūrėsi Aš noriu savo, savaip... Kas kad ne profesionaliai, bet savaip ir taškas Man tas grožis mielesnis savom rankom padarytas
Buvom čia prieš keletą metų samdę. Įrengė alpinariumą. Nepasakyčiau, kad kažkas mandro Aš ir pati taip mokėčiau