Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Man tos pacios asociacijos apie nasturtas - vaikyste, kaimukas, mociutes gelynai...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 07 03, 15:36)
cia siaip info, kas turi Hebes - po zydejimo, ziedynus is karto nukarpyti !

O del ko taip reikia daryti? g.gif Man tai visai grazus tie pumpureliai, kai ziedu lapeliai nukrenta? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 03, 16:49)
Man tos pacios asociacijos apie nasturtas - vaikyste, kaimukas, mociutes gelynai...

Kaimyne augina nasturtas del ju vaistiniu galiu.Sako sudauzyti ju lapeliai ir uzsaldyti ziemai kuo puikiausiai gydo iv. tipo zaizdas rolleyes.gif
Atsakyti
parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaNilline: 03 liepos 2008 - 17:14
QUOTE(Srove @ 2008 07 03, 17:16)

Kaimyne augina nasturtas del ju vaistiniu galiu.Sako sudauzyti ju lapeliai ir uzsaldyti ziemai kuo puikiausiai gydo iv. tipo zaizdas rolleyes.gif

O aš daug kur skaičiau,kad nasturtų lapelius valgo.Darosi sumuštinius, šiaip daug kur kaip prieskonį naudoja.Na,man tai jau nea, ne mano skonio schmoll.gif biggrin.gif

parodysiu ir as savo grozi, tiek kad fotografuota telefonu, kokybe ne geriausia. pastatytas prie duru taip visu aki ir traukia

thumbup.gif pati tinkamiausia vieta tokiam grožiui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 03 liepos 2008 - 17:42
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čia alpinariumas dar tik šiais metais baigiau įrenginėt, tai augaliukai maži smile.gif

user posted image

"kaimiška pieva"
user posted image

pavasario vaizdelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 07 03, 18:12)
parodysiu ir as savo grozi,

Gali rodyti ir rodyti thumbup.gif Vertas dėmesio wub.gif Ir tai stiliovai atrodo. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus  ax.gif

Man kaimiškas stilius prie širdies. bigsmile.gif Gal nostalgija vaikystei g.gif Ir alpinariumas thumbup.gif tik norisi daugiau kokių žydinčių vienmečių gėlių, kol suaugs tie susodinti augalėliai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zitamaksi @ 2008 07 03, 18:44)
Ir aš pademonstruosiu savo gėlynų kampelius, tik manieji kitokio stiliaus, labiau kaimiški nei pas jus  ax.gif

Koookie gelynai, o jau roziu grozis wub.gif wub.gif wub.gif Pasakiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:28)
Koookie gelynai, o jau roziu grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif Pasakiskai atrodo thumbup.gif

tikrai..... visa rožių plantacija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

čia aš dar savo įdėsiu:
1. petunijos
user posted image

2. medetkos
user posted image

user posted image

3. tos pačios rožės žiedas iš arčiau wub.gif
user posted image
Atsakyti
aistutele, o kaip tu medetkas seji. Ar iskart i nuolatine vieta?
Atsakyti
Gal žinot to žydro kvietkelio pavadinimą g.gif rolleyes.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 03, 19:53)
aistutele, o kaip tu medetkas seji. Ar iskart i nuolatine vieta?

kiek pamenu, tai mama buvo sėjusi pavasarį į dėžutę, po to pikiavo, sodino atskirai ir po kiek laiko į lauką, Bet tos, kur yra toj foto, tai pačios išdygo, matyt sėklų pribyrėjo bigsmile.gif
o šiaip tai net nežinau ar galima iškart į žemę sėt mirksiukas.gif
Papildyta:
1. kažkokios ramunėlės žydi
user posted image

2. nasturtos žiedai
user posted image

user posted image

3. dar gvazdikėliai - matyt jie kryžminasi tarpusavyje, nes ant vieno žiedyno yra daug įvairių spalvų žiedukų
user posted image

4. maximinės rožės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 03, 13:25)
Bet man patinka viska daryti paciai

Man irgi patinka drinks_cheers.gif MB norėjo nusamdyt dizainerę, kuri numatytų kur kokiam kampe ką sodint, ale aš pasakiau: jei ji suformuos želdynus, tai tu pats juos ir prižiūrėsi beee.gif Aš noriu savo, savaip... Kas kad ne profesionaliai, bet savaip ir taškas ban.gif Man tas grožis mielesnis savom rankom padarytas wub.gif
Buvom čia prieš keletą metų samdę. Įrengė alpinariumą. Nepasakyčiau, kad kažkas mandro schmoll.gif Aš ir pati taip mokėčiau beee.gif tongue.gif
Atsakyti