QUOTE(crocus @ 2008 07 02, 20:23)
Siūlau skaidyti rudenį. Man taip geriau kitais metais auga, nei pavasarį judintos.
Aciu, taip ir padarysiu
Tuo labiau ten pas mane ju 2 rusys: melyna "Moanstead"(jau pilnai zydi) ir balta "Alba" (sita dar tik apsipumpuravus), tai reiktu pamaisyt matyt biski, kad nebutu pliku plotu.
QUOTE(vida777 @ 2008 07 03, 07:42)
pavesy gerai auga rodzersijos (Rodgersia), eleboru jokiu budu nepamirsti
, lit.raso, kad snapuciai (Geranium) megsta pavesinga vieta, o hibridines rusys labai ilgai ir gausiai zydi .
Melodi, ar pas tave (jei gerai pamenu) prie ivaziavimo svyrantis sermuksnis auga, jei taip, tai parodyk koks uzaugo jau
.
uz patarimus
Pildau pageidavimus, imetu rudenine fotke priminimui
o cia dabartinis vaizdas
svyra gan graziai, sakos nemazai pailgejo, va kamienas galetu kiek sparciau storet
va cia "ropes" bujoja
O cia kas? Lewisia?
Pirkau turguj kartu su ropem, tai moterele pati nezinojo
Kaip jinai ziemoja pas mus?
QUOTE(Oli_vija @ 2008 07 03, 08:42)
Rodžersija, melsvės, astilbės, epimedis, heucheros, viendienės, eleborai, blakėžudė/cimicifuga/, dicentra, japoninė plukė, baltašaknė, paparčiai , pavasarinės smulkiasvogūnės gėlytės,.....
Uzsirasiau visas, reiks pasigooglint
Nes kai kurie pavadinimai man dar kaip fantastiniai gyvunai skamba
QUOTE(smth1 @ 2008 07 03, 09:52)
O ten tas medelis tarp rododendru ne alyva? Nes ji tai diiidele auga (na pakankamai nemazai, kad vietos tarp rododendru jai neuztektu).
Pavesyje augancius augalus tau isvardino, beliko issirinkti. As galvoju, kad rinkciausi kokias uolaskeles (jos irgi i pavesi ziuri teigiamai), elebora zalia arciau tvoros.
Labai neblogas gelynelis gavosi.
Aha, ten gelsva alyva. Na, uzmanymas yra ta alyva formuoti kaip medeli ir neleist labai bujot, kas gausis dar nezinau
Nu va, nerasiau nerasiau, o dabar "paklodem" pradejau rasyt