QUOTE(rozamunda @ 2008 07 02, 15:50)
Dziaukis ,kad neturi-argi smagu pasoneje konkurenta turet ?
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 16:53)
Koks ten konkurentas . Galetume kartu planuot kur ka sodint , o dabar net pziuret nenori i geliukus. Kai atsiranda naujas ziedelis ateina paziuret tik del to , kad pagaliau palikciau ramybej. Issivaizduojat jis nuolat painioja tulpe su roze , taigis jos net nepanasios.
Ai geriau tegu konkurentas o ne kad skersas žiūrėtų o ir šeip pasitart būtų smagu o dabar viena suku galvą
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 02, 18:08)
nu jooo... kai dirbau ir aš pasisakydavau dažnai, o dabar vos spėju skaityti
tuo tarpu mane pagavo įkvėpimas ir tęsiu kadaise pradėtą seriją "prieš ir po" :
šiandieninė "mišrainė" jau prašosi reorganizacijų, kada nors rankos pasieks ir prapeš kas jau per daug įsibėgėjo. Beje, jums paliepus, man panorėjus, prieš kelias dienas rodytą derinuką su žioveiniu ir sukulentais pakeitė balta begonija - kad geriau kontrastuotų bordiniams šiliniams gvazdikams
tuo tarpu mane pagavo įkvėpimas ir tęsiu kadaise pradėtą seriją "prieš ir po" :
šiandieninė "mišrainė" jau prašosi reorganizacijų, kada nors rankos pasieks ir prapeš kas jau per daug įsibėgėjo. Beje, jums paliepus, man panorėjus, prieš kelias dienas rodytą derinuką su žioveiniu ir sukulentais pakeitė balta begonija - kad geriau kontrastuotų bordiniams šiliniams gvazdikams
Ta mišrainė man liuks aišku kai suželia jau reikia praretinti aš šiek tiek irgi praretinau nes vienas kitą augalai jau užgožė nu žodžiu labai fainai žiūrisi
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2008 07 02, 15:00)
Sveikutes
va cia mano bandymas gelyna suformuot, planeli buvau nete susiradus, tai bent "didieji" augalai pagal plana, bet tarpuose tai prikaisiojau ko kas padovanojo ir gal net nelabai isivaizduodama kas gausis Kai ka jau pati matau, kad reiks perdaryt, bet labai laukiu nuomoniu, kritikos ir zinoma patarimu. Pasiskaicius cia pas jus bijojau labai sutankint, tai dar kaip pirmametis gal gan retas atrodo tas mano "gelynas"
va cia mano bandymas gelyna suformuot, planeli buvau nete susiradus, tai bent "didieji" augalai pagal plana, bet tarpuose tai prikaisiojau ko kas padovanojo ir gal net nelabai isivaizduodama kas gausis Kai ka jau pati matau, kad reiks perdaryt, bet labai laukiu nuomoniu, kritikos ir zinoma patarimu. Pasiskaicius cia pas jus bijojau labai sutankint, tai dar kaip pirmametis gal gan retas atrodo tas mano "gelynas"
Nu tavo formuotas gėlynas mano manimu tikrai ne per retas nes jis dar sužels tik man klausimėlis dėl rododendrų iškilo ar jiems užteks vietos kartu ten būnant (jei ten rododendrai? ) Nes kiek supratau iš forumiečių nuotraukų jie gana dideli užauga