Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rozamunda @ 2008 07 02, 15:50)
Dziaukis ,kad neturi-argi smagu pasoneje konkurenta turet rolleyes.gif  schmoll.gif ?

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 16:53)
Koks ten konkurentas irnesakyk.gif . Galetume kartu planuot kur ka sodint rolleyes.gif , o dabar net pziuret nenori i geliukus. Kai atsiranda naujas ziedelis ateina paziuret tik del to , kad pagaliau palikciau ramybej. Issivaizduojat jis nuolat painioja tulpe su roze doh.gif , taigis jos net nepanasios.

Ai geriau tegu konkurentas o ne kad skersas blink.gif žiūrėtų lotuliukas.gif o ir šeip pasitart būtų smagu o dabar viena suku galvą blink.gif

QUOTE(jolaxus @ 2008 07 02, 18:08)
nu jooo...  blink.gif kai dirbau ir aš pasisakydavau dažnai, o dabar vos spėju skaityti biggrin.gif
tuo tarpu mane pagavo įkvėpimas ir tęsiu kadaise pradėtą seriją "prieš ir po" ax.gif :

user posted image

user posted image

šiandieninė "mišrainė" jau prašosi reorganizacijų, kada nors rankos pasieks ir prapeš kas jau per daug įsibėgėjo. Beje, jums paliepus, man panorėjus, prieš kelias dienas rodytą derinuką su žioveiniu  ir sukulentais pakeitė balta begonija - kad geriau kontrastuotų bordiniams šiliniams gvazdikams ax.gif

Ta mišrainė man liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aišku kai suželia jau reikia praretinti aš šiek tiek irgi praretinau nes vienas kitą augalai jau užgožė nu žodžiu labai fainai žiūrisi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2008 07 02, 15:00)
Sveikutes smile.gif
va cia mano bandymas gelyna suformuot, planeli buvau nete susiradus, tai bent "didieji" augalai pagal plana, bet tarpuose tai prikaisiojau ko kas padovanojo ir gal net nelabai isivaizduodama kas gausis blush2.gif  Kai ka jau pati matau, kad reiks perdaryt, bet labai laukiu nuomoniu, kritikos ir zinoma patarimu. Pasiskaicius cia pas jus bijojau labai sutankint, tai dar kaip pirmametis gal gan retas atrodo tas mano "gelynas" blush2.gif
user posted image
user posted image

Nu tavo formuotas gėlynas thumbup.gif mano manimu tikrai ne per retas nes jis dar sužels tik man klausimėlis dėl rododendrų iškilo ar jiems užteks vietos kartu ten būnant (jei ten rododendrai? blush2.gif ) Nes kiek supratau iš forumiečių nuotraukų jie gana dideli užauga bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kam pazistama, kas cia do "vejauraupiai' ir kaip juos gydyti ? 4u.gif
user posted image

o cia darzo veteranas, tuoj nama istums doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 02, 19:04)

Papildyta:

Nu tavo formuotas gėlynas thumbup.gif  mano manimu tikrai ne per retas nes jis dar sužels tik man klausimėlis dėl rododendrų iškilo ar jiems užteks vietos kartu ten būnant (jei ten rododendrai? blush2.gif ) Nes kiek supratau iš forumiečių nuotraukų jie gana dideli užauga  bigsmile.gif

Ten pagal plana yakushimaniniai rododendrai (yakusimanum), tai jei Kojalaviciaus gatvej neapgavo ir kitokiu neikiso, tai sitie turetu augti max iki 1,5 metro aukscio smile.gif

QUOTE(ebi @ 2008 07 02, 19:30)
sveikutes,

o cia darzo veteranas, tuoj nama istums  doh.gif

blink.gif blink.gif Ispudingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 07 02, 20:30)

biggrin.gif nu toks nemenkas kadagiukas

Jolaxus saunuole thumbup.gif gerai padirbeta, kiek supratau fontanelis planuose yra, tai manau, kad lempos nebus isstumtos is sio projekto, gi noretusi ir vakarais pasigrozet, ania mirksiukas.gif dar kokia medine ar tai gelezine skulpturele vaizdo visai nepagadintu...
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 07 02, 18:23)
4u.gif  uz patarimus smile.gif  Levandas kai sodinau tai maziukai maziukai kupsteliai buvo, o dabar va taip issiplete. Pavasari as jas dar paskaidysiu 4u.gif

Siūlau skaidyti rudenį. Man taip geriau kitais metais auga, nei pavasarį judintos.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 02, 21:15)
Jolaxus saunuole thumbup.gif  gerai padirbeta, kiek supratau fontanelis planuose yra, tai manau, kad lempos nebus isstumtos is sio projekto, gi noretusi ir vakarais pasigrozet, ania mirksiukas.gif dar kokia medine ar tai gelezine skulpturele vaizdo visai nepagadintu...

du metus ant kraštelio gyveno mano "autoportretas", bet pernai pavėlavau namo parnešti, tai pagavo šalčio ir drėgmės ir "prapliko" hihihi.gif, tai šiemet laukia rekonstrukcijos ir sėdi garaže biggrin.gif

ebi, o tas kadagys tai tkrai be konkurencijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 02 liepos 2008 - 20:31
user posted image

katilėlis nykštukas ax.gif kaip patalu užklojęs
Papildyta:
user posted image

katilėlio kaimynka pražydo....
Atsakyti
Kuo vardu katilelio kaimynka. Graziiiiii bigsmile.gif graziiiiii
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 15:53)
Koks ten konkurentas irnesakyk.gif . Galetume kartu planuot kur ka sodint rolleyes.gif , o dabar net pziuret nenori i geliukus. Kai atsiranda naujas ziedelis ateina paziuret tik del to , kad pagaliau palikciau ramybej. Issivaizduojat jis nuolat painioja tulpe su roze doh.gif , taigis jos net nepanasios.

as pajuokavau-is tikruju pas mane MB toks pat-nieko negirdziu -tik kiek gali sodinti,kada baigsi,o padeti-geriau ir neprasyt schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 02, 17:08)
nu jooo...  blink.gif kai dirbau ir aš pasisakydavau dažnai, o dabar vos spėju skaityti biggrin.gif
tuo tarpu mane pagavo įkvėpimas ir tęsiu kadaise pradėtą seriją "prieš ir po" ax.gif :

user posted image

user posted image

atrodo thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 02, 21:30)
du metus ant kraštelio gyveno mano "autoportretas", bet pernai pavėlavau namo parnešti, tai pagavo šalčio ir drėgmės ir "prapliko" hihihi.gif, tai šiemet laukia rekonstrukcijos ir sėdi garaže biggrin.gif

nu ir pralinsminai su tuo nuplikusiu autoportretu- ale ko tokis liudnas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2008 07 02, 13:00)

pavesy gerai auga rodzersijos (Rodgersia), eleboru jokiu budu nepamirsti hihihi.gif , lit.raso, kad snapuciai (Geranium) megsta pavesinga vieta, o hibridines rusys labai ilgai ir gausiai zydi .

Melodi, ar pas tave (jei gerai pamenu) prie ivaziavimo svyrantis sermuksnis auga, jei taip, tai parodyk koks uzaugo jau tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 liepos 2008 - 07:43
QUOTE(siaudukes @ 2008 07 02, 22:08)
user posted image

katilėlis nykštukas ax.gif kaip patalu užklojęs
Papildyta:
user posted image

katilėlio kaimynka pražydo....

va dar viena su katilėliu išlindo į dienos šviesą bigsmile.gif - gal tu atkreipei dėmesį kiek ilgai jis žydi? ax.gif
ir ta kaimynka labai dailutė, čia turbūt baltasis gėlyno kampelis bigsmile.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 07 02, 23:52)
nu ir pralinsminai su tuo nuplikusiu autoportretu- ale ko tokis liudnas? g.gif

susimastęs, kūrybinėse kančiose cool.gif
Atsakyti
Va cia, toks neisnaudotas plotas liko, kolkas ikisau atliekama kana, bet svarstau ka cia galima butu pasodint, ten pavesis beveik visada  Gal minciu kokiu turit?

Rodžersija, melsvės, astilbės, epimedis, heucheros, viendienės, eleborai, blakėžudė/cimicifuga/, dicentra, japoninė plukė, baltašaknė, paparčiai , pavasarinės smulkiasvogūnės gėlytės,.....
Atsakyti