QUOTE(jėga @ 2008 07 02, 08:42)
Parsitempiau vakar daugiametį baltažiedį katilėliį (jūsų įtaka
). Labai juo džiaugiuosi
placialapis, ir maniskis prazydo
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 10:11)
O as sito forumo itakoj ieskau karpatinio katilelio ir jau vietele jam numaciau.
ziurek, kad jam ne per gerai butu
, kai daug dregmes ir trasu - jis isgriuna/isgula nuo per gero gyvenimo.
as ieskau Karpatinio balto [ir tankiaziedzio balto]
QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 02, 11:16)
O aš tokius kelis turėjau ir visus išmečiau - baisiai visokius vabalus traukė, net aplipdavo nuo tų bjaurybių, visas kotas būdavo juodas
NIEKADA jokiu vabalu placialapis katilelis netrauke pas mane, kai ir kiti kkatileliai..
Va ramunes ir rozes - kas kita... purskiu ir viskas
QUOTE(Melodi @ 2008 07 02, 13:00)
1.Va, stiebines rozes, dabar jau kiek daugiau zydi, ant kampo lelija ikisau, o tarpuose levandos, dar tik nelabai suvesejo
2.va cia mano bandymas gelyna suformuot,
Tuo paciu paklausiu, ka daryt su velyviu lapais? Labai jau negraziai jie isrodo dabar, galima nupjaut ar reik laukt kol sunyks? :
3.Va cia, toks neisnaudotas plotas liko, kolkas ikisau atliekama kana, bet svarstau ka cia galima butu pasodint, ten pavesis beveik visada Gal minciu kokiu turit?
1. gal levandas verta dar paskaidyt, tolygiau susodint
2.velyviu lapus palei zeme nupjauk, jau anksciau galejai.
pagalvok, ka vietoj ju vasara iki rugsejo ''pedesi''. nelabai ka ir pasodinsi [nebent trumpaamziu vienmeciu], nes rugseji jau lenda ziedai. padek taip, kad zemes visiskai neuzdengtu.. as toki kelma dedu, kurio apacia ant saku neplokscia, ant jo vazona su kvietkom.
Kaitaliosi dar ta gelyna - matysi
. tik iskart apsispresk del bijunu vietos ilgiems metams - jie nemegsta persodinejimo.
3.Gaures, melsves, begonijos, bergenijos... - megsta pavesi, jis ten ne toks ir tamsuus, taigi ir astilbes gerai jaustusi [ju ivairiu auksciu, lapu ir ziedynu sp.yra].
cia reiktu kazkokio perejimo nuo spygliuociu prie lapuociu
gal ne daugiameciais, o medeliais/spygliuociais ji padaryt?
O salia tos bordo kanos [ir tvoros] gerai ziuretusi bordalape dantytoji gaure + kas nors gentonlapio - man patinka toks ryskus derinys