Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 02, 13:28)
Kaip tokios šviesos tikrai jie neduoda, tik akcentas. bigsmile.gif Su tais šviestuvais yra taip:  kai nemiga kankina  doh.gif  atsibundi, pažiūri pro langa, ooooooooooooooo dar šviečia, suskaičiuoji 1.2,3................o gerai........... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
visi šviečia  thumbup.gif ir vėl užmiegi. wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

As vis skaitineju ka rasot, bet kadangi nelabai ka protingo galiu pasakyt, tai nesiterpiu i diskusijas blush2.gif Na, man pirmoji vasara aplinkos tavrkymo, bet va pasidziaugsiu savo kaip naujokes rezultatais biggrin.gif

Va, stiebines rozes, dabar jau kiek daugiau zydi, ant kampo lelija ikisau, o tarpuose levandos, dar tik nelabai suvesejo smile.gif

user posted image
user posted image

va cia mano bandymas gelyna suformuot, planeli buvau nete susiradus, tai bent "didieji" augalai pagal plana, bet tarpuose tai prikaisiojau ko kas padovanojo ir gal net nelabai isivaizduodama kas gausis blush2.gif Kai ka jau pati matau, kad reiks perdaryt, bet labai laukiu nuomoniu, kritikos ir zinoma patarimu. Pasiskaicius cia pas jus bijojau labai sutankint, tai dar kaip pirmametis gal gan retas atrodo tas mano "gelynas" blush2.gif

user posted image
user posted image

Tuo paciu paklausiu, ka daryt su velyviu lapais? Labai jau negraziai jie isrodo dabar, galima nupjaut ar reik laukt kol sunyks? g.gif

Va cia, toks neisnaudotas plotas liko, kolkas ikisau atliekama kana, bet svarstau ka cia galima butu pasodint, ten pavesis beveik visada g.gif Gal minciu kokiu turit?

user posted image
user posted image

Na, cia tiesiog ziedai... wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 02, 08:42)
Parsitempiau vakar daugiametį baltažiedį katilėliį (jūsų įtaka lotuliukas.gif ). Labai juo džiaugiuosi

placialapis, ir maniskis prazydo thumbup.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 10:11)
O as sito forumo itakoj ieskau karpatinio katilelio  ir jau vietele jam numaciau.

ziurek, kad jam ne per gerai butu lotuliukas.gif , kai daug dregmes ir trasu - jis isgriuna/isgula nuo per gero gyvenimo.
as ieskau Karpatinio balto [ir tankiaziedzio balto] ax.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 02, 11:16)
O aš tokius kelis turėjau ir visus išmečiau - baisiai visokius vabalus traukė, net aplipdavo nuo tų bjaurybių, visas kotas būdavo juodas

NIEKADA jokiu vabalu placialapis katilelis netrauke pas mane, kai ir kiti kkatileliai..
Va ramunes ir rozes - kas kita... purskiu ir viskas ax.gif

QUOTE(Melodi @ 2008 07 02, 13:00)
1.Va, stiebines rozes, dabar jau kiek daugiau zydi, ant kampo lelija ikisau, o tarpuose levandos, dar tik nelabai suvesejo

2.va cia mano bandymas gelyna suformuot,
Tuo paciu paklausiu, ka daryt su velyviu lapais? Labai jau negraziai jie isrodo dabar, galima nupjaut ar reik laukt kol sunyks? :

3.Va cia, toks neisnaudotas plotas liko, kolkas ikisau atliekama kana, bet svarstau ka cia galima butu pasodint, ten pavesis beveik visada Gal minciu kokiu turit?

1. gal levandas verta dar paskaidyt, tolygiau susodint

2.velyviu lapus palei zeme nupjauk, jau anksciau galejai. 4u.gif
pagalvok, ka vietoj ju vasara iki rugsejo ''pedesi''. nelabai ka ir pasodinsi [nebent trumpaamziu vienmeciu], nes rugseji jau lenda ziedai. padek taip, kad zemes visiskai neuzdengtu.. as toki kelma dedu, kurio apacia ant saku neplokscia, ant jo vazona su kvietkom.
Kaitaliosi dar ta gelyna - matysi mirksiukas.gif . tik iskart apsispresk del bijunu vietos ilgiems metams - jie nemegsta persodinejimo.

3.Gaures, melsves, begonijos, bergenijos... - megsta pavesi, jis ten ne toks ir tamsuus, taigi ir astilbes gerai jaustusi [ju ivairiu auksciu, lapu ir ziedynu sp.yra].
cia reiktu kazkokio perejimo nuo spygliuociu prie lapuociu g.gif gal ne daugiameciais, o medeliais/spygliuociais ji padaryt?
O salia tos bordo kanos [ir tvoros] gerai ziuretusi bordalape dantytoji gaure + kas nors gentonlapio - man patinka toks ryskus derinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 11:55)
Kad MB tokiu pomegiu turetu .
Papildyta:

Dziaukis ,kad neturi-argi smagu pasoneje konkurenta turet rolleyes.gif schmoll.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 07 02, 14:50)
Dziaukis ,kad neturi-argi smagu pasoneje konkurenta turet rolleyes.gif  schmoll.gif ?

Koks ten konkurentas irnesakyk.gif . Galetume kartu planuot kur ka sodint rolleyes.gif , o dabar net pziuret nenori i geliukus. Kai atsiranda naujas ziedelis ateina paziuret tik del to , kad pagaliau palikciau ramybej. Issivaizduojat jis nuolat painioja tulpe su roze doh.gif , taigis jos net nepanasios.
Atsakyti
Melodi, ne i tema-bet tie kamuoliukai ant vejos bigsmile.gif wub.gif jetus kaip graziai ziurisi.... biggrin.gif
Atsakyti
nu jooo... blink.gif kai dirbau ir aš pasisakydavau dažnai, o dabar vos spėju skaityti biggrin.gif
tuo tarpu mane pagavo įkvėpimas ir tęsiu kadaise pradėtą seriją "prieš ir po" ax.gif :

user posted image

user posted image

šiandieninė "mišrainė" jau prašosi reorganizacijų, kada nors rankos pasieks ir prapeš kas jau per daug įsibėgėjo. Beje, jums paliepus, man panorėjus, prieš kelias dienas rodytą derinuką su žioveiniu ir sukulentais pakeitė balta begonija - kad geriau kontrastuotų bordiniams šiliniams gvazdikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 02, 16:08)
nu jooo...  blink.gif kai dirbau ir aš pasisakydavau dažnai, o dabar vos spėju skaityti biggrin.gif
tuo tarpu mane pagavo įkvėpimas ir tęsiu kadaise pradėtą seriją "prieš ir po" ax.gif :

user posted image

user posted image

šiandieninė "mišrainė" jau prašosi reorganizacijų, kada nors rankos pasieks ir prapeš kas jau per daug įsibėgėjo. Beje, jums paliepus, man panorėjus, prieš kelias dienas rodytą derinuką su žioveiniu  ir sukulentais pakeitė balta begonija - kad geriau kontrastuotų bordiniams šiliniams gvazdikams ax.gif

na gražu thumbup.gif čia kaip paveikslėliuose - "atrask ... skirtumus" - o kur 'PO" dingo kėdė... lotuliukas.gif
Ten jos trūksta, ir su pakoju reikia, ir dar fontanėlio trykštančio ... mirksiukas.gif Relaksas būtų sėdėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 02 liepos 2008 - 16:24
QUOTE(jolaxus @ 2008 07 02, 17:08)
nu jooo...  blink.gif kai dirbau ir aš pasisakydavau dažnai, o dabar vos spėju skaityti biggrin.gif

user posted image

user posted image

šiandieninė "mišrainė" jau prašosi reorganizacijų, kada nors rankos pasieks ir prapeš kas jau per daug įsibėgėjo. Beje, jums paliepus, man panorėjus, prieš kelias dienas rodytą derinuką su žioveiniu  ir sukulentais pakeitė balta begonija - kad geriau kontrastuotų bordiniams šiliniams gvazdikams ax.gif

O man grazi ta misraine ax.gif
Atsakyti
jolaxus, labai grazu wub.gif Su pavydu pagalvojau, kada pas mane taip bus viskas isciustyta blush2.gif
P.s. vandens lelijos pasigedau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 02, 17:23)
... ir dar fontanėlio trykštančio ...  mirksiukas.gif Relaksas būtų sėdėti...

o fontanėlis matyt dar po metų-kitų pratęsimo serijoje bus - laidas elektrai jau privestas iš karto buvo, tik dabar jis užmaskuotas laukia savo eilės smile.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 17:31)
O man grazi ta misraine ax.gif

sąmoningai iš arti nepaveikslavau, nes yra ten ką tvarkyti, oi yra, čia per visus tuos metus kišta kas kur papuolė, kai kas gal papuolė į vietą, kai kam reikės kitur vietos ieškoti blush2.gif

QUOTE(linuke_ @ 2008 07 02, 17:50)
P.s. vandens lelijos pasigedau rolleyes.gif

lelija yra tame susiaurėjime, tik šiemet išskirstyta ir persodinta, tai šiųmetinėj nuotraukoj jaunų mažų lapelių beveik nematyti ax.gif o ji ten jau ne vienus metus gyveno, jau ir žiedais džiugino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 02, 13:42)
1. gal levandas verta dar paskaidyt, tolygiau susodint

2.velyviu lapus palei zeme nupjauk, jau anksciau galejai. 4u.gif
pagalvok, ka vietoj ju vasara iki rugsejo ''pedesi''. nelabai ka ir pasodinsi [nebent trumpaamziu vienmeciu], nes rugseji jau lenda ziedai. padek taip, kad zemes visiskai neuzdengtu.. as toki kelma dedu, kurio apacia ant saku neplokscia, ant jo vazona su kvietkom.
Kaitaliosi dar ta gelyna - matysi mirksiukas.gif . tik iskart apsispresk del bijunu vietos ilgiems metams - jie nemegsta persodinejimo.

3.Gaures, melsves, begonijos, bergenijos... - megsta pavesi, jis ten ne toks ir tamsuus, taigi ir astilbes gerai jaustusi [ju ivairiu auksciu, lapu ir ziedynu sp.yra].
cia reiktu kazkokio perejimo nuo spygliuociu prie lapuociu g.gif gal ne daugiameciais, o medeliais/spygliuociais ji padaryt?
O salia tos bordo kanos [ir tvoros] gerai ziuretusi bordalape dantytoji gaure + kas nors gentonlapio - man patinka toks ryskus derinys ax.gif

4u.gif uz patarimus smile.gif Levandas kai sodinau tai maziukai maziukai kupsteliai buvo, o dabar va taip issiplete. Pavasari as jas dar paskaidysiu 4u.gif

QUOTE(une @ 2008 07 02, 15:49)
Melodi, ne i tema-bet tie kamuoliukai ant vejos  bigsmile.gif  wub.gif  jetus kaip graziai ziurisi....  biggrin.gif

Ten mazosios betvarke lotuliukas.gif Nupirkau visa 100 i baseineli, bet kadangi rimtu karsciu dar nelabai buvo, kad leist pliuskentis, tai dabar tas 100 po pievele voliojas doh.gif

Jolaxus, labai grazu bigsmile.gif As net issisaugojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 02 liepos 2008 - 18:24