Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 11:11)
Jau ir as to nezinomo augalelio uzsinorejau doh.gif

Ka reiskia "nezinomo" blink.gif , - juk rasiau- HEICHERA biggrin.gif -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 02 liepos 2008 - 10:48
Jauciu esu beprote fool.gif
Kazkokia pirkimo manija uzejo.
Nusipirkau purintuva. Na is karto ir pradejau darbuotis. Net nezinau, na tikrai tose vietose kur buvo sena isdegusi zole, sviesiau liko. Visa sena zple ispesta, vietomis net plika zeme pasimate, truputi baugu liko. Ar cia nepadariau dar blogiau. Nors kaimynas juokesi, sake, gerai, atsigaus zole. Na bus matyt, ar ne i ora pinigus paleidau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 02, 11:36)
Labas merginos.

Ir maniskis akis tik varto, tuoj pirsta prie smilkinio prades sukiot.stupid.gif Tipo perki, rauni, vel perki blink.gif . Gerai, kad jo darbdavys mane supranta. Vyras, bet pamises taip kaip as.hihihi.gif Praejusi savaitgali nusipirko zmogus septynias kvietkas ir dvi valandas su jom po soda begiojo, tinkamos vietelis ieskojo. lens.gif Kad MB tokiu pomegiu turetu .
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2008 07 02, 11:47)

Parasiau zinute, o tik po to iki tavosios prisikasiau ax.gif . Dabar jau zinau ko noriu assa.gif
Atsakyti
Smagu, kai vyrai sodininkai arba kulinarai thumbup.gif
Atsakyti
nesupratau blink.gif . matau savo zinute skirtinguose puslapiuose . ta pat zinute ir tas pats laikas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 12:55)
Ir maniskis akis tik varto, tuoj pirsta prie smilkinio prades sukiot.stupid.gif  Tipo perki, rauni, vel perki blink.gif . Gerai, kad jo darbdavys mane supranta. Vyras, bet pamises taip kaip as.hihihi.gif Praejusi savaitgali nusipirko zmogus septynias kvietkas ir dvi valandas su jom po soda begiojo, tinkamos vietelis ieskojo. lens.gif Kad MB tokiu pomegiu turetu .

QUOTE(Tina* @ 2008 07 02, 12:57)
Smagu, kai vyrai sodininkai arba kulinarai  thumbup.gif

Kad smagu tai tikrai. Man tai čia "iš oblasti fantastiki" nors moka gamina ir gana skaniai cepelinai jo fantastiški (aš jų neverdu nes "nemoku" tai jis daro) o ir nėra toks jau augalų "nemyletojas" bet jis saikingai proto ribose na taip kaip aš doh.gif jam sportas o man gėlytės aplinkos tvarkymas ir taip visokie "pecki plecki" jis jau juokiasi iš manęs tavęs visur pilna bet niekur iki galo doh.gif aš ir pati save už tai keikiu doh.gif
NORĖČIAU PAMATYT SAVIŠKĮ PERKANT GĖLIAS O POTO SUKANT GALVA KUR GERIAU JAS SUSODINUS wub.gif NEREALUS VAIZDAS BUTU MANO ŠIRDŽIAI biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 12:59)
nesupratau blink.gif . matau savo zinute skirtinguose puslapiuose . ta pat zinute ir tas pats laikas blink.gif

Tai kad aš nematau kur tu ją matai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 02 liepos 2008 - 11:08
QUOTE(jėga @ 2008 07 02, 08:42)
Parsitempiau vakar daugiametį baltažiedį katilėliį (jūsų įtaka lotuliukas.gif ). Labai juo džiaugiuosi flirt.gif Va tokį.

user posted image

O aš tokius kelis turėjau ir visus išmečiau - baisiai visokius vabalus traukė, net aplipdavo nuo tų bjaurybių, visas kotas būdavo juodas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 02, 12:09)

Papildyta:
Tai kad aš nematau kur tu ją matai

Jeeeeezu Maaaaaarija dabar ir as nematau. Einu kavos puoda ikalsiu, kad geriau matyciau wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 02, 12:09)

NORĖČIAU PAMATYT SAVIŠKĮ PERKANT GĖLIAS O POTO SUKANT GALVA KUR GERIAU JAS SUSODINUS  wub.gif  NEREALUS VAIZDAS BUTU MANO ŠIRDŽIAI  biggrin.gif  bigsmile.gif

O as maciau kaip tas vyriokas savo septynias kvietkas susodino. Buvau uzkviesta vertinimui dirol.gif . Nu zinokit issiziojau ohmy.gif , kad man taip gautusi good.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 13:18)
Jeeeeezu Maaaaaarija dabar ir as nematau. Einu kavos puoda ikalsiu, kad geriau matyciau wacko.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha eik eik gera mintis ir aš lekiu "įšauti" kavos
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 07 02, 13:24)
Papildyta:

O as maciau kaip tas vyriokas savo septynias kvietkas susodino. Buvau uzkviesta vertinimui dirol.gif . Nu zinokit issiziojau ohmy.gif , kad man taip gautusi good.gif

Geras thumbup.gif norėčiau pamatyt o čia tai vyras wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www_nidulus_l...?cid=48&lang=lt

Paziurekit ka radau.
Siaubas kokios kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 02, 11:47)

Labai aciuks.gif pasigooglinau ir pilnas pavadinimas bigsmile.gif
Heichera raudonžiedė - Heuchera sanguinea. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 02, 09:06)
man labai graziai atrodo sitie sviestuvai.  smile.gif O ar jie sviecia kiek nors, nes noriu pirkti, bet abejoju del ju svietimo

Kaip tokios šviesos tikrai jie neduoda, tik akcentas. bigsmile.gif Su tais šviestuvais yra taip: kai nemiga kankina doh.gif atsibundi, pažiūri pro langa, ooooooooooooooo dar šviečia, suskaičiuoji 1.2,3................o gerai........... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visi šviečia thumbup.gif ir vėl užmiegi. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2008 07 02, 09:42)
Parsitempiau vakar daugiametį baltažiedį katilėliį (jūsų įtaka lotuliukas.gif ). Labai juo džiaugiuosi flirt.gif Va tokį.

Yra ko džiaugtis tikrai gražutis. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 02 liepos 2008 - 12:16
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 02, 13:01)
http://www_nidulus_l...?cid=48&lang=lt

Paziurekit ka radau.
Siaubas kokios kainos blink.gif

Tokios kainos dabar. Pusbrolis samdo, moka 18 Lt. prie Kauno, Vilniuje žinau, kad be 15 Lt. nelabai susitarsi doh.gif

Atsakyti