Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 01, 12:44)
drinks_cheers.gif
Tina tavo astilbės ir lelijos thumbup.gif  wub.gif  bigsmile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2008 07 02, 09:06)
[man labai graziai atrodo sitie sviestuvai.  smile.gif O ar jie sviecia kiek nors, nes noriu pirkti, bet abejoju del ju svietimo

esam gave kelis sviestuvus dovanai, tai tikrai, kad sviesos jie neskleidzia, tarnauja jie kaip orientyras (jau keli nebepataisomai "susidevejo") tai koks gyvis besokdamas uzkliudo, tai vejas jiems nedraugas - ziurek ir vaikezas atnesa gabalais. Bet vakarais visai neblogai augalu fone ziurisi ax.gif
Atsakyti
Parsitempiau vakar daugiametį baltažiedį katilėliį (jūsų įtaka lotuliukas.gif ). Labai juo džiaugiuosi flirt.gif Va tokį.

user posted image

O kas čia per krūmelis g.gif Bais patiko, ale pas kaimynus doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 02, 09:42)
O kas čia per krūmelis g.gif Bais patiko, ale pas kaimynus doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

gal jazminas g.gif
Atsakyti
Grazus tie katileliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 02, 09:44)
gal jazminas g.gif

Panašu bigsmile.gif Mano kitoks, tai net nepagalvojau, kad gali ir tokių būt blush2.gif
Atsakyti
jazmino brolis-jazminaitis smile.gif
kaimynė iš nulaužtos šakutės prisigydė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 07 02, 09:44)
gal jazminas g.gif

as irgi sakyciau jazminas toks lyg ir pilnaviduris rolleyes.gif , pas mane toks yra. labai kvepejo wub.gif bet per tuos skvalus beveik neliko ziedeliu, viska nudauze sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 02, 09:42)
Parsitempiau vakar daugiametį baltažiedį katilėliį (jūsų įtaka lotuliukas.gif ). Labai juo džiaugiuosi flirt.gif Va tokį.

user posted image

O as sito forumo itakoj ieskau karpatinio katilelio ax.gif ir jau vietele jam numaciau.
Papildyta:
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 01, 23:20)

Dar viena
user posted image

O gal žinot kaip šis augalėlis vadinasi? g.gif
user posted image

Labai grazu, o ta saknis tokiu kampu paukstuka primena. wub.gif

Jau ir as to nezinomo augalelio uzsinorejau doh.gif
Atsakyti
Labas merginos.
Nu jus ir tauskales o kada spėjot pripliurpt gossip.gif nu tikros šaunuolės thumbup.gif ir kaip jus taip spejat. (Jus gal čia nedirbančios visos blush2.gif ) O jau kiek grožybių prisižiūrėjau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ir tu katilėlių man jau reikia ir tų takeliu grožis irgi reikia doh.gif ir t.t. žodžiu visko reikia (ai dar ir tu žirklių akumuliatorinių jau prisireikė doh.gif ) O jau iš to smileysex.gif simbolio kiek prisijuokiau negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maniškis sakė namie man kompo laida išveš sakė kad jau nuprotėjau fool.gif Sako tau visko reikia kada sustosi o aš bigsmile.gif kaip tos blondinės akikėm bigsmile.gif (nors blondinė ištiktųjų esu hihihi.gif ) terminą nustačiau kada man bortelius reikia sudėt nes mano augaliukai laukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 02 liepos 2008 - 10:38
Dirbancios, dirbancios ax.gif
Papildyta:
O kaip kitaip imanoma tiek laiko prie kompo prasedet, tik prie jo dirbant visadien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 02, 12:42)
Dirbancios, dirbancios  ax.gif
Papildyta:
O kaip kitaip imanoma tiek laiko prie kompo prasedet, tik prie jo dirbant visadien  doh.gif

Jo tu tikrai teisi biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti