Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jėga @ 2008 07 01, 20:46)
Tą patį pagalvojau wink.gif gal kad savaitgalį panašią skulptūrą mačiau lotuliukas.gif

Nu tiksliai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerai tu pastebėjai......... wub.gif Ir tie menininkai.......ką jie galvoja? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(julune @ 2008 07 01, 22:22)
Boruzele, prasau nesijuokti is mano akmens. Tai  smileysex.gif simbolis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Super simbolis. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 01 liepos 2008 - 22:02

QUOTE(westa @ 2008 07 01, 20:37)
gal reiktų sakyti, gerulis, kuris pozavo hihihi.gif

lotuliukas.gif oi, nigaliu!

QUOTE(Wolke @ 2008 07 01, 21:14)
smulkiaziede trispalve petunija  smile.gif
user posted image

tai cia is vieno keriuko??? bigsmile.gif

QUOTE(bitule @ 2008 07 01, 21:32)
user posted image
Kokia cia zole, gal kas pasakysit??? svogunine jinai, kiekviena smilga is mazuliuko svoguniuko..

Man atrodo kad šita grožybė vadinasi švelnioji vilnūnė (Holcus mollis "Albovariegatum"). Pardavusi bobute sakė, kad labai gajus ir linkęs plisti augaliukas, kad butu kompaktiskas krumelis reikia aplink jį įkasti užtvara  4u.gif

aciu 4u.gif
gajus, gajus... i melsvaji eraicina kazkaip keli svoguniukai isokavo doh.gif , tai db ''melsvasis'' su juostelem lotuliukas.gif o jei rimtai, nzn kaip isvalyt g.gif
kelis kartus visa svogunu kuoksta teko persodinet - nieko nepajuto, o likuciai pasislepe vis kur nors islenda doh.gif teks ji bedugniu vazonu apribot..
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 01, 22:51)
Nu tiksliai. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gerai tu pastebėjai......... wub.gif  Ir tie menininkai.......ką jie galvoja?  doh.gif
Papildyta:

Super simbolis. drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Manasis akmenukas tai gamtos isdaiga lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 22:59)
gajus, gajus... i melsvaji eraicina kazkaip keli svoguniukai isokavo doh.gif , tai db ''melsvasis'' su juostelem  lotuliukas.gif  o jei rimtai, nzn kaip isvalyt g.gif
kelis kartus visa svogunu kuoksta teko persodinet - nieko nepajuto, o likuciai pasislepe vis kur nors islenda doh.gif teks ji bedugniu vazonu apribot..

na man tai jis lb grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pavasarį pirkta LEVISIA pražydo dar kartelį. wub.gif
user posted image

Žemaūgė lanksva
user posted image

Dar viena
user posted image

O gal žinot kaip šis augalėlis vadinasi? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 01, 22:14)
na man tai jis lb grazus wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif grazus, nebrokuoju, dalinuosi.. biggrin.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 01, 22:20)
Šį pavasarį pirkta LEVISIA pražydo dar kartelį. wub.gif
user posted image

grazus augaliukas wub.gif , sukulenta primena..

ta geltonlape lanksva vaiko darzelio kieme visa eile... negaliu ramiai praeiti doh.gif
o savo kieme taaaaip noreciau ivairialapiu krumu wub.gif , bet nebera kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 07 01, 23:35)

grazus augaliukas wub.gif , sukulenta primena..

drinks_cheers.gif va sita ir as norejau pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 liepos 2008 - 22:38
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 01, 23:20)
O gal žinot kaip šis augalėlis vadinasi? g.gif
user posted image

As zinau smartass.gif -HEICHERA (arba labai panasi i ja, pasigooglink)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 02 liepos 2008 - 07:19
[quote=Boružėlė,2008 07 02, 00:20]

Žemaūgė lanksva
user posted image

man labai graziai atrodo sitie sviestuvai. smile.gif O ar jie sviecia kiek nors, nes noriu pirkti, bet abejoju del ju svietimo
Atsakyti
na kiek maciau, jei su saules baterija sviestuvai, tai jie kaip pasvietimo f-jos nelabai ir atlieka, na kaip sakom tik tokia sviesyte skleidiza, kaip koki signala, kad kur neilipus biggrin.gif
na zo nera gero apsvietimo, bet kartais gelynuose, visai graziai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 07 01, 10:20)
O dėl dolomito - tai aišku, jei tokio dydžio kaip pas Julune - tai daug dolomito reikia, o jei nedideliam kaip aš planuoju  tai na pora tonų max reikės, o tona 350 Lt pas mus Klaipėdoje ...

dolomitas cia dolomitas kainuoja 150lt+pvm,rinktis gali kokio nori dydzio. Kam netoli-apsimoka nuvaziuot..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 07 02, 09:17)
dolomitas cia dolomitas kainuoja  150lt+pvm,rinktis gali kokio nori dydzio. Kam netoli-apsimoka nuvaziuot..

mes praeitais m. is Seniu pirkom po 300lt g.gif
Atsakyti