QUOTE(rokoko @ 2008 06 29, 15:23)
Vida777, na uzjauciu del perkunropes..
as tai labiau uzjauciu savo kaimynus, kuriems pernai (dar nebuvo i nama isikele) 14 dideliu tuju is gyvatvores pavoge
.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 29, 15:38)
Savo gėlynus tvarkau gana seniai. Bet niekada neišeina sutvarkyti, kad būtum kiekvienu kampeliu patenkinta. Mintis ar idėja ateina po metų ar kitų..........
O žemės pas mane palyginus su kitom, tai mažas lopinėlis
tik 8 arai.
Taip ir vaikštai su "pincetu" iš vieno galo į kitą.
as irgi tokia pat nenormali - nors man labai grazu naturalus gelynai, bet vos tik ikeliu koja i savaji, tai butinai su pincetu, zirklem ir dantu sepetuku
, ir kiekviena karta prisiekiu taip daugiau nedaryti
...
QUOTE(shanet @ 2008 06 29, 16:05)
as irgi labai myliu akmenis...., nu bet ne ant tiek
*savo naujam sklype palei patvori susisodinau smulkiuosius alpinariumo (pagrinde) augalus, ir nuklojau viska akmeneliais, tai kaimyne savaitgali pasakoja - sako ateina vis toks vyras suni vedziodamas ir klausia jos - "kazin kam tais akmeneliais apdejo, turbut kad sunes neliptu ir nekakotu"
..... nu man tai naujiena buvo, ar jus irgi zinot, kad sunes ant akmenu nelipa, ar cia nesamone... nu jei taip, tai ner paprasciau - apdejai akmenim, nereiks nei tvoros nuo sunu tvert
.
QUOTE(sobieska @ 2008 06 29, 17:50)
Va kas nepazystat - susipazinkit - palemonas (margai zalias), sakyciau gana sparciai augantis augalelis, idomu tiktai kaip jis ziema istvers.Pagyvensim, pamatysim
o tas pilkas kupstelis salia - daugiametis ?
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 29, 18:54)
Pradedu nusivilti tais medėjančiais bijūnais.
zydi trumpai, bet kai krumas didelis, tai tas zydejimas savaime uzsitesia, kol visi ziedeliai perzydi. Kai vietos yra, tai malonu kad ir trumpai pasidziaugti... man baltas zymiai ispudingiau atrodo, o siemet maciau dideli baltais su tamsiai bordiniu viduriu ziedais - tokio labai noreciau
.
QUOTE(sobieska @ 2008 06 29, 19:31)
[/color]
man tai vazonas uz pelargonija grazesnis - lb tokie patinka...
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 29, 21:19)
Jei laukinė tai tikrai dvimetė, bet jei kultūrinė, tai daugiametė.Kultūrinė leidžia daugiau nei vieną stiebą, o laukinė tik vieną.
aciu sirdele, mano - tikrai laukine tada.
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 30, 12:01)
nuomavomės ne Ukmergės g., o Banginio Senukuose
kas tas Banginis, ar cia taip Senukai vadinasi?