Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

dar merginos prasom patarimu-mano dukrai skauda pilva-epigastriumo sriti, apie bamba, ka naudojat, skauda labai labai.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 08 22, 14:40)
Ir citroseptą nusipirkau  rolleyes.gif

Oij.... čia jau antras darbas jums.... O kaip su maistu? Saldumynai, miltai, alkoholis ir pan ? Atseit jie skatina irgi visokius uždegiminius dalykus. Beje, Vit C padidinti kiekį reiktų....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 24, 11:34)
Oij.... čia jau antras darbas jums.... O kaip su maistu? Saldumynai, miltai, alkoholis ir pan ? Atseit jie skatina irgi visokius uždegiminius dalykus. Beje, Vit C padidinti kiekį reiktų....

Prasom man rasyti -tu-
Saldumynus apribojau labai, tik medaus saukstas nubrauktas vakare, ir ryte -org valymui, tada daug vandenio it 2 val nevalgau.
Pasilepinu tik retomis progomis.
miltai-tamsi duona tik, kartais pica suvalgau, bet irgi retai, valgau ryzius, grikius, visokias kruopas, na bulves.
alkoholio negeriu visai, jau senai, kokius 5 metus, neskanu man labai, ir bloga po to. ax.gif
o kazi kokio vit C geriau gerti.....

P.S. pries savaite baigiau 14-os dienu antibiotiku kursa, ir vel kyla votis, si kart ant sikines doh.gif
Atsakyti
Labas rytas! Liaudies medicinos patarimų knygelę jau galite rasti šiuo adresu:

http://www.sendspace.com/file/gdlvz1

Didelis ačiū Jadzkai už patarimą!
Atsakyti
QUOTE(Azuole @ 2008 08 25, 08:17)

Didelis ačiū Jadzkai  už patarimą!

Azuole, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 08 24, 23:15)
Prasom man rasyti -tu-
Saldumynus apribojau labai, tik medaus saukstas nubrauktas vakare, ir ryte -org valymui, tada daug vandenio it 2 val nevalgau.
Pasilepinu tik retomis progomis.
miltai-tamsi duona tik, kartais pica suvalgau, bet irgi retai, valgau ryzius, grikius, visokias kruopas, na bulves.
alkoholio negeriu visai, jau senai, kokius 5 metus, neskanu man labai, ir bloga po to. ax.gif
o kazi kokio vit C geriau gerti.....

P.S. pries savaite baigiau 14-os dienu antibiotiku kursa, ir vel kyla votis, si kart ant sikines  doh.gif

aige, rašydama "Jūs" turėjau mintyje tavo šeimyną ax.gif

Dėl Vit C - tai tas pats Citroceptas turėtų kažkiek papildyti... Bet geriasuia aišku šviežūs vaisiai ir dažovės. Pvz šviežiai spaustos sultys, geriausia aišku lietuviškos...
Rodos Kiviai labai gerai (daugiau vit C nei citrinose).
Iš Indiškų priemonių labai teigiamai vertina Spiruliną ir Čiavanprašą (sakiau ir pati vartosiu... ) Čiavanpraše yra daug amla augalo (jis rodos didžiausias vit C šaltinis iš visų randamų gamtoje).
http://www.shopsite....96ae1cce60833ad

Aišku viską reikia bandyti... Nieks negali žinoti kas padės o kas ne sad.gif

QUOTE(Azuole @ 2008 08 25, 08:17)

Didelis ačiū Jadzkai  už patarimą!

Nėr už ką wink.gif

Ačiū už knynelę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 08 24, 10:02)
dar merginos prasom patarimu-mano dukrai skauda pilva-epigastriumo sriti, apie bamba, ka naudojat, skauda labai labai.

Nors ir paveluotai, jeigu dar aktualu. Aige, as tokiu atveju duodu Veratrum Hommacord (pilvo putimas, skausmai, viduriavimas). Homeopatiskai, Aloe yra nuo pilvo skausmu apie bambos sriti.

Taip pat del sunvociu - galit isbandyti svieziai spaustu sulciu "terapija". Mano vaikams po nusisirgimu praeita pavasari padejo. Dabar pats tinkamiausias metas, tik reikia kiek galima svaresniu (t.y. ekologisku) vaisiu ir darzoviu. Sultys gi padeda pasalinti ivairius toksinus is organizmo.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 25, 10:30)
Iš Indiškų priemonių labai teigiamai vertina Spiruliną ir Čiavanprašą (sakiau ir pati vartosiu... ) Čiavanpraše yra daug amla augalo (jis rodos didžiausias vit C šaltinis iš visų randamų gamtoje).

Čiavanprašo dar čia yra, kažkada su vyru buvom nusipirkę,bet tik vieną šaukštą tesugebėjau suvalgyt, labai neskanus jis man pasirodė, toks saldus - aštrus.

Atsakyti
As pati gydausi ir savo seima gydau kai susergam koloidiniu sidabro tirpalu, jis uzmusa virusus, baterijas. Veikia kaip antibiotikas.
Atsakyti
O kur isigyjate si koloidini sidabro tirpala?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 25, 10:30)
aige, rašydama "Jūs" turėjau mintyje tavo šeimyną ax.gif

Dėl Vit C - tai tas pats Citroceptas turėtų kažkiek papildyti... Bet geriasuia aišku šviežūs vaisiai ir dažovės. Pvz šviežiai spaustos sultys, geriausia aišku lietuviškos...
Rodos Kiviai labai gerai (daugiau vit C nei citrinose).

Kiek supratau galima nusipirkti Jaksto g situ papildu, pagal aprasa labai gerulis, reiks pabandyti, ar dar kas nors bandet? Mastau ar is karto kg pirkti ar maziau pabandymui, bet raso, kad reik gerti 110 dienu, tai geriant man ir vyrui kaip ir neapsimoka pirkti maziau.

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2008 08 25, 16:10)
O kur isigyjate si  koloidini sidabro tirpala?

Perku Coral Club atstovybeje. Ten parduodami papildai ir vaistai be chemijos.
Atsakyti