Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

tai kanapiu kaip ir kitu prieskoniniu augalu seklos jei parduodamos pardese paprastai nedysta, jos turi buti niekaip neapdorotos, nekaitintos (paprastai prieskoniams kanape siek tiek pakaitina, paprasciausiai orkaiteje ar ant keptuves jei namu salygomis. subersi tokias, o jos gi ne uz ka nedys... g.gif
Atsakyti
o jei darzeli apsodint kanapiu uztvaru - gal sliuzai nelis? g.gif o tai nuede bjaurybes visus mano ridikelius, petrazoles, salotas - viska, net gelytes galiausiai mad.gif ir ar legalu tu kanapiu priseti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinot kokių priemonių nuo hemorojaus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 28, 19:26)

http://www.imuniteta...rum.php?tid=299
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 28, 19:26)

pabandyk pajieskot informacijos apie saltalankiu alieju, mano pazystamas juom gydesi...
Atsakyti
sveikutes, isigyjau Sona Chandi Chyawanprasho, tik niekur nete negaliu rasti ji vartojanciu komentaru. pasidalinkite savo ispudziais, ar jauciasi poveikis ar padeda smile.gif
Atsakyti
gal kam idomu bus kaip išsigydžiau auksinį stafilokoką ax.gif
buvo išrašyti antibiotikai penkioms dienoms,bet aš jų nevartojau.per tas penkias dienas valgiau labai daug česnako ir gėriau raudonėlio arbatą,nežinau ar tai sutapimas ar česnakas ar tai raudonėlio arbata padėjo,po tų penkių dienų pridaviau tyrimus,atsakime auksinio stafilokoko nerasta thumbup.gif

Atsakyti
Skaiciau ne karta kad agurkles, lygiai kaip nakvisos, padeda sureguoliuot hormonus, nuo spuogu ir pan. Tai va tu agurkliu pas mane darze pridyge daug, bet nezinau kaip jas naudoti. Bandziau deti i salotas kaip rasoma, bet lapeliai tokie dygus, baisu valgyt. Gal koki nuovira daryti ir gerti? Arba su juo veida purksti?
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 07 09, 15:11)
buvo išrašyti antibiotikai penkioms dienoms,bet aš jų nevartojau.per tas penkias dienas valgiau labai daug česnako ir gėriau raudonėlio arbatą,nežinau ar tai sutapimas ar česnakas ar tai raudonėlio arbata padėjo,po tų penkių dienų pridaviau tyrimus,atsakime auksinio stafilokoko nerasta thumbup.gif

Jau n kartų įsitikinau česnako galia, mano šeimoje tai stebuklingas ir nepakeičiamas vaistas bei vitaminas thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 07 09, 15:11)

ispudingai skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 06 12, 16:08)
o jei darzeli apsodint kanapiu uztvaru - gal sliuzai nelis?  g.gif o tai nuede bjaurybes visus mano ridikelius, petrazoles, salotas - viska, net gelytes galiausiai  mad.gif ir ar legalu tu kanapiu priseti?  blush2.gif

man arodo, uk auginti nelegalu.

QUOTE(klomba @ 2009 07 09, 13:45)
Skaiciau ne karta kad agurkles, lygiai kaip nakvisos, padeda sureguoliuot hormonus, nuo spuogu ir pan. Tai va tu agurkliu pas mane darze pridyge daug, bet nezinau kaip jas naudoti. Bandziau deti i salotas kaip rasoma, bet lapeliai tokie dygus, baisu valgyt. Gal koki nuovira daryti ir gerti? Arba su juo veida purksti?

drinks_cheers.gif
deti i salotas, sriubas ir pan. (gal jauni lapeliai nebutu tokie dygus.. arba naudoti tik ziedus)
uzsiplikyti ir gerti kaip arbata..
sutrinti su siek tiek vandens ir deti i veido kaukes.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 07 09, 15:45)

nuo spuogu l gerai bulviu sultys maisytos su medum, proporciju nepamenu-seniai paauglystre buvo 4u.gif bet kad saldu butu, liptu reik smile.gif perpus gal. vilgai siuo skysciu stora marles sluoksni ir dedi ant veido, guli taip valanda. tikrai labai veiksminga, ant akiu spuogai isnykdavo, gydavo greit. aisku, reik vidu gydyt, nes viskas is vidaus...
Atsakyti