Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

del laikymo kazi kiek laiko - parasyta kad galioja 2 metus, kaip naturaliai priemonei labai ilgai - del to ir idomi sudetis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 09, 22:20)
Istatymiskai nenumatyta smile.gif Manau, pati turedama toki versla nenoretum atskleist paslapciu, juolab kai visos sudetines dalys yra kiekvienam prieinamos smile.gif Ir apskritai, jei gydaisi ir cia dejuoji kad tas kremas tau smirda ir naudoji ji kitaip nei jis skirtas tai ka ir nusipirkus sampuna gydomaji nuo pleiskanu is vaistines ir jei jis tau "smirdes" tai ji taip pat ne pagal paskirti naudosi ? biggrin.gif Ir asmeniskai nieks ten nedvokia, jei nusiperki ir laikai  kazi kiek laiko o paskuj dejuoji tai cia jau tavo problemos smile.gif Gydykites kaip ismanot nieko as jum nepersu tik draugiskai pasiuliau, nenorit nereikia smile.gif Ir toliau siulykit viena kitai "ekologiskus" vaistus kurie pagaminti is cheminiu medziagu biggrin.gif

įstatymiškai privaloma nurodyti kosmetikos priemonių sudėtį mirksiukas.gif
ir apskritai mane asmeniškai šis postas papiktino blink.gif . ką reiškia "pasiūliau". nieko jūs nepasiūlėt, tiksliau nieko argumentuotai nepaaiškinot. tipo pirkit ir džiaukitės. gi tokie faaaini wub.gif . o kodėl aš turėčiau pirkti jei nežinau nie nuo ko nei iš ko pagaminti, nei kokiu pagrindu veikia
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 06 10, 13:27)
o kodėl aš turėčiau pirkti jei nežinau nie nuo ko nei iš ko pagaminti, nei kokiu pagrindu veikia

Aš irgi per Kauno dienas norėjau nusipirkti ką nors iš Adelės kremų, bet tik dėl šios, beje man nesuvokiamos priežasties, ir nepirkau jų. Keista, bet neteko girdėti, kad bankrutuotų kosmetikos gamintojai, nors ant jų produkcijos pakuočių visur ir visada yra surašyti visi sudėties ingrediantai blink.gif.
Na, bet kiekvienas renkasi savą verslo politiką, ką čia ir bepridursi...
P.S. Ką reiškia tas, "konkurentai gali nukopijuoti receptą", juk visiems aišku (o juolab konkurentams kosmetikos gamintojams), kad kremų gamybai yra perkama taip vadinama bazė, dar dedami arba natūralūs ar cheminiai koncervantai, na ir plius visos kitos natūralios ar nelabai medžiagos. Taigi, Adelės kremų natūralūs ingrediantai aiškūs (kas pagal idėją ir sudaro jos kremų išskirtinumą), nes juos laisvai nurodo ant pakuočių, tuo tarpu visa kita nutylima. Nesuvokiu dėl ko blink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 10 birželio 2009 - 13:33
Na bet bet kuri krema nusipirkus, namu salygom kur yra chemines medziagos jus jo paprasciausiai nepasigaminsit, ir beto yra dokumentai kurie irodo kad visos Adeles kremu sudedamosios dalys yra naturalios bei ekologiskos, jei taip nebutu paprasciausiai nebutu leidziama jais prekiaut wink.gif ir beto atkreipkit demesi, tema vadinasi "gydomes ekologiskai" o viena kitai siulot isbandyt vaistus kuriuose yra chemijos, tai ir as pasiuliau tai kas be chemijos smile.gif Ir beto cia nera kokia kompanija, cia paprasciausiai zolininke ne vienus metus kure ju sudeti, jau pats zodis zolininke pasako kad nera chemijos, ar buvot sutike zolininke kuri i savo arbatas kistu chemines medziagas ? Ivairius sulfitus ir pan ? biggrin.gif Mano reikalas pasiulyt, jusu reikalas atsisakyt arba ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariūkštė: 10 birželio 2009 - 16:20
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 09, 23:20)
Istatymiskai nenumatyta smile.gif Manau, pati turedama toki versla nenoretum atskleist paslapciu, juolab kai visos sudetines dalys yra kiekvienam prieinamos smile.gif Ir apskritai, jei gydaisi ir cia dejuoji kad tas kremas tau smirda ir naudoji ji kitaip nei jis skirtas tai ka ir nusipirkus sampuna gydomaji nuo pleiskanu is vaistines ir jei jis tau "smirdes" tai ji taip pat ne pagal paskirti naudosi ? biggrin.gif Ir asmeniskai nieks ten nedvokia, jei nusiperki ir laikai  kazi kiek laiko o paskuj dejuoji tai cia jau tavo problemos smile.gif Gydykites kaip ismanot nieko as jum nepersu tik draugiskai pasiuliau, nenorit nereikia smile.gif Ir toliau siulykit viena kitai "ekologiskus" vaistus kurie pagaminti is cheminiu medziagu biggrin.gif

is tiesu ant visu kosmetiniu preperatu bei vaistu ir pan BUTINA nurodyti sudeti, be to net negalima prekiauti...
siaip tai keista, jei gaminiai sertifikuoti, kodel ant ju nera sudeties. juk is tiesu esme proporcijose g.gif
o kad naturaliai surinkti savo augimvietese auksciau kotiruojami net uz ekologiskus tai yra faktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gydymasis kanapemis:

http://www.sodospalv...ugine_skleroze_
Atsakyti
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 06 09, 22:20)
beto yra dokumentai kurie irodo kad visos Adeles kremu sudedamosios dalys yra naturalios bei ekologiskos, jei taip nebutu paprasciausiai nebutu leidziama jais prekiaut wink.gif

lotuliukas.gif nu jau nejuokink, nuo kada neleidziama prekiauti 100 % nenaturalios ir neekologiskos sudeties produktais - kaip sako rusai "daite mioda, atravliusia thumbup.gif "
Gal teiksies pateikti ir mums tuos stebuklingus dokumentus -ar ir jie slapti, kad konkurentai nepavogtu unsure.gif ? Siaip kai produktas yra toks nuostabus, kaip cia sklebiesi, tai tokie produktai puikuojasi zinomais sertifikatais - o kokiu puikuojasi Adele g.gif

Sakyciau, kad jau vien uz poziuri, kad neprivaloma skelbti sudeties, nes nukopijuos konkurentai - turetu buti uzdrausta tokiais produktais prekiauti blink.gif, nes tai absoliuti nepagarba klientams doh.gif
Atsakyti
O pas mus kanapiu kiek, neina kaip isnaikint ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 11, 21:09)
O pas mus kanapiu kiek, neina kaip isnaikint ju  doh.gif

parink man seklyciu jei tu vilniuje ar kaune - kanapes labai gerai atbaido nuo darzoviu visokius kenkejus, nes jie nemegsta ju kvapo, taip pat kandis jei laikai ryseli spintoje, be to pauksciukai ziema megsta palesti. mano mama visada palikdavo kuoksteli darzo kampe, kad amarai ir kirminai nepultu. bet dabar deja kitoj vietoj gyvena, o ten ju nera verysad.gif
Atsakyti
Zinok tolokai nuo vilniaus ir kauno as, visai kitam Lietuvos gale ...
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 12, 13:40)
Zinok tolokai nuo vilniaus ir kauno as, visai kitam Lietuvos gale ...

ryskiai zemaitojoj turbut, nes jie gi visada kanpiu turi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ka daryt ka daryt, kaip man ju gauti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2009 06 12, 14:20)
ryskiai zemaitojoj turbut, nes jie gi visada kanpiu turi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ka daryt ka daryt, kaip man ju gauti  g.gif ?

Nusipirkt 4u.gif
Atsakyti