Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Pas mane atšviestas variantas, parašyta: medžiagą surinko Agnė.
Atsakyti
man padeda, jau buvo mineta imbieras su citrina ir medum, rudeni pradedu valgyt po sauksteli kasdien ax.gif ir kai pradeda visokie virusai vaiksciot, iseinant is namu nosies landas pasitepu biciu pikiu sumaisytu su aliejum. Tuo paciu gydau ir sloga, dar tinka tokia kosele ir zaizdom dezinfekuot smile.gif
Atsakyti

Dabar apie dantis;

vieną kartą per savaitę, ypač vakarais, druska plaudami dantis, gerai dezinfekuosite burnos ertmę, sustiprinsite dantenas ir pačius dantis.

į tą ausį, kurioje pusėje skauda dantį, įdėkite gabalėlį gysločio, laikykite kol nurims skausmas (apie pusę valandos)

jei sergat stomatitu burną skalaukit šviežių morkų sultimis

kraujuojant dantenoms patartina burną skalauti šiltu nuoviru, paruoštu iš 2 dalių ąžuolo žievės ir 1 dalies liepų žiedų. Arbatinį šaukštelį šio mišinio užpilti stikline verdančio vandens ir nukošti.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 07 27, 08:09)
Dabar apie dantis;

............................. sustiprinsite dantenas ir pačius dantis.

aciu uz patarimus. tik mazas pastebejimas. deja, stomotologai aiskiai teigia, jog suaugusio asmens paciu dantu sustiprinti neimanoma. jau kokios uzuomazgos isciose susiformavo, tokius jau ir turim. galima ryti kalci, bet nieko negelbes, deja.
o siaip tikrai patarimai reikalingi, ypac apie slogavimus, gripus ir ypac tuomet, kai atidarysim persalimo ligu sezona 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif kiek idomybiu cia radau, isbandysiu receptuka imunitetui mirksiukas.gif norejau paklausti gal mielosios kartais ziniot kaip galima butu naturaliai iveikt viduriu uzkietejima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diddle @ 2008 07 27, 18:55)
sveikos mamytes 4u.gif kiek idomybiu cia radau, isbandysiu receptuka imunitetui mirksiukas.gif norejau paklausti gal mielosios kartais ziniot kaip galima butu naturaliai iveikt viduriu uzkietejima? 4u.gif

turbut daug kam zinoma - tai dziovintos slyvos, pati dar naudoju selenas, kasdien i jogurta dedu po gera sauksta, taip pat man padeda avizine ar kitu grudu kose smile.gif yra ir arbatu nuo viduriu uzkietejimo, kai kurie augaliukai pasizymi laisvianciom savybem, tik nepamenu jau kokie biggrin.gif
Atsakyti
Kai kuriems padeda kefyras ar burokeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diddle @ 2008 07 27, 17:55)

1. grūsti linų sėmenys
2. moliūgas
3. žalių bulvių sultys (2-3k. per dieną po pusę stiklinės pusvalandį prieš valgį)
4. Vidurių užkietėjimą gydo stori alijošiaus lapai.100gr. alijošiaus sulčių sumaišyti su 100gr. medaus ir gerti 15-20min prieš valgį po 1 arbatinį šaukštelį apie tris savaites.
Atsakyti

čia info apie vaistažoles ir jų rinkimo laiką

http://www.lietuvos....wforum.php?f=14
Atsakyti
Gėriau organizmą valančią Balvočiūtės arbatą, homeopatinius žirniukus, dar kažkokias arbatas, bet mano stafilokokas mane nugalėjo, praėjo mėnuo ir jis vėl čia-vėl ištino nosis doh.gif vėl antibiotikai doh.gif
Esu nevilty juodoj, kas mėnesį po dozę, kaip narkomanė-antibiotikomanė. verysad.gif
Atsakyti
O irgi gera tema, aš jau senokai jei sirguliuoju tiek kad temperatūra yra iki 37,5 ir pan tai geriu tik arbatas žolelių, vartoju medų. Ji šiek tiek prasčiau, tai vartoju homeopatinius vaistus... Ir tikrai tokiais atvejai jokie coldreksai nereikalingi, ir ta jų pagalba tokia apgaulinga. Žmonės kažkaip pamiršo kad pasveikstama besiilsint, išsimiegant, o ne iš vakaro vaistų įkalus ryte lekiant į darbą užuot biliotenį pasiėmus.
Atsakyti
Sveikos
As irgi is prijaucianciu naturalioms gydymo priemonems smile.gif
Norejau paklausti, gal kas parekomenduotu koki gera receptuka kvepavimo takams - gydymui ir profilaktikai? Aktualiausia bronchitui doh.gif ir gerklei 4u.gif

O as gali pasidalinti labai geru receptu skrandziui ir rugstingumui padidintam:
Alijosius+medus+ degtine (mazdaug visko po tiek pat) - paliekam gerai savaitei ir po to geriam is ryto ant tuscio skrandzio po sauksta thumbup.gif Labai gerai veikia.
Vyrui padejo, tai dabar jau ir jis pradejo rimciau i naturalias priemones ziureti tongue.gif
Maniskiam padeda nuo rugstingumo, o man aplamai virskinima pagerina.
Atsakyti