Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(fishke @ 2009 05 14, 15:34)
pirmą kartą kai turėjau šitą bėdą, tai apie sveikesnį gydymą kažkaip nelabai rūpėjo, tai žinoma antibais įveikiau ligą. O sekantį kartą jau kitaip gydžiaus  : plempiau petražolių arbatą  doh.gif  ir dar  klijavaus pupeles ant delnų ir masažavaus ( su džok )  4u.gif  apsiėjau be rimtų vaistų, nors šlapimo tyrimas pradžioj buvo labai negeras  mirksiukas.gif

saunu, kad pavyko naturaliai issigydyti 4u.gif idomu o kas cia per metodas su tom pupelem gal galima placiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 11:38)
apsilankiau pas gydytoja - gavau antibiotiku sad.gif nenoriu as ju, bet bijau su ta vieta juokauti esu turejusi inksto uzdegima brrr...
norejau paklausti ar gali buti, kad nuo vaistazoliu arbatos (brukniu lapai. dirviniai asiukliai, pankoliai, jonazole, debesylu saknys) uztintu akys? as jos geriu kelis kart perdiena tikrai ne beprotiskais kiekiais, tiesiog noriu padet sistemai issivalyt nuo bakteriju, ar sutinimas nuo to kad biski vistiek slapimo sistema gydosi. Atsikeliu kiekviena diena ispurtusiais vokais sad.gif

tinimas gali būt ne nuo vaistažolių, o nuo sutrikusios inkstų veiklos. tikėtina, kad infekcija iš pūslės galėjo ir inkstus pasiekt unsure.gif . gal tu kokią inkstų echoskopiją pasidaryk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 14, 20:57)
idomu o kas cia per metodas su tom pupelem gal galima placiau? smile.gif

įvesk į Google Su Džok ir rasi nemažai info... mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit gal kas naturaliai meginot ishgydyt bronchita vaikui? Kas is naturaliu preparatu palengvintu kosuli...geriam ciobrelius su salavijais ir dar nakciai hedelix pavartojam.
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2009 05 14, 20:50)
sakykit gal kas naturaliai meginot ishgydyt bronchita vaikui? Kas is naturaliu preparatu palengvintu kosuli...geriam ciobrelius su salavijais ir dar nakciai hedelix pavartojam.

man pats geriausias dalykas - inhaliacijos. turim nusipirkę specialų microlife inhaliatorių, labai patogu - įpili vandens, įlašini prospan arba brontex lašų, uždedi kaukę ir įjungi. galima ir šiaip vandeniu tik inhaliuot. labai palengvina kosulį, skystina gleives. nepalyginsi koks patogumas, negu su karštais bliūdais garint. ten garai drungni, labai smulkūs lašiukai, todėl giliai į bronchus patenka thumbup.gif . pernai mažius mano visą žiemą vis sirgo, tai jei ne inhaliacijos, nežinau kokius kiekius antibiotikų būtumėm suvartoję blink.gif . dar rezorban tepalu tepdavau krūtinę, nugarą, padukus. taip pat jodu nakčiai padus ištepdavau, apmaudavau šiltas kojines. kai susigeria jodas (ty nebebūna geltona oda) vėl ištepdavau, ir taip kol nebesusigeria.
na pagydavom dažniausiai ir be antibiotikų thumbup.gif , tik aišku ilgai vargt reikia.
Atsakyti
QUOTE(rasikeke @ 2008 07 01, 01:24)
auksini stafilokoka naikina toks kinietiskas grybas kordicepsas, mes juo naikinome. Sio grybo veikimo spektras laaabai platus, siaip jis yra naturalus antibiotikas. Jis tikrai yra ekologiskas, nes auga tik naturaliai ir laaabai aukstai kalnuose. Visas rimtesnes ligas gydomes juo (kai arbateliu nebeuztenka), be jokiu kitu antibiotiku.

sveikos 4u.gif kaži čia apie tą vadinama ryžių grybą g.gif gal žinot kas tikrai veiksmingai gali padėti išsigydyti auksinį stafilokoką blush2.gif šiandien išgėriau vieną tabletę antibiotiko,savijauta baisi,galvą skauda,pykina,visa kaip sudaužyta,nugara laužia doh.gif nenoriu vartoti antibiotikų,nors gydytoja sako,kad be antibiotikų neišsigydysiu unsure.gif
gal žinote kur yra pirkti raudonėlio aliejaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 15 gegužės 2009 - 20:58
QUOTE(bimkutele @ 2009 05 15, 21:26)
sveikos 4u.gif kaži čia apie tą vadinama ryžių grybą g.gif gal žinot kas tikrai veiksmingai gali padėti išsigydyti auksinį stafilokoką blush2.gif šiandien išgėriau vieną tabletę antibiotiko,savijauta baisi,galvą skauda,pykina,visa kaip sudaužyta,nugara laužia doh.gif nenoriu vartoti antibiotikų,nors gydytoja sako,kad be antibiotikų neišsigydysiu unsure.gif
gal žinote kur yra pirkti raudonėlio aliejaus?

RAUDONĖLIŲ ETERINIS ALIEJUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 16 gegužės 2009 - 07:22
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 16, 09:20)

ačiū 4u.gif galvojau,kad raudonėlių aliejus vidiniam naudojimui,o pasirodo tik išoriniam blush2.gif
reiks pabandyti nusipirkti pačių raudonėlių.
http://www.google.lt...xYgt65bidREQt1w
Atsakyti
DAR APIE RAUDONĖLĮ
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 16, 12:27)

ačiū 4u.gif
nusipirkau raudonėlių ir dirvinę čiužutę,bandysiu gydytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 05 15, 21:26)
sveikos 4u.gif kaži čia apie tą vadinama ryžių grybą g.gif gal žinot kas tikrai veiksmingai gali padėti išsigydyti auksinį stafilokoką blush2.gif

Praėjau kančių kelius dėl to ''auksiuko'' , metus ''sėdėjau ant antibiotikų'' - streso, pervargimo-pasekmė. Buvau nevilty....Jau pas kiek gydytojų buvau net neišvardinsiu, kiek tyrimų, pasėlių padaryta doh.gif , homeopatinių žirniukų suvartota, Citrosepto, Kordicepso......Bandžiau viską.
Beveik susitvarkė reikalai kai pasibaigė okslai, daugiau poilsio, tarpai antibiotikų ėmė didėti, jau kurį laiką maniau , kad atsikračiau draugelio savo, bet ne...jis yra. Nusilpus imuninei sistemai jis vėl užpuolė. Ir vėl antibiotikai.
Auksinis stafilokokas neišnaikinamas, jis gyvena aplinkoje, ant odos, bet neturi sukelti jokių problemų žmogui, kai nusilpsta imunitetas, va tada jis subujoja, reik stiprint organizmą, nepervargti, vengti stresų ( oi kaip sunku) ......
Na visoms linkiu sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 05 16, 20:15)
Praėjau kančių kelius dėl to ''auksiuko'' , metus ''sėdėjau ant antibiotikų'' - streso, pervargimo-pasekmė. Buvau nevilty....Jau pas kiek gydytojų buvau net neišvardinsiu, kiek tyrimų, pasėlių padaryta  doh.gif , homeopatinių žirniukų suvartota, Citrosepto, Kordicepso......Bandžiau viską.
Beveik susitvarkė reikalai kai pasibaigė okslai, daugiau poilsio, tarpai antibiotikų ėmė didėti, jau kurį laiką maniau , kad atsikračiau draugelio savo, bet ne...jis yra. Nusilpus imuninei sistemai jis vėl užpuolė. Ir vėl antibiotikai.
Auksinis stafilokokas neišnaikinamas, jis gyvena aplinkoje, ant odos, bet neturi sukelti jokių problemų žmogui, kai nusilpsta imunitetas, va tada jis subujoja, reik stiprint organizmą, nepervargti, vengti stresų ( oi kaip sunku) ......
Na visoms linkiu sveikatos. 4u.gif

man gydytoja pasakė,kad išgydomas,tik reikia stiprinti imunitetą,daugiau ilsėtis,grynas oras...aš kiek paskaitinėjau,tikrai nusilpus imunitetui vėl gali pasikartoti verysad.gif aš po gimdymo iki šiol prastai jaučiuosi,ir man nefrologė pasakė,kad tik gimdymo,ar operacijos metu galima užsikrėsti g.gif
Atsakyti