Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Bees @ 2009 04 10, 23:12)
Sveikos ;-) Geras, ką tik parašiau kitoje temoje, kad dėl migrenos skausmų prieš kiek metų buvo padėję homeopatiniai vaistai :-) Deja juos gerti ir kantrybės nemažai reikia. Su gydytojais homeopatais reikia gana atsargiai. Vieni jų tyria Folio metodu, o kiti dirba klasikinės homeopatijos principais. Kadangi šiek tiek domiuosi netradicine medicina, tai ir apie tai galiu kažką parašyt. Žodžiu, jeigu gydytojas nėra labai patyręs, Folio metodu tirdamas ligonį gali iš vis "į pievas" nuvažiuoti. Kadangi žmogaus plaštakose yra labai daug biologiškai aktyvių taškų, atitinkančių organus, o Folio metodu būtent ir tikrina pagal tuos taškus. Todėl yra didelė rizika, kad nepatyręs homeopatas pataikys ne ant to taško ir nustatys neteisingą diagnozę. Mane asmeniškai buvo labai suklaidinusi viena gydytoja, nes nustatė vos ne kepenų cirozę, kai tuo tarpu aš laukiausi antro vaikelio ir to dar nežinojau, tačiau labai vemdavau. Taigi dabar mano vyras gydosi pas homeopatę, kuri propaguoja Klasikinę homeopatiją. Būtent ji man ir buvo skyrusi vaistukų nuo migrenos, juos labai kruopščiai gėriau ir tikrai buvo gerai. Tačiau vėliau vėl perėjau prie įprastų vaistų, nes tai greičiau... Kvailai aišku elgiuosi, nes tik blogyn viskas. planuoju vėl kreiptis pas homeopatę :-)

Bees, gal butu galima suzinoti pas kokia homeopate lanketes ir kokius iprastus vaistus nuo migrenos vartojote. Lauksiu zinutes i AZ.Is anksto aciu
Atsakyti
Del galvos skausmo - jis mane ilgai kankino, bent karta i savaitę gerdavau nuo skausmo vaistus , nes negalėdavau užmigti, o ką pagalvoti apieėjimą į darbą kitą dieną....

Prieš gerus 5 metus susidomėjau Shelton/Bass propaguojama dieta, t.y. maisto derinimu, tam tikra seka. Pradėjau po truputį kontroliuoti ką ir kaip valgau.

Negaliu patvirtinti, kad butent nuo to, bet migreniniai galvos skausmai retėjo ir dabar pamiršau kad juos turėjau. Apie kitokius privalumus (energija, gyvybingumas, atsparumas ligoms) nesiplėsiu.
Shelton propaguojamos idėjos(beje, besiremiančios virš šimto metų senumo studijomis ir tyrinėjimais) yra ištisas natūralistinis gyvenimo būdas be vaistų, skiepų, kurį prisiimti reikia tikrai daug valios ir jei atvirai 100% įgyvendinti dabartinėje visuomenėje neįmanoma.
Studijuoju principus ir manau tobulinsiu jų taikymą visagyvenimą bei stengiuosi kitaip žiūrėti į ligas ir gyvenimą thumbup.gif .

Jeigu būtų įdomu, daug info yra www.drbass.com ir tame psl yra daugiau nuorodų.

Atsakyti
QUOTE(beer @ 2009 04 27, 06:59)

radau toki puslapi dietu medziokle
aprasomos ivairios dietos ir teorijos...

patiko tai - 'Mitybos piramidė padeda suvokti tinkamos mitybos principus. Jos pagrindą turėtų sudaryti neriebūs ir nesaldūs grūdiniai produktai, jų reikia vartoti daugiausiai. Antroje pakopoje — vaisiai ir daržovės. Dar aukščiau — pienas, mėsa, vištiena, žuvis, ankštinės daržovės. Piramidės viršūnėje — riebalai, saldumynai, alkoholiniai gėrimai. Jų patariama vartoti mažiausiai. Japonai pataria suskaičiuoti savo dantis. Turite 20 krūminių dantų grūdiniams produktams kramtyti, 8 kandžius daržovėms ir vaisiams atsikąsti ir 4 iltinius mėsai. Iš tikrųjų japonų išmintis puikiai atspindi tai, ką siūlo mitybos piramidė. Pagrindinis tinkamos mitybos principas — įvairus maistas iš visų šešių maisto grupių. Nėra blogų produktų, yra tik bloga dieta. Kiekviename regione yra savi mitybos įpročiai, geriausi konkrečiomis sąlygomis. "

Atsakyti
QUOTE(pilkas @ 2009 04 27, 23:50)
radau toki puslapi dietu medziokle
aprasomos ivairios dietos ir teorijos...

patiko tai - 'Mitybos piramidė padeda suvokti tinkamos mitybos principus. Jos pagrindą turėtų sudaryti neriebūs ir nesaldūs grūdiniai produktai, jų reikia vartoti daugiausiai. Antroje pakopoje — vaisiai ir daržovės. Dar aukščiau — pienas, mėsa, vištiena, žuvis, ankštinės daržovės. Piramidės viršūnėje — riebalai, saldumynai, alkoholiniai gėrimai. Jų patariama vartoti mažiausiai. Japonai pataria suskaičiuoti savo dantis. Turite 20 krūminių dantų grūdiniams produktams kramtyti, 8 kandžius daržovėms ir vaisiams atsikąsti ir 4 iltinius mėsai. Iš tikrųjų japonų išmintis puikiai atspindi tai, ką siūlo mitybos piramidė. Pagrindinis tinkamos mitybos principas — įvairus maistas iš visų šešių maisto grupių. Nėra blogų produktų, yra tik bloga dieta. Kiekviename regione yra savi mitybos įpročiai, geriausi konkrečiomis sąlygomis. "

Įdomios mintys ir padeda pasirinkti kuo tikėti bei pabrėžia regioniškumo svarbą. Labai gerai kad pagrįstai kritikuojamos įvairios populiarios dietos, kurių pilni žurnalai. Tik kalbant apie piramidę aš pritariu kitam požiūriui žiūrėti dar toliau nei žemdirbystės atsiradimas. t.y. evoliucijos prasme į ankstesnius laikotarpius. Grūdinius produktus stumčiau labiau į viršų, t.y. nesuteikčiau angliavandeniams tiek daug reikšmės. Archeologų įrodyta kad priešingai, nei mums perša visuotinė istorija, žmonijos sveikata pablogėjo, atsiradus žemdirbystei kelis tukstančius metų prieš m.e.

http://esu.tiems.kam...i...p?f=8&t=358

Gal ir toli užgriebiau, bet viskas apie tai kaip surasti teisingą mitybos būdą, kad nereikėtų vaistų!
Atsakyti
Kaqrsta naujiena apie brokolius:

http://www.sodospalv...jai___brokoliai
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri nors auginate arbatos gryba?
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 05 01, 16:43)

Auginu, bet jau turiu 5 uzsakytus busimus vaikus. Tad pasidalinti tikriausiai galeciau tik rudeni.
Atsakyti
aš iš mamos atsivežiau indišką grybą, man patiko tas gerimas, tik tie grybai labai greitai auga
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 05 01, 16:43)

jai noresi duosiu
Atsakyti
kaip pagaminti berzu lapu nuovira, ar pakanka uzplikyti?? 20 min?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 05 07, 21:08)
kaip pagaminti berzu lapu nuovira, ar pakanka uzplikyti?? 20 min?

o ka darysi? Siaip geriausia uzpilti verdanciu vandeniu ir pavirti kokiu 15-20 min. Jei planuoji gerti -tai nuo jo baisiai prakaituojama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 05 07, 21:26)
o ka darysi? Siaip geriausia uzpilti verdanciu vandeniu ir pavirti kokiu 15-20 min. Jei planuoji gerti -tai nuo jo baisiai prakaituojama  doh.gif

Moli skiedziau, kad kauke pagaminti plaukams ir plaukus skalausiu, rinkau tam reikalui blush2.gif

O galima ta nuovira ant veido purksti??
As visa apsispuogavus, ypac ant kakto raudoni, bjaurus spuogai blink.gif unsure.gif
Atsakyti