QUOTE(Bees @ 2009 04 10, 23:12)
Sveikos ;-) Geras, ką tik parašiau kitoje temoje, kad dėl migrenos skausmų prieš kiek metų buvo padėję homeopatiniai vaistai :-) Deja juos gerti ir kantrybės nemažai reikia. Su gydytojais homeopatais reikia gana atsargiai. Vieni jų tyria Folio metodu, o kiti dirba klasikinės homeopatijos principais. Kadangi šiek tiek domiuosi netradicine medicina, tai ir apie tai galiu kažką parašyt. Žodžiu, jeigu gydytojas nėra labai patyręs, Folio metodu tirdamas ligonį gali iš vis "į pievas" nuvažiuoti. Kadangi žmogaus plaštakose yra labai daug biologiškai aktyvių taškų, atitinkančių organus, o Folio metodu būtent ir tikrina pagal tuos taškus. Todėl yra didelė rizika, kad nepatyręs homeopatas pataikys ne ant to taško ir nustatys neteisingą diagnozę. Mane asmeniškai buvo labai suklaidinusi viena gydytoja, nes nustatė vos ne kepenų cirozę, kai tuo tarpu aš laukiausi antro vaikelio ir to dar nežinojau, tačiau labai vemdavau. Taigi dabar mano vyras gydosi pas homeopatę, kuri propaguoja Klasikinę homeopatiją. Būtent ji man ir buvo skyrusi vaistukų nuo migrenos, juos labai kruopščiai gėriau ir tikrai buvo gerai. Tačiau vėliau vėl perėjau prie įprastų vaistų, nes tai greičiau... Kvailai aišku elgiuosi, nes tik blogyn viskas. planuoju vėl kreiptis pas homeopatę :-)
Bees, gal butu galima suzinoti pas kokia homeopate lanketes ir kokius iprastus vaistus nuo migrenos vartojote. Lauksiu zinutes i AZ.Is anksto aciu