Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(MAMarija @ 2009 04 05, 11:54)
Savo vaiko sausas dėmes, esančias ant kūno, tepu tokiu tepaliuku Dermobaza. Man jis patinka, tiesą sakant net nežinau ar labai baisi jo sudėtis. Jis lyg bespalvis vazelinas. O dabar perrašysiu jo sudėtį, pasidomėk ant kiek tai natūralu ar ne: propilenglikolis, sorbinato seskvioleatas, baltas vazelinas. Beje, jei kuri ką nors blogo galit pasakyti apie šias sudedamąsias dalis, parašykite. Būčiau dėkinga, nors kai pagalvoji, tai kai turi alergiją, tai ne visada padeda tik naturalios liaudiškos priemonės. Juk svarbiausia pašalinti alergeną, bet ką mums daryti jei vaikas alergiškas E? Mes to š... tai neperkam, bet per svečiuose, per gimtadienius darželyje tai visko prisivalgo... Kartais taip pikta būna ant tų tėvų, kurie gimtadieniams žalių guminukų ir sintetinių sulčių prineša, na bet ką darysi. Kad jūs matytumėte kaip džiaugėsi darželio vaikai, kai savo sūnaus gimtadieniui iškepiau keptos duonos, išspaužiau sulčių ir pan. Atrodė jie šių dalykų metų metus nevalgę.  doh.gif
Dar girdėjau, kad vaiko kambaryje reikėtų pasodinti gėlę Jeronimą, rašė, kad nuo alergijos gerai. Tiesą sakant nebandžiau, bet jau ruošiuosi tą padaryti. Nors ir vėl, ar padės, jei alergenas nepanaikintas g.gif ?

Propilenglikolis - cheminis preparatas, kiek supratau pagooglinus, jo buna ir maistinio E490 ir ne...kaip supratau didesnes jo dozes nieko gero. Nesu tikra bet rodos EEB direktyvos nuoroda imesta, kuria sitas preparatas uzdraustas...bet turbut tam tikras jo kiekis unsure.gif gal kas zinos daugiau apie tai.
Mes dar neatrinkom kas alergizuoja, nors visus skalbiamuosius miltelius jau ismetem, naudojam ukiska muila, ir produktus be E stengiames rinktis - faktiskai ka namuose gaminam, naudojam ekolog. produktus, taciau to brudo tiek daug visur prikista, kad sunku apsisaugot verysad.gif
Atsakyti
[quote=belisima,2009 03 26, 14:58]
As seniau pastoviai turedavau galvos skausmus, jeigu tekdavo i kitus miestus palekti, atgal vaziuojant prasidedavo migrenos.Beveik metus nebevalgau mesos, ir tikrai negaliu pasakyti kada buvo paskutinis kartas kai galva skaudejo, neatsimenu, gal vasara g.gif
Ir man tas pats.Skirtumas tas , kad dabar jaučiu migreninį skausmą vos užvalgiusi rūkytos mėsos,lašinukų. Jau kuris laikas mąstau , kad tai ženklas jog mėsa nėra man reikalinga ax.gif
Atsakyti
[quote=einareja,2009 04 06, 16:34]
[quote=belisima,2009 03 26, 14:58]
As seniau pastoviai turedavau galvos skausmus, jeigu tekdavo i kitus miestus palekti, atgal vaziuojant prasidedavo migrenos.Beveik metus nebevalgau mesos, ir tikrai negaliu pasakyti kada buvo paskutinis kartas kai galva skaudejo, neatsimenu, gal vasara g.gif
Ir man tas pats.Skirtumas tas , kad dabar jaučiu migreninį skausmą vos užvalgiusi rūkytos mėsos,lašinukų. Jau kuris laikas mąstau , kad tai ženklas jog mėsa nėra man reikalinga ax.gif
[/quote]
Manyciau ne apskritai mesa, o butent rukyta mesa.. Cia siaip pastebejimas, nes mano tetai ta pati problema... Vos tik neatsispiria ir uzkremta, kad ir labai nedaug, rukyto kumpiuko ar lasinuko ar desrikes, kita diena baisiausias migrenos priepuolis.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2009 04 05, 11:19)
Sveikos, gal naudojate ar parekomenduotumet kad butu galima patepliot ar pagirdyt vaikuciui nuo berimu..dar bandom atrast kas ja alergizuoja, taciau kad maziau kasytusi norisi kazkaip pagelbet - visu tu tepalu su cinku vengiam unsure.gif

Ir dar. Visai pamiršau kremą "Evija", kurį pirkau ūkininkų turgelyje Kauno senamiestyje. Jo naudojimo instrukcijoje rašoma, kad jis padeda nuo daug ko, bet taip pat pažymi, kad jis veikia kaip antiseptikas, mažina uždegimą, labai tinka odos pažeidimams gydyti. Dar rašo, kad kremas minkština odą, saugo odą nuo nušalimo. Kaina nesiekia 10 lt.
Perrašau jo sudėtį: eglių sakai, bičių vaškas, sviestas, kiaulės taukai, aliejus. Pažymėta, kad kreme yra 10 proc. dervos rūgščių.
Ką aš galiu apie jį pasakyti. Smirda pakankamai bjauriai, tačiau tik su juo išsigydžiau po gimdymo atsiradusias problemas dėl hemorojaus, ir tik jis padėjo tuomet, kai vėlgi po gimdymo tiesiogine to žodžio prasme pradėjo skilinėti padai.
Atsakyti
taip pat migrenos priepoliams itakos turi gyvenimo ritmas ir paziuris i aplinka mirksiukas.gif
jeigu labai stipriai isgyvename aplinkiniu elgesi, jaudinames, nervinames, tai galima sakyti migrena garantuota
taigi stengiantis iveikti sia liga neuztenka vien subalansuoti mityba, bet reikia stengtis ir su nervais susitvarkyti smile.gif

asmeniskai man dar labai gyvenima palengvimo apsilankymas pas homeopate
( cia ne reklama smile.gif)
Atsakyti
http://www.sodospalv...ngosios_bruknes

Slapimo pusles uzdegimams gydyti , brukniu antpilas... smile.gif
Atsakyti
gal galit kas rekomenduot gera patikrinta homeopata Vilniuj?
daugiausia bedos su zarnynu (ka besuvalgius vis pilva skauda ir vidurius paleidzia doh.gif ) ir pienlige vis linkus atsinaujinti verysad.gif
nepykit, jei jau buvo apie tai kalbeta 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pirkau sausą ekologišką bičių pikį. Norėčiau pasigaminti pikio, tačiau nežinau ar jį užpilti degtine, ar spiritu. Ir dar kokiu santykiu, gal kas žinot g.gif
Atsakyti
Organizmo valymui kaip ekologišką produktą (nėra sertifikuotas, bet visiškai natūralus ir teigia - ekologiškas) sakyčiau tiktų Adelės Karaliūnaitės grūdų ir žolelių nuoviras Lieknėk, dalyvavau jos paskaitoj, tai sakė žmonių labai geri atsiliepimai, ypač naudojant ilgesnį laiką.
Pati nusipirkau, pradėsiu po Velykų, tada ir savo įspūdžius parašysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos ;-) Geras, ką tik parašiau kitoje temoje, kad dėl migrenos skausmų prieš kiek metų buvo padėję homeopatiniai vaistai :-) Deja juos gerti ir kantrybės nemažai reikia. Su gydytojais homeopatais reikia gana atsargiai. Vieni jų tyria Folio metodu, o kiti dirba klasikinės homeopatijos principais. Kadangi šiek tiek domiuosi netradicine medicina, tai ir apie tai galiu kažką parašyt. Žodžiu, jeigu gydytojas nėra labai patyręs, Folio metodu tirdamas ligonį gali iš vis "į pievas" nuvažiuoti. Kadangi žmogaus plaštakose yra labai daug biologiškai aktyvių taškų, atitinkančių organus, o Folio metodu būtent ir tikrina pagal tuos taškus. Todėl yra didelė rizika, kad nepatyręs homeopatas pataikys ne ant to taško ir nustatys neteisingą diagnozę. Mane asmeniškai buvo labai suklaidinusi viena gydytoja, nes nustatė vos ne kepenų cirozę, kai tuo tarpu aš laukiausi antro vaikelio ir to dar nežinojau, tačiau labai vemdavau. Taigi dabar mano vyras gydosi pas homeopatę, kuri propaguoja Klasikinę homeopatiją. Būtent ji man ir buvo skyrusi vaistukų nuo migrenos, juos labai kruopščiai gėriau ir tikrai buvo gerai. Tačiau vėliau vėl perėjau prie įprastų vaistų, nes tai greičiau... Kvailai aišku elgiuosi, nes tik blogyn viskas. planuoju vėl kreiptis pas homeopatę :-)
Atsakyti
Bees, gal butu galima suzinoti pas kokia homeopate lankeisi, jei gali brukstelki i az, dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simoo7e: 11 balandžio 2009 - 12:55
QUOTE(Skambanti tyla @ 2008 06 30, 13:55)
Atitempiau savo bėdas ir čia, gal kas galės daugiau patarti  ax.gif

Atsakyti