QUOTE(balta @ 2008 06 30, 00:40)
Vaistų ir aš vengiu. Na bet nuo galvos skausmų dar nepavyko rasti tinkamos natūralios priemonės. Tiesa, apie lavandas šiuo atveju girdžiu pirmą kartą. O tavęs netrikdo jų kvapas?
Arbatmedžio eterinį aliejų naudoju jau gal kokius 13 metų - kvapas žiaurus, bet man daug kur padeda
Apie Citroseptą girdėjau nepalankių nuomonių dėl konservantų, man atrodo
Vaikus gydau homeopatiniais žirneliais. Man pačiai gal reiktų didesnės potencijos, bet niekaip nenueinu pas gydytoją pasikonsultuoti. Dar nelengva ir atrasti, kas tuo metu tinkama.
Peršalus mes geriam imbiero-citrinos-medaus arbatą
As seniau pastoviai turedavau galvos skausmus, jeigu tekdavo i kitus miestus palekti, atgal vaziuojant prasidedavo migrenos.Beveik metus nebevalgau mesos, ir tikrai negaliu pasakyti kada buvo paskutinis kartas kai galva skaudejo, neatsimenu, gal vasara
Papildyta:
[quote=jadzka,2008 08 25, 10:30]
.
Rodos Kiviai labai gerai (daugiau vit C nei citrinose).
Iš Indiškų priemonių labai teigiamai vertina Spiruliną ir Čiavanprašą (sakiau ir pati vartosiu... ) Čiavanpraše yra daug amla augalo (jis rodos didžiausias vit C šaltinis iš visų randamų gamtoje).
As kaip tik neseniai skaiciau, kad kiviai ( preis transportuojant i kitas salis ) gauna doze radiacijos , kad geriau issilaikytu.O del vitamino C tai nei citrinose , nei kiviuose atveztuose i Lietuva nelabai ir belieka