[quote=konfetee,2009 02 04, 14:28]
O as manau, kad pasveikimas daugiau negu 50% priklauso nuo pacio zmogaus - nuo jo noro pasveikti, nuo nusiteikimo, nuo tikejimo tuo, kad jis pasveiks Tada ir zoleles pades
Tik gail, kad taip buna nevisais atvejais...
[/qua dote]
Sutinku tik pasveikimas priklauso 90%nuo pacio zmogaus o visa kita 10%.zmogaus protas padaro nepaaiskinamus dalykus????Yra nuostabus dalykas tos smegeneles tik nezinom kaip jas teisingai panaudot
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 08, 21:07)
Na taip, man tai pasitvirtino... Geriu tuos papildus iki siol
QUOTE(konfetee @ 2009 02 08, 21:45)
Na taip, man tai pasitvirtino... Geriu tuos papildus iki siol
O pries tai organizmo valymo nedarete?
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 08, 21:56)
O pries tai organizmo valymo nedarete?
Valiausi organizma
Tai vat su organizmo valymu Tianshi papildus vartoju jau trecia menesi
Bent jau man, tai geras dalykas
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2009 02 08, 23:59)
Valiausi organizma
Be to, lankiau ir paskaitas apie tuos papildus ir gydyma.
Tai turiu bazine programa kaip valytis orgaznizma.
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 02 08, 20:07)
Siuo metu laukiu atkeliaujant vaistazoliu, tikiu kad tikrai galima pasveikti ir be cheminiu vaistu.
Papildyta:
Tejyte, kaip Jusu sveikata, ar gereja savijauta? Kaip sekasi atsisakyti mesos? Paskaiciusi sia tema supratau, kad gera linkme einu.
Papildyta:
Kazkuri rasete apie papildus Kanli, idomu, pasitvirtina?
Papildyta:
Tejyte, kaip Jusu sveikata, ar gereja savijauta? Kaip sekasi atsisakyti mesos? Paskaiciusi sia tema supratau, kad gera linkme einu.
Papildyta:
Kazkuri rasete apie papildus Kanli, idomu, pasitvirtina?
Na, kol kas nieko dėl cistos nežinau, nes dar nebuvau pas daktarę, bet jos bent jau neskauda. Tikiuosi, kad viskas tuo ir baigsis ir kad jos nebesirodys pas mane daugiau Dėl mėsos, tai visiškai atsisakyti jos nepavyksta, bet bent jau pati jos neperku - valgau tik svečiuose Šiaip nėra man labai sunku mažint mėsos vartojimą, nes pilna ir be jos skanaus maisto. Tikiuosi, kad gal kada nors pavyks ir visai mėsos nebevalgyt
P.S. dėkui už rūpestį
Kaip gydotes sloga, kai jau viskas istisai varva?
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 09, 19:16)
Man sloga budavo baisiausia liga,uzsitesdavo daugiau nei savaite,daznai pereidavo i sinusita.Atradau sita superine priemone ir dabar sloga sutumpejo iki triju dienu,be to jeigu ir sloguoju visada prakvepuoju per nosi,kas seniau man budavo neimanoma ir kanciu kancia ypac nakti.
O kur šitą dalyką įsigyti?
QUOTE(Tejyte @ 2009 02 10, 10:23)
O kur šitą dalyką įsigyti?
Lietuvoje- is tu,kurie turguje prekiauja rusiskais vaistais.O Rusijoje-kiekvienoje vaisineje.
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 10, 09:05)
Lietuvoje- is tu,kurie turguje prekiauja rusiskais vaistais.O Rusijoje-kiekvienoje vaisineje.