Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(-Delta- @ 2009 01 17, 20:46)
man jau 2-ą mėnesį laikosi temperatūra 37-37.2, pradėjau kosėt (problemos su bronchais), spaudausi skrepliais.
Bandžiau gydytis natūraliomis priemonėmis : imbiero-citrinos-medaus arbata, ciobreliai, garstycios, mama net taures statė, bet poveikis minimalus.
Dariausi kraujo tyrimus. Rezultatai puikiausi.
Dar  bandysiu vartoti "Berlocid", jei tie nepadės, vartosiu antibiotikus .....

nebent kuri žinot, kokį stebuklingą vaistą?  smile.gif

nejuokauk, dabar tiek pasleptu plauciu uzdegimu, bronxitu. man ir taip buvo. dazniausia kraujas nieko nerodo, bent prie plautiniu ligu. rodo nebent crb (kraujo tyrimas baltymas kazkoks nustatomas), jis pagrindinis visokiu ligu uzdegimo rodmuo, o ne bendras. ir aisku jei skrepliniesi, tai paseli jo daryk, kad ir pati higienos centre, kad negertum antibu visokiu pati savo nuoziura ar gydytojo nuoziura, ka jie mato is akies schmoll.gif , man ir buvo pavare daugybe antibiotiku, dabar nezaidziu-pati pasidarau paselio tyrimus ir tada tik vartoju antibiotikus (jei reikia). atsakymas buna paselio po 2 dienu. duoda ten induka, ispjauni ir viskas. buna ka galima pagydyti gerom priemonem, bet kai kada reikia ir rimtu.
Papildyta:
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 23, 11:59)
Visa soja yra modifikuota doh.gif Bet nežinau kuri blogybė yra geresnė unsure.gif Galvojau gal dar kuri nors žinosite natūralių būdų gauti fitoestrogenų išskyrus soją ax.gif

ne visa, yra zymima kuri ne. es salyse butina zymejimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte9: 27 sausio 2009 - 21:02
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 21:00)
ne visa, yra zymima kuri ne. es salyse butina zymejimas.

O kaip atrodo tas žymėjimas???? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2009 01 27, 23:20)
O kaip atrodo tas žymėjimas???? g.gif  g.gif

zymima, tai parasoma tiesiog modifikuotos ar ne smile.gif
privalomai es rasoma ar modifikuotos ar ne. vitana atrodo nemodifikuotas platina. jei nesuklydau del pavadinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 21, 23:57)
Samyy, na ir kaip jums siu papildu poveikis? ilgai juos vartojat?
man tai super gerai  thumbup.gif

Blogu atsiliepimu tikrai neturiu. Mano visa seima juos naudoja.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 27, 20:45)
Gal kazka patartumete tokiam nemazam sumusimui kojos, melynes kaip ir pranyko, bet siaip gyti nelabai nori..toks gumbas likes, skausminga ir lyg tirpsta man ji, siuo metu tepu arniku tepalu..galvoju, gal koks tepimas kokiais aliejais pagelbetu g.gif

negi niekas jokiu pvz. melyniu neturejote niekad? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 28, 12:12)

na nezinau ar mano patirtis padetu, nes as buvau pirsta prisispaudzius automobilio durelem, tai melyne, patinimas, skausmas nerealus. Niekuo negydziau, bet po keliu dienu drauge patare troxevasin tepalu tepti, tai pradejo daug greiciau gyti. Po to ir vyra, kai ziauriai sumuse, tai visas melynes ir sumusimus gyd. patare tuo troxevasinu gydyti.
Bet jei gumbas, gal cia kazkas kito, gal geriau i gyd kreiptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 01 28, 12:12)

As girdejusi, kad padeda varskes kompresas. Reikia palaikyti visa nakti.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 01 28, 12:18)
na nezinau ar mano patirtis padetu, nes as buvau pirsta prisispaudzius automobilio durelem, tai melyne, patinimas, skausmas nerealus. Niekuo negydziau, bet po keliu dienu drauge patare troxevasin tepalu tepti, tai pradejo daug greiciau gyti. Po to ir vyra, kai ziauriai sumuse, tai visas melynes ir sumusimus gyd. patare tuo troxevasinu gydyti.
Bet jei gumbas, gal cia kazkas kito, gal geriau i gyd kreiptis  unsure.gif

QUOTE(Neringiux @ 2009 01 28, 12:44)
As girdejusi, kad padeda varskes kompresas. Reikia palaikyti visa nakti.

aciu labai mergaites 4u.gif 4u.gif stebiu situacija, jei negeres, butinai zadu kreiptis ir i gyd. 4u.gif tas gumbas buvo isvis nerealaus dydzio (nukentejau autoivykyje verysad.gif ), tai labai ir nesistebiu, kad jis yra (po nakties jau labai sumazejo ir dabar liko jau tikrai netoks didelis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 28 sausio 2009 - 13:02
Traumelio nebandet? Homeopatinis tepalas, gerai susigeria, labai skalsus. Vaikui visus guzus, mėlynes tepam, mums tikrai labai efektyvus...tik nėra pigus, apie 20 Lt (bet tūbelė didelė)...
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 29, 15:20)
Traumelio nebandet? Homeopatinis tepalas, gerai susigeria, labai skalsus. Vaikui visus guzus, mėlynes tepam, mums tikrai labai efektyvus...tik nėra pigus, apie 20 Lt (bet tūbelė didelė)...

ne, nebandziau, dekui, reikes isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 01 17, 17:48)
Gal žinot kuo gydyti seborėjinį dermatitą galvoje?

As turiu sita "geri" doh.gif Anksciau naudodavau "Kerasal" losjona (ne tepala), tai laikinai padedavo, bet po kiek laiko vel atsinaujindavo. Ir jo vaistinese nebeliko, nebeveza.
Pries pora menesiu pradejau naudoti sampuna "BEMA" reguliuojanti sebuma (norejau slenkantiems plaukams, bet nebuvo tuo metu), tai problema beveik visiskai issisprende blink.gif thumbup.gif tfu tfu tfu... Net gydytoja nustebo. Galetum pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 01 30, 15:17)
As turiu sita "geri"  doh.gif Anksciau naudodavau "Kerasal" losjona (ne tepala), tai laikinai padedavo, bet po kiek laiko vel atsinaujindavo. Ir jo vaistinese nebeliko, nebeveza.
Pries pora menesiu pradejau naudoti sampuna "BEMA" reguliuojanti sebuma (norejau slenkantiems plaukams, bet nebuvo tuo metu), tai problema beveik visiskai issisprende  blink.gif  thumbup.gif tfu tfu tfu... Net gydytoja nustebo. Galetum pabandyti  mirksiukas.gif

aciuks.gif būtinai pabandysiu
Atsakyti