Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Tejyte @ 2009 01 22, 17:16)
Kažkuri dalyvė jau klausė, bet aš pasikartosiu:
turiu cistą kiaušidėje, o hormonų vartoti nenoriu... gal kuri turite patirties šiuose dalykuose ar žinote kokių nors natūralių gydymo būdų? ax.gif

Man ginekologe sake, kad cistos nemegsta mesos. Nustojus valgyti mesa, cistos atrofuojasi. Minejo, kad turi praeiti keli menesiai ar net metai, kol organizmas apsivalys nuo mesoje esancios slapimo rugsties.
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 01 23, 09:06)
Man ginekologe sake, kad cistos nemegsta mesos. Nustojus valgyti mesa, cistos atrofuojasi. Minejo, kad turi praeiti keli menesiai ar net metai, kol organizmas apsivalys nuo mesoje esancios slapimo rugsties.

Dėkui 4u.gif
Stengiuosi kuo mažiau mėsos valgyti, bet visiškai atsisakyti nepavyksta doh.gif
Atsakyti
Pabandykit vietoj mesos valgyti soja smile.gif
Moterims ypatingai svarbu valgyt sojos produktus... Gaila, kad as jos nemegstu
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 23, 10:36)

Stengiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 23, 11:36)

Su soja reikia atsargiai, nes ji daznai buna modifikuota.
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 01 23, 10:51)
Su soja reikia atsargiai, nes ji daznai buna modifikuota.

Visa soja yra modifikuota doh.gif Bet nežinau kuri blogybė yra geresnė unsure.gif Galvojau gal dar kuri nors žinosite natūralių būdų gauti fitoestrogenų išskyrus soją ax.gif
Atsakyti
Stai ka radau smile.gif

Fitoestrogenai – tai nesteroidinės medžiagos arba jų metabolitai, turintys estrogeninį poveikį. Fitoestrogenai klasifikuojami į tris grupes [2, 3]:

1. Izoflavonai (genisteinas, daidzeinas, glicitinas) (sojos pupelės, lęšiai)

2. Lignanai (sėmenys, grūdai, daržovės, vaisiai)

3. Kumestanai (saulėgrąžų sėklos, pupelių daigai)
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 23, 11:13)
Stai ka radau smile.gif

Fitoestrogenai – tai nesteroidinės medžiagos arba jų metabolitai, turintys estrogeninį poveikį. Fitoestrogenai klasifikuojami į tris grupes [2, 3]:

1. Izoflavonai (genisteinas, daidzeinas, glicitinas) (sojos pupelės, lęšiai)

2. Lignanai (sėmenys, grūdai, daržovės, vaisiai)

3. Kumestanai (saulėgrąžų sėklos, pupelių daigai)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tejyte, man rodos, labai tiktu semenu aliejaus vartojimas: arba gerti po sauksteli kasdien, arba su maisu (bulvem, varske).
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2009 01 23, 12:57)
Tejyte, man rodos, labai tiktu semenu aliejaus vartojimas: arba gerti po sauksteli kasdien, arba su maisu (bulvem, varske).

Ačiukas, būtinai vartosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 23, 11:59)
Galvojau gal dar kuri nors žinosite natūralių būdų gauti fitoestrogenų išskyrus soją ax.gif

Raudonieji dobilai galvutės). Vasarą švarioj kokioj pievoj prisikabai žiedynų ir po to vis suplėšai - tai ant sumuštinio, tai į salotas, tai dar kur nors, galima ir taip kaip vaikystėj - bent jau mes tai kramsnodavom tas dobiliukų galvutes, jos taip savotiškai salstelėję. essen.gif
Atsakyti
Gal kazka patartumete tokiam nemazam sumusimui kojos, melynes kaip ir pranyko, bet siaip gyti nelabai nori..toks gumbas likes, skausminga ir lyg tirpsta man ji, siuo metu tepu arniku tepalu..galvoju, gal koks tepimas kokiais aliejais pagelbetu g.gif
Atsakyti