Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

gal žinote, kokiomis priemonėmis galima padidinti geležies kiekį kraujyje?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 17, 20:25)

Naturalios priemones: valgyti kivius, linu semenis, gerti dilgeliu arbata.
Atsakyti
man jau 2-ą mėnesį laikosi temperatūra 37-37.2, pradėjau kosėt (problemos su bronchais), spaudausi skrepliais.
Bandžiau gydytis natūraliomis priemonėmis : imbiero-citrinos-medaus arbata, ciobreliai, garstycios, mama net taures statė, bet poveikis minimalus.
Dariausi kraujo tyrimus. Rezultatai puikiausi.
Dar bandysiu vartoti "Berlocid", jei tie nepadės, vartosiu antibiotikus .....

nebent kuri žinot, kokį stebuklingą vaistą? smile.gif
Atsakyti
-Delta-, o tu pavyzdziui inhaliacijas bandei daryt? Gal atsimeni rusiska zvaigzdute? tokia lyg ir metu kvapo, pati tiksliai neatsimenu... Arba jei neturi, tai i vandeni iberk druskos, ilasink jodo ir padaryk tokia inhaliacija. Tikiuosi tau pades smile.gif
As dabar kazkaip pavartojus geru papildu, tai nesiskundziu sveikata jau kelis menesius, tfu tfu tfu...
Bet manau, kad jei persalciau ar pan, tai daryciau inhaliacijas ir pirkciau kordicepsa, pati dar nebandziau, bet kiek zinau, tabai geras smile.gif
Papildyta:
Beje, cia yra aprasymas kada vartojamas kordicepsas:

-Piktybiniai įvairių organų navikai, netgi vėlyvose susirgimo stadijose. Būklės po pravestų chemoradioterapijos kursų, ypač esant pastarųjų preparatų pašaliniam poveikiui bei išsivysčius įvairioms komplikacijoms.
-Kraujo susirgimai, kaip trombocitopeninė purpura (Verlhofo liga), lydima daugybinių kraujo išsiliejimų odoje, kraujavimų iš gleivinių, leukozės.
-Kvėpavimo takų susirgimai: bronchitas, pneumonija, bronchinė astma, tuberkuliozė ir t. t.
-Širdies ir kraujagyslių ligos.
-Urogenitalinės sistemos (šlapimo ir lytinių organų) ligos.
-Kepenų susirgimai, įskaitant virusinį hepatitą ir cirozę.
-Autoimuniniai susirgimai.
-Hipoimuninės būklės, tarp jų gripas, ūmios respiratorinės infekcijos ir 1.1.
-Organų transplantacija. Šiuo atveju vartojamas kaip imunomoduliatorius, mažinantis organizmo pasipriešinimą svetimam audiniui.
-Organizmo ūmus ir chroninis apsinuodijimas, masyvi medikamentinė terapija.
-Stresai, dideli fiziniai krūviai, priešlaikinis senėjimas, impotencija.
-Prie iškreipto imuniteto – imuniteto reguliatorius (moduliatorius), padidinantis organizmo galimybes priešintis įvairiausiems susirgimams.
Atsakyti
QUOTE(supersvocia @ 2009 01 17, 18:44)
Naturalios priemones: valgyti kivius, linu semenis, gerti dilgeliu arbata.

taip pat spanguolese,burokuose,jautienos liezuvyje,granatuose,spinatuose ir lesiuose yra nemazai gelezies.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2009 01 18, 16:45)
taip pat spanguolese,burokuose,jautienos liezuvyje,granatuose,spinatuose ir lesiuose yra nemazai gelezies.

Jos dar yra grikiuose.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 01 18, 14:51)
Jos dar yra grikiuose.

tai ir tuos galima prideti,va ir sudarytas nemazas produktu sarasas,kuriuos galima i mytyba itraukti mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės.. smile.gif

daugumą čia išvardintų produktų vartoju, tačiau geležies kiekis labai mažas.. verysad.gif
Atsakyti
Jeigu geležies trūksta, kiek žinau reikia valgyti kiaulieną ir jautieną, kiaulienoj jos mažiau, bet geriau pasisavinama, o jautienoj daugiau, bet pasisavinama prasčiau. Tik man atrodo tokios rekomendacijos tinka tiems, kurių tyrimai dar normoje. O jeigu tos normos jau nesiekia, tai gal ištikrųjų verta kurį laiką pavartoti ir kažkokius gydomuosius preparatus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 18, 17:19)
Jeigu geležies trūksta, kiek žinau reikia valgyti kiaulieną ir jautieną, kiaulienoj jos mažiau, bet geriau pasisavinama, o jautienoj daugiau, bet pasisavinama prasčiau. Tik man atrodo tokios rekomendacijos tinka tiems, kurių tyrimai dar normoje. O jeigu tos normos jau nesiekia, tai gal ištikrųjų verta kurį laiką pavartoti ir kažkokius gydomuosius preparatus. rolleyes.gif

sis skyrelis yra apie gydymasi ekologiskai,tai ir siuloma visokie variantai.Zinoma jei kiekis nepadeda pajkelt gelezies BUTINA tartis su daktaru homopatu ar kokiu kitu.

Reikes man atkasti recepta viena,kai sirgau mazakraujyste mano mociute buvo viena misinuka padarius ir darzoviu ir turejau sugert,staigiai,tikrai staigiai pasveikau.

Berods spanguoles,morkos,granatai,burokai ir medus g.gif pasitikslinsiu ir parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 17, 19:25)

Vaikystėje močiutė spausdavo morkų-burokėlių sultis, po jų hemoglobinas visada šokteldavo aukštyn.
Pamenu, kad nebuvo skanu, bet veikdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 17, 19:25)

aš po 1 gimdymo taip gydžiausi mažakraujystę:
išspausti sultis iš burokėlių, morkų, citrinų (maždaug lygiom dalim, įdėti daug medaus (kitaip žiauriai neskanu bus) ir gerti 2 kartus per dieną po 0,5-1 stiklinę. sultis ruošti 3 dienom, laikyti šaldytuve. po 3 dienų reikia naujas daryt, nes suges.
aš kokį mėnesį gėriau, iš pradžių po stiklinę, paskui po pusę. ir jokių preparatų nevartojau. atsistatė per mėn pilnai hemoglobinas. dar stengiausi daugiau jautienos valgyt, bet ne kažin kiek aš jos ten vartojau, žiauriai apetito neturėjau.
Atsakyti