Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(supersvocia @ 2008 11 26, 08:04)
Mergytes gal zinot, kokius homeopatinius vaistus reiktu naudoti esant pienligei, candidai? Aciu  4u.gif

Kadangi jau su medetkom mano patarimas nepavyko, tai prisibijau vel liezuvi ikisti blush2.gif Bet del pienliges tai man gydytoja patare paprasciausia soda naudot - istirpint vandenyje arbatini sauksteli ir tuo vandeniu apsiplauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 12 22, 05:36)
Kadangi jau su medetkom mano patarimas nepavyko, tai prisibijau vel liezuvi ikisti  blush2.gif Bet del pienliges tai man gydytoja patare paprasciausia soda naudot - istirpint vandenyje arbatini sauksteli ir tuo vandeniu apsiplauti  blush2.gif

ash UZ abu variantus..padeda jei tikrai 4u.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo patirtimi - esant pienligei labai reikia ziureti ka valgai - svarbu valgyti kuo maziau saldziu produktu (man net saldus pienas issaukdavo paumejimus, jau nekalbant apie tikrus ivairius saldumynus), o kuo daugiau rugsciu produktu: jogurtu, kefyro. Ir viskas susitvarko per kelias dienas. Svarbiausia, kai man patare atsisakyti saldziu produktu, negalejau patiketi, kad tai pades, bet man padejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos as su tokiu klausimu - o kiausidziu cistoms gydyti nieko nesat girdeje tokio?
Atsakyti
QUOTE(moske4 @ 2009 01 06, 20:51)
Sveikos as su tokiu klausimu - o kiausidziu cistoms gydyti nieko nesat girdeje tokio?

Viena iš Jadvygos žolelių arbatų tam skirta.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 01 06, 22:30)
Viena iš Jadvygos žolelių arbatų tam skirta.

Dekui - eisiu ieskot
smile.gif
Atsakyti
Va cia yra nemazai apie gydomasais augalu savybes:

http://www.sodospalv...atai_ir_groziui
Atsakyti
Sveikos,
matau, kad ne vien tik as turiu ginekologiniu problemu verysad.gif
Visai netycia susipazinau su viena moterim, ji man papasakojo apie tokius biologiskai aktyvius maisto papildus. As susidomejau, prisvaigau, kad man pades. Zinoma mano mama, kaip ir dauguma zmoniu, pasake, jog tai visiska nesamone... O as dar tokia viskuo tikinti...
Kadangi as iki siol nezinau kokia pas mane problema (kur tik nesilankiau, visi sako, kad gimdos ir gimdos kaklelio uzdegimas, bet vaistai nuo uzdegimo nepadeda, dar skyre kazkokiu antibiotiku, zodziu gydausi jau trecius metus ir milziniskos pinigu sumos eina suniui ant uodegos), tai nusprendziau isbandyt tuos papildus, jie buvo mano paskutine viltis. Bet pradzioj reikia issivalyti zarnyna. Ilgas ir bjaurus procesas, kurio as, is tikruju, ir neistveriau (beveik) 4u.gif Bet tik del to, kad buvo slyksti arbata... geriau dar ir kita papilda, ji baigiau gert. Uzteko man tos arbatos ir 2 savaiciu begyje, tikrai padejo. Kai zarnynas buvo isvalytas, pradejau gerti papildus, skirtus butent toms, kurios turi ginekologiniu bedu. Nebaigta gerti arbata atidaviau mamai (buvo gaila ismest, nes kainuoja 50 Lt). Tai pas mama vien nuo arbatos susitvarke zarnyno veikla. Galiausiai ir mama patikejo, kad tie papildai padeda... Ir siuo mano sveikimo procesas gereja rolleyes.gif
Nerasau tos firmos pavadinimo, kad niekas nesakytu, kad as cia platinu tuos papildus. Tik noriu pasakyt, kad tai rytu medicinos ekologiski ir geri biologiskai aktyvus maisto papildai. Deja, kas liecia kaina, tai jie nera pigus... Pvz. tie papildai, kuriuos butent dabar geriu as, kainuoja 109 Lt.Plius dar geriu kalci. Pries tai kai valiausi zarnyna, sumokejau uz viska 270 Lt, na dar kalci pirkau. As esu studente, ir buvo ziauriai sunku sutaupyt tuos pinigus, taciau visiskai nesigailiu, kad pradejau gert tuos papildus....
Atsiprasau, kad prirasiau cia tiek daug ir nuobodziai, tiesiog kai pradejau rasyt, tai net nepastebejau kaip tiek daug prirasiau... Galeciau dar rasyt ir rasyt...
Atsakyti
kokios cia firmos papildai?
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2009 01 14, 21:23)
kokios cia firmos papildai?

Tianshi firmos BAP
Atsakyti
Gal žinot kuo gydyti seborėjinį dermatitą galvoje?

Skaitydama temą prisiminiau savo vargą su furunkulais, pūliniais. Pasibaigė problemos po tos procedūros: paima kraują iš venos ir suleidžia į raumenį, viso 10 tokių procedūrų ir tik tuomet man baigėsi bėdos su tais bjauriais pūliniais. O šiaip nepadėjo nei antobiotikai, nei pjovimai, vienoj vietoj išpjauna, už savaitės kitoj vietoj jau kyla.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 01 17, 17:48)
Gal žinot kuo gydyti seborėjinį dermatitą galvoje?

Skaitydama temą prisiminiau savo vargą su furunkulais, pūliniais. Pasibaigė problemos po tos procedūros: paima kraują iš venos ir suleidžia į raumenį, viso 10 tokių procedūrų ir tik tuomet man baigėsi bėdos su tais bjauriais pūliniais. O šiaip nepadėjo nei antobiotikai, nei pjovimai, vienoj vietoj išpjauna, už savaitės kitoj vietoj jau kyla.

Furunkulai ir puliniai rodo, kad uzterstas organizmas, reikia valytis organizma.
Atsakyti