QUOTE(aige @ 2008 06 30, 23:13)
Nuo paprastu berimu ar nuo puliniu? Nes as turiu auksini stafilokoka, ir nuolat kyla puliniai. Kiek teko dometis apie a.staf kas antras zmogus nesiotojas bet serga ne visi. Na va man ir mano vyrui pasiseke
jau kaip bijau-siaubas, tiek prigeriau ab, kad turbut apart to a.staf jau niekas nebegyvena pas mane.
Pūlingi tokie buvo vią veidą nusėję
:
QUOTE(rasikeke @ 2008 07 01, 00:24)
auksini stafilokoka naikina toks kinietiskas grybas kordicepsas, mes juo naikinome. Sio grybo veikimo spektras laaabai platus, siaip jis yra naturalus antibiotikas. Jis tikrai yra ekologiskas, nes auga tik naturaliai ir laaabai aukstai kalnuose. Visas rimtesnes ligas gydomes juo (kai arbateliu nebeuztenka), be jokiu kitu antibiotiku.
O kieno? Kiek žinau yra Tianši ir dar kažkieno gamybos. O kieno jūs vartojat?
QUOTE(balta @ 2008 07 01, 13:39)
Radau tokią informaciją, kad gydant auksinį stafilokoką fitoterapiškai veiksmingas indiškas bazilikas (Ocimum tenuiflorum), Darjeeling arbata (Camellia sinensis), granatų vaisiai (Punica granatum)
Nu va, už oros savaičių išskrendu į Indiją, tai Darjeelingo ir baziliko galėsiu užsivežti
O tos arbatos tikrai visuose Skonio ir kvapo, kavinuko, presto ir pan. pardėse yra. Tik dėl ekologiškumo nieko negaliu pasakyt
QUOTE(uogyte3 @ 2008 07 02, 23:50)
Umcalor yra homeopatinis antibiotikas, veikia tikrai super ir neisbalansuoja organizmo, kaip kad kiti antibiotikai.
O nuo ko jis dar? Kam gydyt tinka?