Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

Gerai ,gerai biggrin.gif visgi įtikinot, kad tas arbatmedis tikrai geras daiktas thumbup.gif .
Kadangi pas mane herpis vienas po kito dygsta tai žinosiu kita karta kuo iškarto tepti ax.gif
Atsakyti
o dar kai laiku tepsi, pati pamatysi, koks efektas 4u.gif Ir jokiu vandeniu neskiesk biggrin.gif
Atsakyti

O aš su kosuliais vargstu. Vaikiukas pasveiko, tai dabar mano eilė atėjo. Kosėju taip, kad atrodo paskutinioji. Priepuoliai tokie užeina, kad nėr kur dingt. Šian net iš seminaro turėjau išeit verysad.gif. Nebežinau ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 10 20, 15:41)
O aš su kosuliais vargstu. Vaikiukas pasveiko, tai dabar mano eilė atėjo. Kosėju taip, kad atrodo paskutinioji. Priepuoliai tokie užeina, kad nėr kur dingt. Šian net iš seminaro turėjau išeit  verysad.gif. Nebežinau ką daryt.

Pabandyk juodaji ridika su medumi, man padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 10 20, 15:41)
O aš su kosuliais vargstu. Vaikiukas pasveiko, tai dabar mano eilė atėjo. Kosėju taip, kad atrodo paskutinioji. Priepuoliai tokie užeina, kad nėr kur dingt. Šian net iš seminaro turėjau išeit  verysad.gif. Nebežinau ką daryt.

aš tokiems priepuoliams į darbą atsinešusi buvau alyvuogių aliejaus - kad gerklę nors kiek suteptų smile.gif
Atsakyti
Susuko kakla, negaliu pasukti galvos. Dar niekada taip nebuvo. Gal zinote efektyviu gydimosi priemoniu? Isanksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2008 10 20, 18:57)
Susuko kakla, negaliu pasukti galvos. Dar niekada taip nebuvo. Gal zinote efektyviu gydimosi priemoniu? Isanksto aciu smile.gif

Jei nori be chemijos, tai geriausia šildyti skaudamą raumenį druska ar karšta bulve, gali pasitepti Traumelio tepalu, jis augalinės kilmės, be chemijos.
Atsakyti

O aš prigasdinta, kad sergu plaučių uždegimu nuėjau vakar pas gydytoją ir-trachėjinis bronchitas verysad.gif.
Atsakyti
as radau internete toki toki puslapiuka,jei skaitot anglskai, apie medu ir cinamona,sako kad toks derinys gydo vos neviska gal kuri turi daugiau patirties siame reikale?http://www.angelfire.com/az/sthurston/honeyandcinnamon.html
Papildyta:
gal sitas veiks http://www.angelfire...ndcinnamon.html
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 10 22, 05:20)
O aš prigasdinta, kad sergu plaučių uždegimu nuėjau vakar pas gydytoją ir-trachėjinis bronchitas  verysad.gif.

Nu i kas? Puikiai gali gydytis be antibiotikų visom čia aprašytom priemonėm+Gelomirtoli pridėčiau, dar kad įsitikinti, kad nereik antibiotikų (ar reik ) pasidaryčiau kraujo tyrimą pažiūrėti koks WBC ir kraujo tyrim (mokamas, bet nebrangu) dėl CRB.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 10 22, 11:48)
Nu i kas? Puikiai gali gydytis be antibiotikų visom čia aprašytom priemonėm+Gelomirtoli pridėčiau, dar kad įsitikinti, kad nereik antibiotikų (ar reik ) pasidaryčiau kraujo tyrimą pažiūrėti koks WBC ir kraujo tyrim (mokamas, bet nebrangu) dėl CRB.

nu i nieko, gydaus dar be antibiotikų, bet kai priepuolis užeina, atrodo plaučius iškosėsiu
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2008 10 20, 19:11)
Jei nori be chemijos, tai geriausia šildyti skaudamą raumenį druska ar karšta bulve, gali pasitepti  Traumelio tepalu, jis augalinės kilmės, be chemijos.

Labai aciu, padejo. Jau beveik atleido 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti