Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(Bremen @ 2008 10 14, 18:52)
Turiu ir as arbatmedzio, bet sako ant veido jo geriau netepti nes per stiprus jisai  g.gif

įdomu, iš kur tokios žinios? blink.gif Jau aš kiek tepu, tai iki šiol būtų man visa oda nuo veido nukritusi biggrin.gif

tepk drąsiai problematiškas vietas - nenudegins, be to, nefototoksiškas. Aišku, svarbiausia saikas 4u.gif

QUOTE(Bremen @ 2008 10 15, 10:38)
Nepadėjo tas arbatmedis tik pablogino viska  verysad.gif , herpis nedingo ,o lupa taip istino, kad atrodo botokso pripurkšta butu  verysad.gif

kitą kartą pačioj pradžioj tepk, tik kai pajusi perštėjimą 4u.gif Mano tėveliai sako, kad šituo atžvilgiu prieš herpį geriau nekovoja niekas, net ir brangūs preparatai iš vaistinės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 16, 12:59)
įdomu, iš kur tokios žinios?  blink.gif Jau aš kiek tepu, tai iki šiol būtų man visa oda nuo veido nukritusi biggrin.gif

tepk drąsiai problematiškas vietas - nenudegins, be to, nefototoksiškas. Aišku, svarbiausia saikas  4u.gif
kitą kartą pačioj pradžioj tepk, tik kai pajusi perštėjimą  4u.gif  Mano tėveliai sako, kad šituo atžvilgiu prieš herpį geriau nekovoja niekas, net ir brangūs preparatai iš vaistinės wink.gif

Is medikes ax.gif , i galima ant veido tepti tik atskiedus vandeniu ax.gif .Bet tas kuri as nusipirkau tai jau ir yra atskiestas vandeniu ax.gif
Padariau klaida ,kad per velai uzsitepiau ir pirmiausia uzsitepiau vaistais doh.gif , ir tik poto
pabandžiau arbatmedi ax.gif .Jeigu iskarto buciau ji tepus gal nebutu ir iskiles ax.gif .Bet kuriuo atveju manau kad visgi tas arbatmedis thumbup.gif
Atsakyti
Sos 4u.gif , bevalant nukrito tas sasas doh.gif , kuo dabar tepti ta zaisdele g.gif .Nes arbatmedis tai per stipru butu g.gif
Atsakyti
Naujos temos nenorėjau kurti, bet kilo klausimas.. Jei ekologiški vaistai nepadeda ir žmogus miršta - kokios turėtų būti ekologiškos laidotuvės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 spalio 2008 - 19:20
QUOTE(Medinis @ 2008 10 16, 20:19)
Naujos temos nenorėjau kurti, bet kilo klausimas.. Jei ekologiški vaistai nepadeda ir žmogus miršta - kokios turėtų būti ekologiškos laidotuvės?

Maždaug tokios
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 16, 20:19)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prie bajerio tamsta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 10 16, 18:47)
Is medikes  ax.gif , i galima ant veido tepti tik atskiedus vandeniu  ax.gif .Bet tas kuri as nusipirkau tai jau ir yra atskiestas vandeniu  ax.gif
Padariau klaida ,kad per velai uzsitepiau ir pirmiausia uzsitepiau vaistais  doh.gif , ir tik poto 
pabandžiau arbatmedi  ax.gif .Jeigu iskarto buciau ji tepus gal nebutu ir iskiles  ax.gif .Bet kuriuo atveju manau kad visgi tas arbatmedis  thumbup.gif

Taip, geriausia gynyba yra puolimas smile.gif Ligos atveju tai ypac tinka - suspet suveikt tik pastebejus simptomus. Veliau tik palaikomasis gydymas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 10 16, 19:47)
Is medikes  ax.gif , i galima ant veido tepti tik atskiedus vandeniu  ax.gif .Bet tas kuri as nusipirkau tai jau ir yra atskiestas vandeniu  ax.gif
Padariau klaida ,kad per velai uzsitepiau ir pirmiausia uzsitepiau vaistais  doh.gif , ir tik poto 

Eteriniai aliejai vandeniu neskiedžiami, nes vandeny jie netirpsta. Geriausia skiesti aliejumi arba spiritu. O arbatmedį arba levandą, jei tepsite and nedidelio odos lopinėlio, tai skiesti nereikia, bet jei su juo norite ištepti didesnį odos plotą, pvz, visą kaktą, reikia skiesti.
Atsakyti
pabandžiau arbatmedi  ax.gif .Jeigu iskarto buciau ji tepus gal nebutu ir iskiles  ax.gif .Bet kuriuo atveju manau kad visgi tas arbatmedis  thumbup.gif

naudoju neskiesta ir dziaugiuosi, kas cia dar gali buti per atskiedimas vandeniu g.gif
o siaip tikrai cia kazkoks gi ne stebuklas, kad patepiau ir isgijau, reikia kantrybes, tuo labiau, kaip supratau, kad procesas jau pazenges neblogai.... kas kelias valandas istisai reikia teplioti ir kazko po truputi tiketis 4u.gif koki beje arbatmedi naudoji?
Atsakyti
Is medikes  ax.gif , i galima ant veido tepti tik atskiedus vandeniu  ax.gif

arbatmedis yra vienas iš kelių EA, kurį drąsiai galima tepti ant veido 4u.gif Kaip laurima ir sakė, ne visą veidą iškart, o atskirus plotelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 10 17, 17:06)
arbatmedis yra vienas iš kelių EA, kurį drąsiai galima tepti ant veido  4u.gif Kaip laurima ir sakė, ne visą veidą iškart, o atskirus plotelius smile.gif

Taip, mano kosmetologe irgi ta pati sako, arbatmedi galima ir pries lupu pusleline naudot, ir nuo aknes, tiesiog tepti vietiskai, kai jauti, kad kazkas iskils, bet jei pusleles ar akne jau yra - jis toks efektyvus jau nebus...
O del EA svelnumo - tepam juk ne ant sveikos, o ant pazeistos odos, ant kurios yra bakteriju, tad apie koki svelnuma gali buti kalba? g.gif Juk oda reikia dezinfekuoti, ypac ligos pradzioje, kol dar niekas nera iskiles... 4u.gif
Atsakyti
arbatmedžio EA nėra man malonus nei savo kvapu, nei "švelnumu", bet yra tikrai efektyvus smile.gif
Atsakyti