Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(aige @ 2008 09 28, 00:54)
Kol kas remisija, ramu, aciu  smile.gif

Mano irgi plaukai slenka, bet neprisiruosiu daryti to ka dariau paauglysteje, o tada tikrai padejo tai-tepdavau galva kefyru, laikydavau aprisusi celofanu ir ranksluosciu valanda , ir isplaudavau. Patare pediatre-tikrai verta pabandyti, ir paciai reiketu  smile.gif  bet patarti lengviau nei padaryti.

Koks įdomus ir negirdėtas receptukas g.gif Kažkada paauglystėje močiutė patarė ,kad sveika(stiprina plaukus) vietoj šampūno kiaušinį naudoti.Bandžiau.Manęs neperspėjo , kad tik trynys reikalingas ,o aš...paskui kiaušinienę rankiojausi iš ilgų plaukų doh.gif
Šiaip tai gelbsti svogūnas supjaustytas ir užpiltas degtine.Reikia apie savaitę palaikyti ir tuo skysčiu trinti šaknis.Kvapas aišku ohohooo biggrin.gif

Dar šis tas apie mėtas.Jei truputį svaigsta galva ar "lengvai" skaudena,energijos stygius-pabandykite saldžios mėtų arbatos.Pasidarau mažą termosiuką dienai -efektyvu.Man patarė gydytoja
Atsakyti
čia geras su mėtom - kaip homeopatinių vaistų veikimo būdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 27, 14:34)
Ašaros lietuje o koks tas peršalimas? Kosulys? Sloga? Gerklė?

o nuo kosulio kokiu vaistuku patarsite? jau ilgai nepraeina apmazeja ir vel... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2008 09 29, 22:14)
o nuo kosulio kokiu vaistuku patarsite? jau ilgai nepraeina apmazeja ir vel...  doh.gif

Kaip tik šiandien vaikui dėjau bulvių kompresą.Jei vargina kosulys ar būna sunku atsikosėti išverdu pora bulvių su lupena.Padedu ant rankšluostuko,sutrinu šakute,užlankstau"vokelį" ir ant nugaros po mentėmis ar ant krūtinės.Dar šiltai apklostau ir klausausi pusvalandį zvygimo lotuliukas.gif nemėgsta kompresų ax.gif
Dar garinu su soda,o atsikosėjimui užkaitinu"neužverdu" pieną(kaimiškas nepalyginamai geriau) ir dedu šaukštelį medaus ir šaukštelį sviesto.
Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2008 09 29, 21:14)
o nuo kosulio kokiu vaistuku patarsite? jau ilgai nepraeina apmazeja ir vel...  doh.gif

Jums ar vaikui?
Bulves puikus receptas, dar ideti galima aliejaus ir jodo-kam nezinau, neklauskit, tik toks receptas smile.gif
Jei kosulys dregnas-gerai masazas ir inhaliacijos su druska.
Pienas su medum.
Islandines kerpenos arbata, ir isl.kerp pastiles.
Reiktu daugiau info apie kosuli-tada lengviau apsispresti del patarim.
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2008 09 29, 21:14)

Čiobrelių arbata, Imbiero arbata su citrina ir medum. Šitos dvi gelbėja mane nuo visokių peršalimų.... O čiobreliai tai gi pertusinas smile.gif
Atsakyti
Skaudant gerklei, reik kvėpuoti pražiota burna karštu vandeniu su soda.
Atsakyti
QUOTE(kindy @ 2008 09 30, 11:04)
Skaudant gerklei, reik kvėpuoti pražiota burna karštu vandeniu su soda.

siūlyčiau pasidomėti dėl tos sodos. nes dabar jau nieks neberekomenduoja tokio dalyko. aš ne medikė, tai labai aiškiai nepaaiškinsiu. bet ten ji kažkaip nusėda plaučiuose ir tai yra blogai.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 09 30, 13:03)
siūlyčiau pasidomėti dėl tos sodos. nes dabar jau nieks neberekomenduoja tokio dalyko. aš ne medikė, tai labai aiškiai nepaaiškinsiu. bet ten ji kažkaip nusėda plaučiuose ir tai yra blogai.

g.gif kažkaip niekada neteko girdėti,reiks pasidomėti doh.gif .Galima garinti ar skalauti šalaviju-jis puikiai dezinfekuoja.Padeda kai skauda gerklę,kai būna pūliuojanti angina gerai.Pvz vaikai nemėgsta su druska skalauti,o šalavijais visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 09 30, 12:03)

Gal truputį rizikinga.....
Man labai patinka druska -jau minėjau kaip daryti, pakaitinti ant sausos keptuvės ......
tikrai gerai padeda.
Atsakyti
Gal galetumete patarti blush2.gif , gyd. paskyrė 8 savaitėms hormonini gydima doh.gif , nes sumazeja estrogenu ir taip ....., na vienu zodziu sulaukus mano metu menopauze prasidėjo doh.gif , kadangi mažiausia dar koki 20 metu per anksti tam tai to priežastis stresas doh.gif .Gal galetumete patarti kokiu zoleliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 10 01, 18:45)
Gal galetumete patarti  blush2.gif , gyd. paskyrė 8 savaitėms hormonini gydima  doh.gif , nes sumazeja estrogenu ir taip ....., na vienu zodziu sulaukus mano metu menopauze prasidėjo  doh.gif , kadangi mažiausia dar koki 20 metu per anksti tam tai to priežastis stresas  doh.gif .Gal galetumete patarti kokiu zoleliu  ax.gif

Turbut tau reiktu is pradziu nebestresuoti g.gif Gal pagerk raminanciu zoleliu srbatu. Paskaityk http://www.jadvyga.l...iu_misiniai.php, cia pilna arbatu nuo ivairiu negalavimu.
Atsakyti