QUOTE(aige @ 2008 09 28, 00:54)
Kol kas remisija, ramu, aciu
Mano irgi plaukai slenka, bet neprisiruosiu daryti to ka dariau paauglysteje, o tada tikrai padejo tai-tepdavau galva kefyru, laikydavau aprisusi celofanu ir ranksluosciu valanda , ir isplaudavau. Patare pediatre-tikrai verta pabandyti, ir paciai reiketu bet patarti lengviau nei padaryti.
Mano irgi plaukai slenka, bet neprisiruosiu daryti to ka dariau paauglysteje, o tada tikrai padejo tai-tepdavau galva kefyru, laikydavau aprisusi celofanu ir ranksluosciu valanda , ir isplaudavau. Patare pediatre-tikrai verta pabandyti, ir paciai reiketu bet patarti lengviau nei padaryti.
Koks įdomus ir negirdėtas receptukas Kažkada paauglystėje močiutė patarė ,kad sveika(stiprina plaukus) vietoj šampūno kiaušinį naudoti.Bandžiau.Manęs neperspėjo , kad tik trynys reikalingas ,o aš...paskui kiaušinienę rankiojausi iš ilgų plaukų
Šiaip tai gelbsti svogūnas supjaustytas ir užpiltas degtine.Reikia apie savaitę palaikyti ir tuo skysčiu trinti šaknis.Kvapas aišku ohohooo
Dar šis tas apie mėtas.Jei truputį svaigsta galva ar "lengvai" skaudena,energijos stygius-pabandykite saldžios mėtų arbatos.Pasidarau mažą termosiuką dienai -efektyvu.Man patarė gydytoja