Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

QUOTE(aige @ 2008 09 27, 23:54)
Kol kas remisija, ramu, aciu  smile.gif

Mano irgi plaukai slenka, bet neprisiruosiu daryti to ka dariau paauglysteje, o tada tikrai padejo tai-tepdavau galva kefyru, laikydavau aprisusi celofanu ir ranksluosciu valanda , ir isplaudavau. Patare pediatre-tikrai verta pabandyti, ir paciai reiketu  smile.gif  bet patarti lengviau nei padaryti.

thumbup.gif
Padaryti irgi nėr sunku... tik va daryti tai kas padeda.... Ko tik nebandžiau: šampūnai spec. nuo slinkimo, serumai, losijonai, ąžuolo žievės nuoviru skalauju kartais, dilgelių arbata skalauju, dažau tik su chna (kuri irgi turi stiprinti šaknis), aliejais visokiais tepu ir t.t. O plaukai kaip slenka taip slenka... pilna vonia ištisai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 09:43)
thumbup.gif
Padaryti irgi nėr sunku... tik va daryti tai kas padeda.... Ko tik nebandžiau: šampūnai spec. nuo slinkimo, serumai, losijonai, ąžuolo žievės nuoviru skalauju kartais, dilgelių arbata skalauju, dažau tik su chna (kuri irgi turi stiprinti šaknis), aliejais visokiais tepu ir t.t. O plaukai kaip slenka taip slenka... pilna vonia ištisai  verysad.gif

Man padėjo, kai dariau sąžiningai , kiekveną savaitę, mažiausiai valandą vaikščiodavau su kefyru ant galvos smile.gif paauglystėje žiauriai slinko plaukai. Na ir dabar slenka, labai labai, bet kirpėjos pavydi man plaukų vistiek , jų daaaug rolleyes.gif tai kol kas npanikuoju, tik erzina , kad visur jų pilna.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 28, 11:53)
Man padėjo, kai dariau sąžiningai , kiekveną savaitę, mažiausiai valandą vaikščiodavau su kefyru ant galvos smile.gif  paauglystėje žiauriai slinko plaukai. Na ir dabar slenka, labai labai, bet kirpėjos pavydi man plaukų vistiek , jų daaaug  rolleyes.gif  tai kol kas npanikuoju, tik erzina , kad visur jų pilna.

Gerai,kad nors daug... O mano tai plonytė bizelė sad.gif Eisiu gal Chna užsirterliosiu ant galvos... Vis ką gero gal duos g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 27, 23:10)
Vaikystėje pamenu, kad mama man slogą gydė eukaliptu. Užplikydavo eukalipto lapus (iš kur gaudavo neklauskit) ir virš puodo palenkusi galvą ir prigenus rankšuoščiu turėdavau kvėpuoti. Gal su eteriniu aliejum kažkas panašaus būtų g.gif: eukaliptas gi valo kvėpavimo takus. Gal net ir aromatinėje žvakėje pagarinius eukalipto aliejų padėtų g.gif:

Sveikos
Eukalipto lapu yra pirkti vaistinese smile.gif As tai aromaterapinio eukaliptu aliejaus ir vandens ipilu i lempa ir kaitinu nakti jei labai stipri sloga.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 12:18)
Gerai,kad nors daug...  O mano tai plonytė bizelė sad.gif  Eisiu gal Chna užsirterliosiu ant galvos... Vis ką gero gal duos g.gif:

Būtinai pabandyk kefyrą, kvapo nelieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 28, 14:56)
Būtinai pabandyk kefyrą, kvapo nelieka  smile.gif

Ačius, bandysiu kai tik iki parduotuvės nukeliausiu ax.gif Dar sako rozmarinų eterinis aliejsu gerai, kaži jei į kefyrą įlašinčiau g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 15:03)
Ačius, bandysiu kai tik iki parduotuvės nukeliausiu ax.gif Dar sako rozmarinų eterinis aliejsu gerai, kaži jei į kefyrą įlašinčiau g.gif:

Teoriškai ko gero nieko neatsitiks, bet kaži koks kvapas bus rozmarinas + kefyras rolleyes.gif
Dar prisiminiau mano teta ką darydavo-turėjo tris plaukus (kaip varlė iš anekdoto smile.gif )
tai ji plaukus skalaudavo nuoviru iš -dabar nebepamenu pavadinimo, bet papsakosiu tai tikrai suprasi- toks kibus -meti ir prilimpa prie rūbų , apvalus ax.gif tai va juos rinkdavo ir nuoviru skalaudavo.
Dar dėdavo alaus kaukes, tiesiog alumi įtrindavo ir palaikiusi nuskalaudavo. Dėl kvapo nežinau, bet ji minėjo , kad padeda.(tik jau ekologijos nežinau ar čia yra unsure.gif )
Dar geras būdas bet labai jau smirdintis unsure.gif -svogūnų sultys, irgi trinti galvą ir palaikius kokią valandžiukę nuskalauti-išbandyta, veikia.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 29, 10:32)
Dar prisiminiau mano teta ką darydavo-turėjo tris plaukus (kaip varlė iš anekdoto  smile.gif )
tai ji plaukus skalaudavo nuoviru iš -dabar nebepamenu pavadinimo, bet papsakosiu tai tikrai suprasi- toks kibus -meti ir prilimpa prie rūbų , apvalus  ax.gif  tai va juos rinkdavo ir nuoviru skalaudavo.

ar tik ne varnalesa? biggrin.gif
Atsakyti
varnalėša, tikrai lotuliukas.gif

gaila, pavėluotai pamačiau, kaip sveikiau slogą gydytis sad.gif Ką patartumėte išsausėjusiai nosies gleivinei? 4u.gif
Atsakyti
Sausai nosies gleivinei Kaune Rotušės a. parduoda gaminamą Thuja aliejuką (homeopatinis).
Thuja tinka kai yra chroniškas kataras, gleivės žalsvos, tirštos. Išopėję šnervės. Sausumas nosies ertmėje, skausmingas spaudimas aukštai nosyje (iš www.homeopathyandmore.com)
Dar yra Pinosol - augalinis, su įvairiais eteriniais aliejais. 4u.gif
Atsakyti
vien dėl homeopatinės vaistinės reiktų į Kauną keltis gyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 29, 12:05)
varnalėša, tikrai  lotuliukas.gif

gaila, pavėluotai pamačiau, kaip sveikiau slogą gydytis sad.gif Ką patartumėte išsausėjusiai nosies gleivinei?  4u.gif

smile.gif
Tepu paprastu vaikišku aliejuku, ar pakaitintu alyvuogių. Dar labai man patinka jūros vanduo purškiamas.
Atsakyti