QUOTE(Monica @ 2008 09 24, 15:56)
koloid. sidabro ir žymiai pigiau nei koral club (40 Lt už 300 ml) yra antakalny, www.natura.lt daugaiu info
Aciu uz informacija, o kieno gamybos sie produktai?
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 24, 16:41)
O tas druskos tirpaliukas padėjo, pasidariau porą vonelių ir susitvarkė Dar žaiszdelė likus, bet uždegimo požymiai visi praėjo. Ačiū už patarimą
Oi kaip gerai
Ašaros lietuje o koks tas peršalimas? Kosulys? Sloga? Gerklė?
Jei nekarščiuoji galima pakaitinti kojas karštame vandenį su druska, pasitepti po to padus šildomu tepaliuku ir į lovą.
Jei skauda gerklę-pakaitinti ant sausos keptuvės druską, suvynioti į audeklą, ir aprišti gerklę.
Yra begalė vaistukų tik nžn kas yra
Jei nekarščiuoji galima pakaitinti kojas karštame vandenį su druska, pasitepti po to padus šildomu tepaliuku ir į lovą.
Jei skauda gerklę-pakaitinti ant sausos keptuvės druską, suvynioti į audeklą, ir aprišti gerklę.
QUOTE(aige @ 2008 09 27, 15:34)
Ašaros lietuje o koks tas peršalimas? Kosulys? Sloga? Gerklė?
Sloga. Tokia upeliais bėganti Temperatūros nėra.
paprastas ir efektyvus vaistukas peršalus. Labai tinkamas, kai vaikai karščiuoja - temperatūra krenta, tik nereikia mušti jos vaistais:
Paimkite citriną, kruopščiai nuplaukite, nušveiskite, atpjaukite dvi riekeles ir už(si)dėkite ant padų (ant "pagalvėlių", kur prie kojų pirštų). Tada - vilnonės kojinės ir į lovą. Jei yra uždegimas, ryte citrinos riekelės būna sausos. Veikia gerai ir labai paprasta
Paimkite citriną, kruopščiai nuplaukite, nušveiskite, atpjaukite dvi riekeles ir už(si)dėkite ant padų (ant "pagalvėlių", kur prie kojų pirštų). Tada - vilnonės kojinės ir į lovą. Jei yra uždegimas, ryte citrinos riekelės būna sausos. Veikia gerai ir labai paprasta
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 27, 17:04)
Man labai patinka Gelomyrtol'is arba Sinupretas -abu ne cheminiai vaistai, aisku ir ne ekologiski. T.p. Citroseptas tinka (pagal aprasa) . Nosi plauti jūros vandeniu.
Daug šiltų arbatų-tikrai daug, t.p. tinka inhaliacijos. Šiaip sloga tikrai sunki liga bent jau man, tai minėtieji vaistai man patinka. Lašus naudoju tik kritiniais atvejais, jie žaloja nosies gleivinę.
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 27, 17:04)
Daug skalauti su druskos vandeniu, kiek dar žinau burokėlių sultis galima lašinti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 09 27, 19:40)
paprastas ir efektyvus vaistukas peršalus. Labai tinkamas, kai vaikai karščiuoja - temperatūra krenta, tik nereikia mušti jos vaistais:
QUOTE(aige @ 2008 09 27, 20:00)
Man labai patinka Gelomyrtol'is arba Sinupretas -abu ne cheminiai vaistai, aisku ir ne ekologiski. T.p. Citroseptas tinka (pagal aprasa) . Nosi plauti jūros vandeniu.
Daug šiltų arbatų-tikrai daug, t.p. tinka inhaliacijos. Šiaip sloga tikrai sunki liga bent jau man, tai minėtieji vaistai man patinka. Lašus naudoju tik kritiniais atvejais, jie žaloja nosies gleivinę.
QUOTE(Karolytė @ 2008 09 27, 20:39)
Daug skalauti su druskos vandeniu, kiek dar žinau burokėlių sultis galima lašinti
Labai ačiū už patarimus Labai įdomiai nuskambėjo citrina ant padų Geriu arbatas, bandysiu ir kitaip gydytis. Toks bjaurus šis metas, tiek žmonių sergančių Dar kartą dėkui, sveikatos jums
Vaikystėje pamenu, kad mama man slogą gydė eukaliptu. Užplikydavo eukalipto lapus (iš kur gaudavo neklauskit) ir virš puodo palenkusi galvą ir prigenus rankšuoščiu turėdavau kvėpuoti. Gal su eteriniu aliejum kažkas panašaus būtų : eukaliptas gi valo kvėpavimo takus. Gal net ir aromatinėje žvakėje pagarinius eukalipto aliejų padėtų :
aige, o kaip tavo sveikata?
O aš tai su plaukų slinkimu kovoju ir panašu,kad be šansų nugalėt jį.... plaukai slenka ir slenka ir slenka.... o ką daryt?
O aš tai su plaukų slinkimu kovoju ir panašu,kad be šansų nugalėt jį.... plaukai slenka ir slenka ir slenka.... o ką daryt?
QUOTE(jadzka @ 2008 09 27, 23:10)
Kol kas remisija, ramu, aciu
Mano irgi plaukai slenka, bet neprisiruosiu daryti to ka dariau paauglysteje, o tada tikrai padejo tai-tepdavau galva kefyru, laikydavau aprisusi celofanu ir ranksluosciu valanda , ir isplaudavau. Patare pediatre-tikrai verta pabandyti, ir paciai reiketu bet patarti lengviau nei padaryti.