Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai

O tas druskos tirpaliukas padėjo, pasidariau porą vonelių ir susitvarkė biggrin.gif Dar žaiszdelė likus, bet uždegimo požymiai visi praėjo. Ačiū už patarimą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 09 24, 15:56)
koloid. sidabro ir žymiai pigiau nei koral club (40 Lt už 300 ml) yra antakalny, www.natura.lt daugaiu info

Aciu uz informacija, o kieno gamybos sie produktai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 09 24, 16:41)
O tas druskos tirpaliukas padėjo, pasidariau porą vonelių ir susitvarkė  biggrin.gif Dar žaiszdelė likus, bet uždegimo požymiai visi praėjo. Ačiū už patarimą  4u.gif  4u.gif

Oi kaip gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , neskaičiau visos temos, tad gal galėtumėt patart kokių efektyvesnių būdų peršalimui gydyti (kas dabar labai aktualu smile.gif ) Dėl arbatų, medaus žinau. O dėl kitokios informacijos suteikimo būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Ašaros lietuje o koks tas peršalimas? Kosulys? Sloga? Gerklė?

Jei nekarščiuoji galima pakaitinti kojas karštame vandenį su druska, pasitepti po to padus šildomu tepaliuku ir į lovą.

Jei skauda gerklę-pakaitinti ant sausos keptuvės druską, suvynioti į audeklą, ir aprišti gerklę.

Yra begalė vaistukų tik nžn kas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 09 27, 15:34)
Ašaros lietuje o koks tas peršalimas? Kosulys? Sloga? Gerklė?

Jei nekarščiuoji galima pakaitinti kojas karštame vandenį su druska, pasitepti po to padus šildomu tepaliuku ir į lovą.

Jei skauda gerklę-pakaitinti ant sausos keptuvės druską, suvynioti į audeklą, ir aprišti gerklę.

Yra begalė vaistukų tik nžn kas yra  ax.gif

Sloga. 4u.gif Tokia upeliais bėganti unsure.gif Temperatūros nėra.

Atsakyti
paprastas ir efektyvus vaistukas peršalus. Labai tinkamas, kai vaikai karščiuoja - temperatūra krenta, tik nereikia mušti jos vaistais:

Paimkite citriną, kruopščiai nuplaukite, nušveiskite, atpjaukite dvi riekeles ir už(si)dėkite ant padų (ant "pagalvėlių", kur prie kojų pirštų). Tada - vilnonės kojinės ir į lovą. Jei yra uždegimas, ryte citrinos riekelės būna sausos. Veikia gerai ir labai paprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 27, 17:04)
Sloga.  4u.gif Tokia upeliais bėganti  unsure.gif Temperatūros nėra.

Man labai patinka Gelomyrtol'is arba Sinupretas -abu ne cheminiai vaistai, aisku ir ne ekologiski. T.p. Citroseptas tinka (pagal aprasa) . Nosi plauti jūros vandeniu.
Daug šiltų arbatų-tikrai daug, t.p. tinka inhaliacijos. Šiaip sloga tikrai sunki liga bent jau man, tai minėtieji vaistai man patinka. Lašus naudoju tik kritiniais atvejais, jie žaloja nosies gleivinę.
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 27, 17:04)
Sloga.  4u.gif Tokia upeliais bėganti  unsure.gif Temperatūros nėra.

Daug skalauti su druskos vandeniu, kiek dar žinau burokėlių sultis galima lašinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 09 27, 19:40)
paprastas ir efektyvus vaistukas peršalus. Labai tinkamas, kai vaikai karščiuoja - temperatūra krenta, tik nereikia mušti jos vaistais:

Paimkite citriną, kruopščiai nuplaukite, nušveiskite, atpjaukite dvi riekeles ir už(si)dėkite ant padų (ant "pagalvėlių", kur prie kojų pirštų). Tada - vilnonės kojinės ir į lovą. Jei yra uždegimas, ryte citrinos riekelės būna sausos. Veikia gerai ir labai paprasta  thumbup.gif

QUOTE(aige @ 2008 09 27, 20:00)
Man labai patinka Gelomyrtol'is arba Sinupretas -abu ne cheminiai vaistai, aisku ir ne ekologiski. T.p. Citroseptas tinka (pagal aprasa) . Nosi plauti jūros vandeniu.
Daug šiltų arbatų-tikrai daug,  t.p. tinka inhaliacijos. Šiaip sloga tikrai sunki liga bent jau man, tai minėtieji vaistai man patinka. Lašus naudoju tik kritiniais atvejais, jie žaloja nosies gleivinę.

QUOTE(Karolytė @ 2008 09 27, 20:39)
Daug skalauti su druskos vandeniu, kiek dar žinau burokėlių sultis galima lašinti 4u.gif

Labai ačiū už patarimus 4u.gif Labai įdomiai nuskambėjo citrina ant padų bigsmile.gif Geriu arbatas, bandysiu ir kitaip gydytis. Toks bjaurus šis metas, tiek žmonių sergančių unsure.gif Dar kartą dėkui, sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
Vaikystėje pamenu, kad mama man slogą gydė eukaliptu. Užplikydavo eukalipto lapus (iš kur gaudavo neklauskit) ir virš puodo palenkusi galvą ir prigenus rankšuoščiu turėdavau kvėpuoti. Gal su eteriniu aliejum kažkas panašaus būtų g.gif: eukaliptas gi valo kvėpavimo takus. Gal net ir aromatinėje žvakėje pagarinius eukalipto aliejų padėtų g.gif:

aige, o kaip tavo sveikata?

O aš tai su plaukų slinkimu kovoju ir panašu,kad be šansų nugalėt jį.... plaukai slenka ir slenka ir slenka.... o ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 27, 23:10)
aige, o kaip tavo sveikata?

O aš tai su plaukų slinkimu kovoju ir panašu,kad be šansų nugalėt jį.... plaukai slenka ir slenka ir slenka.... o ką daryt?

Kol kas remisija, ramu, aciu smile.gif

Mano irgi plaukai slenka, bet neprisiruosiu daryti to ka dariau paauglysteje, o tada tikrai padejo tai-tepdavau galva kefyru, laikydavau aprisusi celofanu ir ranksluosciu valanda , ir isplaudavau. Patare pediatre-tikrai verta pabandyti, ir paciai reiketu smile.gif bet patarti lengviau nei padaryti.
Atsakyti