Perkam
mes ir perkam
na, kadangi man tai aktualu, namuose burbulų pūtimo metas, tai va ką radau. gal kam bus įdomu:
http://www.fizika.lm...ent/view/70/76/
http://www.fizika.lm...ent/view/70/76/
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 17:53)
mamos tik bukite protingos ir negaminkite is fairio... juk i akytes gali patekti. Juo tik tarakonus naikinti galima, ir indu geriau su juo neplauti ir ranku negadinti. geriau jau naudokite vaikiska sampuna preaskiesta su vandeniuku
visiskai sutinku, is savo patirties sakau - man paciai buvo pateke i akis "fairy" tai taip isgrauze aki... aisku kita diena praejo, bet tam kartui tai tikrai jausmo uzteko, o jei maziukui patektu tai tada...
O mes su citrininiu Fairy darom ir visada gaunasi. Tėtis pas mus burbuliatorius Kol kas jokių bėdų neprisidarėme ir kažkaip nepergyvenu taip labai
QUOTE(dariukas @ 2007 10 28, 22:36)
3 sauksteliai aliejaus, kad burbulai blizgetu,
geriau naudoti gliceriną
aš tai vaikams iš Fair'io darydavau
sveikos mamytės, gal žinot kaip burbuliukų pasigamint?
va radau receptuką tokį, nežinau, gal geras pati dabar neseniai padariau....
reikės: cukraus, vandens, indų ploviklio (mes naudojam Fairy).
cukrų ištirpinti nedideliam kieky vandens, kad gautųsi kaip sirupas, paskui tą sirupą, vandenį ir indų ploviklį išmaišykit ir palikit per naktį, o jau rytoj pūskit burbuliukus šiaip dabar šiandien pagaminom, tai laukiam rytojaus su nekantrumu
ypač vaikai.... šiaip dozę patys pasirinkit, žiūrint kiek jums reikės to skysčio... juk vėliau dar pasigaminsit. [B] bet žinot, man rodos, kad bus geras receptas, aš iš interneto ištraukiau...
va radau receptuką tokį, nežinau, gal geras pati dabar neseniai padariau....
reikės: cukraus, vandens, indų ploviklio (mes naudojam Fairy).
cukrų ištirpinti nedideliam kieky vandens, kad gautųsi kaip sirupas, paskui tą sirupą, vandenį ir indų ploviklį išmaišykit ir palikit per naktį, o jau rytoj pūskit burbuliukus šiaip dabar šiandien pagaminom, tai laukiam rytojaus su nekantrumu
ypač vaikai.... šiaip dozę patys pasirinkit, žiūrint kiek jums reikės to skysčio... juk vėliau dar pasigaminsit. [B] bet žinot, man rodos, kad bus geras receptas, aš iš interneto ištraukiau...
Prisimenu vaikystėje tiesiog vandenyje suplakdavom ūkiško muilo gabaliuką. Arba šampūno įpildavom į vandenį, kol mama nemato
as tai tiesog sampuno ar fairy su vandeniu sumaisydavau ir tiek... o su cukrum tai pirma kart girdziu
O mes tai va kaip darom: dvi dalys langu ploviklio viena dalis vandens (jei langu ploviklis labai skystas, tai vandens labai nedaug reikia).